Priločki maraton?
+5
bruno
Hai rajder
Miky
War_Machine
el presidente
9 posters
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Priločki maraton?
Vrisko? Ne veli se "Drisko"?kiki wrote:kaje vrisko?Scream SL wrote:očito da je nekima najbitnije dobro piti, jesti i biti viđen dok je biciklin naslonjeni celo vreme na vrbu...
neki bi šteli i malo voziti...
vidim kak se voziš!
a i kak se jede i pije.
He he, to dugo nisam čul!!!
el presidente- Posts : 457
I ja bih vozil puuuno i ovoj našoj priločkoj raji predstavil nekaj novo, biciklistički maraton! Kak ne budu znali za nas?! Imali budemo štand na kojem bude par dežurnih (sudac i "vučna služba") i pračenje vremena obilaska punktova natjecatelja. I sve to LIVE!!! (tko živ, tko mrtav)
Predlažem da se opet sastanemo 17. ili 24. ovog mjeseca pa da do yaya prodiskutiramo o tome. Ipak imamo više članova od ovdje nekolicine prisutnih na forumu.
Predlažem da se opet sastanemo 17. ili 24. ovog mjeseca pa da do yaya prodiskutiramo o tome. Ipak imamo više članova od ovdje nekolicine prisutnih na forumu.
el presidente wrote:I ja bih vozil puuuno i ovoj našoj priločkoj raji predstavil nekaj novo, biciklistički maraton! Kak ne budu znali za nas?! Imali budemo štand na kojem bude par dežurnih (sudac i "vučna služba") i pračenje vremena obilaska punktova natjecatelja. I sve to LIVE!!! (tko živ, tko mrtav)
Živio drug el precednik
Ja sam za !
Davor- Posts : 155
lepi, kaj je to drisko?el presidente wrote:Vrisko? Ne veli se "Drisko"?kiki wrote:kaje vrisko?Scream SL wrote:očito da je nekima najbitnije dobro piti, jesti i biti viđen dok je biciklin naslonjeni celo vreme na vrbu...
vidim kak se voziš!
a i kak se jede i pije.
ja sam reko vrisko -vrisak-SCREAM.
kiki- Posts : 174
Aha, mislim da stari ljudi za balavca govore "Drisko"!kiki wrote:lepi, kaj je to drisko?el presidente wrote:Vrisko? Ne veli se "Drisko"?kiki wrote:kaje vrisko?Scream SL wrote:očito da je nekima najbitnije dobro piti, jesti i biti viđen dok je biciklin naslonjeni celo vreme na vrbu...
vidim kak se voziš!
a i kak se jede i pije.
nisam ja takav!el presidente wrote:Aha, mislim da stari ljudi za balavca govore "Drisko"!kiki wrote:lepi, kaj je to drisko?el presidente wrote:Vrisko? Ne veli se "Drisko"?kiki wrote:kaje vrisko?Scream SL wrote:očito da je nekima najbitnije dobro piti, jesti i biti viđen dok je biciklin naslonjeni celo vreme na vrbu...
vidim kak se voziš!
a i kak se jede i pije.
nebi to reko ni balavcu,ni da je balavec;kaj je to?
možda su rekli grisek.
kiki- Posts : 174
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Priločki maraton
» Priločki maraton-Rezultati
» Prvi Priločki maraton - 24.05.2009.
» DRUGI (JUBILARNI) PRILOČKI MTB MARATON
» Maraton Prelog
» Priločki maraton-Rezultati
» Prvi Priločki maraton - 24.05.2009.
» DRUGI (JUBILARNI) PRILOČKI MTB MARATON