Priločki maraton?
+5
bruno
Hai rajder
Miky
War_Machine
el presidente
9 posters
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Priločki maraton?
Već duže vrijeme razmišljam o nekoj "trkici" tj o nekom maratonu koji bi BK Prelog mogel organizirati. Dužina maratona bi bila oko 150 km i obilazila bi se okolna brda (Podravina, Zagorje i Međimurje). Vrijeme maratona bi bilo određeno nekim većim okupljanjem rulje u Prelogu (dani cvijeća ili nešt slično). Na taj način bi naš klub dobil na popularnosti i predpostavljam da bi kapnul i koji sponzor.
Kaj misli o tome naše drago članstvo? Molim raspravu o tome!
Kaj misli o tome naše drago članstvo? Molim raspravu o tome!
el presidente- Posts : 457
Re: Priločki maraton?
Ideja ti nije losa. Jedino me zanima koji datum bi to bil jer realno gledajuci mjesec dana prije i poslije kajkavijane tesko da bu se dalo tak nekaj odvoziti.
War_Machine- Admin
evo kak sam ti rekel na kavi ja sam u principu za... najbitnije je da to bude najmanje mjesec dana prije kajkavijane da se stignemo odmoriti, a kaj se datuma tiče po tome bi to ispalo između bimepa i kajkavijane....
Miky- Posts : 273
a kaj velite da bi to bilo na jesen, jer u to vrijeme ima puno vise aktivnosti, sajmeni dani, xc liga, bimep, nasa trka, maraton 3 drzave, kajkavijana, ta događanja završavaju negi 21.7.(ispravite me ako sam fulala datum) sa maratonom, ove gosdine u lentiju ak se ne varam..tak da posle toga nema nicega, tek krajem 9 mj nastavak XC lige... kaj velite na neki termin tu?
7 i 8 mjesec su ljudi po godisnjima , na moru itd. ja bi to napravio u 4 mjesecuMiky wrote:a kaj velite da bi to bilo na jesen, jer u to vrijeme ima puno vise aktivnosti, sajmeni dani, xc liga, bimep, nasa trka, maraton 3 drzave, kajkavijana, ta događanja završavaju negi 21.7.(ispravite me ako sam fulala datum) sa maratonom, ove gosdine u lentiju ak se ne varam..tak da posle toga nema nicega, tek krajem 9 mj nastavak XC lige... kaj velite na neki termin tu?
Hai rajder- Posts : 282
nebi mozda bilo bolje onda negde sredinom petog mjeseca, jos nisu takve vrucine a i mjesec dana je do kajkavijane....
War_Machine- Admin
je ali 1.5. je nasa trka, imamo love za organizaciju dve trke? logistike? a da umjesto te trke napravimo maraton???
vis, ovo ti nije bedasta ideja, za maraton treba i vise ljudi oko organizacije i logistike a opet bi bila jaca trka nego samo ovo po sumi....neznam, mozda laprdam gluposti...kaj vi mislite?
War_Machine- Admin
Gledam po netu dan održavanja BIMEPA ove godine al nisam našel ništ.
Mislim da je najbolje vrijeme za naš maraton u četvrtom, petom ili šestom mjesecu. To je vrijeme prvih kondicija. A na jesen ili ljeti, nikome se više neda ništa. Biciklistička sezona praktički gotova. A bilo bi dobro da je tad i neka druga manifestacija u Prelogu pa da se malo rulje okupi i oko našeg štanda. Mislim da financijska sredstva za organizaciju nisu upitna. Postoji kotizacija koja je dovoljna za pokrivanje troškova.
Mislim da je najbolje vrijeme za naš maraton u četvrtom, petom ili šestom mjesecu. To je vrijeme prvih kondicija. A na jesen ili ljeti, nikome se više neda ništa. Biciklistička sezona praktički gotova. A bilo bi dobro da je tad i neka druga manifestacija u Prelogu pa da se malo rulje okupi i oko našeg štanda. Mislim da financijska sredstva za organizaciju nisu upitna. Postoji kotizacija koja je dovoljna za pokrivanje troškova.
gle 6 mj nikak, tu je kajkavijana, tak da prije bi bilo pozeljno...
Pa i meni se osobno najviše sviđa ideja da to bude 01.05. Tada bi dobili najveću promociju biciklizma! ili možda subota na sajmu cvijeća.
ja sam za 1.5. ...
ak se mene pita i ja sam za 1.5.
War_Machine- Admin
znaci vi bi da maraton bude 1.5 ?War_Machine wrote:ak se mene pita i ja sam za 1.5.
Jos jedan glas ZA.
War_Machine- Admin
ja nisam za . ja bi ostavio utrku za 1 maj u konceptu kakav je bio do sad samo bih promjenio nesto u organizaciji u svezi pica za trkace !el presidente wrote:Znači, ja sam za!
ja sam napisal da bi ja to radije na jesen kad nema tolko događaja.. bilo bi mi zal ne voziti trku po stazi, ali ako bi vecina bila za to... trka po stazi je nekak vise dinamicna...
Kak može trka po stazi od 1,5 km biti dinamičnija?! Dečki, morate probate tak nešt! Kolko samo uzbuđenja i 3 mjeseca prije starta! Napravimo taj maraton u terminu kad najbolje svima odgovara 01.05.! Nešt slično ima svaki ozbiljniji klub! Stazu ostavimo za ligu!
Last edited by el presidente on Mon Jan 05, 2009 1:08 am; edited 1 time in total
slazem se . nek 1 maj ostane kak je bio a maraton u 9 mjesecuMiky wrote:ja sam napisal da bi ja to radije na jesen kad nema tolko događaja.. bilo bi mi zal ne voziti trku po stazi, ali ako bi vecina bila za to... trka po stazi je nekak vise dinamicna...
Cube Rajder? Kolko puta si bil na vožnji tj treningu nakon Kajkavijane? Na kolko si utrka poslije bil? Ljudi, sezona je s 01.07. polugotova!!! Nitko više nama volje!CUBE RAJDER wrote:slazem se . nek 1 maj ostane kak je bio a maraton u 9 mjesecuMiky wrote:ja sam napisal da bi ja to radije na jesen kad nema tolko događaja.. bilo bi mi zal ne voziti trku po stazi, ali ako bi vecina bila za to... trka po stazi je nekak vise dinamicna...
stazu smo danas prosirili samo kaj su neki prespavali taj dio tak da nebude 1,5 kmel presidente wrote:Kak može trka po stazi od 1,5 km biti dinamičnija?! Dečki, morate probate tak nešt! Kolko samo uzbuđenja i 3 mjeseca prije starta! Napravimo taj maraton u terminu kad najbolje svima odgovara 01.05.! Nešt slično ima svaki ozbiljniji klub! Stazu ostavimo za ligu!
meni je svejedno kad bude maraton samo da nebude 1.5el presidente wrote:Cube Rajder? Kolko puta si bil na vožnji tj treningu nakon Kajkavijane? Na kolko si utrka poslije bil? Ljudi, sezona je s 01.07. polugotova!!! Nitko više nama volje!CUBE RAJDER wrote:slazem se . nek 1 maj ostane kak je bio a maraton u 9 mjesecuMiky wrote:ja sam napisal da bi ja to radije na jesen kad nema tolko događaja.. bilo bi mi zal ne voziti trku po stazi, ali ako bi vecina bila za to... trka po stazi je nekak vise dinamicna...
nebi bas rekel da je sezoma 1.7. vec polugotova, pa onda tek pocne ono pravo
War_Machine- Admin
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Priločki maraton
» Priločki maraton-Rezultati
» DRUGI (JUBILARNI) PRILOČKI MTB MARATON
» Prvi Priločki maraton - 24.05.2009.
» Maraton Prelog
» Priločki maraton-Rezultati