BK Prelog
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maraton Prelog

+2
War_Machine
matija
6 posters

Go down

Maraton Prelog Empty Maraton Prelog

Post  matija Mon Mar 16, 2009 11:15 pm

Poštovani članovi BK Prelog, u nedjelju na vožnji smo se El P., Draš i moja malenkost doteknuli teme našeg maratona.Predložil bi da se najdemo u skoro vreme na Dravi ili u slučaju lošeg vremena u KTC-u i da fino raspravimo o terminu i trasi maratona... Cool
matija
matija

Back to top Go down

Maraton Prelog Empty Re: Maraton Prelog

Post  War_Machine Mon Mar 16, 2009 11:36 pm

Ja mislim da bi se neke stvari oko maratona mogle vec tu na forumu razjasniti, ak zazivi ideja onda moremo negde malo bolje o toj ideji popricati.
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  el presidente Tue Mar 17, 2009 10:50 am

matija wrote:Poštovani članovi BK Prelog, u nedjelju na vožnji smo se El P., Draš i moja malenkost doteknuli teme našeg maratona.Predložil bi da se najdemo u skoro vreme na Dravi ili u slučaju lošeg vremena u KTC-u i da fino raspravimo o terminu i trasi maratona... Cool
Konačno res publica! Maraton Prelog 11164
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  Miky Tue Mar 17, 2009 11:08 am

Decki sve je to lepo i krasno ja sam za, ali dajte idemo jedno po jedno, idemo se sad prvo dogovorimo za tu nasu ligu kaj je tomica predlozil ( nemamo nist, osim imena lige, a trebala bi početi ovu subotu kak je tom najavil) , idemo rjesimo nasu trku za 1.5. ( organizaciski dio, sponzorski) i krenemo na organizaciju maratona, ili ste mislili maraton umjesto te trke?
Miky
Miky

Back to top Go down

Post  el presidente Tue Mar 17, 2009 12:39 pm

U skoro vrijeme bi trebalo objaviti termin i propozicije maratona pa se trebamo i na tom području pripremiti. Ja predlažem da termin maratona bude druga polovica svibnja jer do onda možemo ući u bar nekakvu kondiciju, i ekipa je najviše zagrižena još u tom periodu, a to bi bila dobra uvertira i priprema za neke druge maratone.
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  War_Machine Tue Mar 17, 2009 12:54 pm

Kud bi se vozilo i kolko bi bila duzina barem odprilike?
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Maraton Prelog Empty Maraton

Post  divlji_huni Tue Mar 17, 2009 1:46 pm

Ja sam za maraton ali idemo mi prvo organiziramo ligu, i to već ove subote makar sekire padale, i utrku za 01.05. iliti prvi maj, pak budemo usput i razgovarali o maratonu, kud, kam i kad. Sva tri događaja ne možemo organizirati istovremeno.
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  el presidente Tue Mar 17, 2009 2:01 pm

divlji_huni wrote:Ja sam za maraton ali idemo mi prvo organiziramo ligu, i to već ove subote makar sekire padale, i utrku za 01.05. iliti prvi maj, pak budemo usput i razgovarali o maratonu, kud, kam i kad. Sva tri događaja ne možemo organizirati istovremeno.
pak afkors! Bitno da se tema za maraton pokrenula. U subotu poslije prvog kola razgovaramo o temi maraton uz klobas i pivo! Smile
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  Davor Tue Mar 17, 2009 5:16 pm

el presidente wrote:
divlji_huni wrote:Ja sam za maraton ali idemo mi prvo organiziramo ligu, i to već ove subote makar sekire padale, i utrku za 01.05. iliti prvi maj, pak budemo usput i razgovarali o maratonu, kud, kam i kad. Sva tri događaja ne možemo organizirati istovremeno.
pak afkors! Bitno da se tema za maraton pokrenula. U subotu poslije prvog kola razgovaramo o temi maraton uz klobas i pivo! Smile

Slažem se da krenemo redom, odnosno prvo da vidimo kakav bu odaziv na "Berek ligu", pa na "Sajmene dane" i Prvomajsku, te na famoznu "Kajkavijanu", pa onda lako ubacimo maraton kad ovo sve riješimo neposredno prije zasluženog godišnjeg odmora.
Iskreno, mislim da je organizacija maratona malo preveliki zalogaj u ovom trenutku za naš klub, tj. vjerojatno bu falilo ljudstva i sredstva/sponzora potrebitih za uspješnu organizaciju. Ipak ljudima treba osigurati jelo/pilo na kontrolnim točkama i nagrade na kraju, osim ako bu startnina paprena. Kad smo već kod sponzora :-)
Da li se možda netko sjetil na žicanje sponzora za našu Prvomajsku, a samim time i izradu novih majci ?
Umjesto maratona predlažem neki događaj kojemu bi svi mogli prisusvovati. Npr. bila je spomenuta dvodnevna vožnja do Balatona, to je 60 i kusur km u jednom smjeru te spavanje i povratak sljedeći dan. Primjer drugi je dvodnevna vožnja po nekoj Hrv. planini sa noćenjem u planinarskom domu. Eto, to su samo ideje, a sve opcije su otvorene.
Inače, sudeći po odazivu na sajmene dane gdje smo trebali navaliti ko muhe na d..k, A NISMO, moram ostati trunčicu skeptičan pa "skužajte" tongue
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  el presidente Tue Mar 17, 2009 8:50 pm

Davor wrote:
el presidente wrote:

Slažem se da krenemo redom, odnosno prvo da vidimo kakav bu odaziv na "Berek ligu", pa na "Sajmene dane" i Prvomajsku, te na famoznu "Kajkavijanu", pa onda lako ubacimo maraton kad ovo sve riješimo neposredno prije zasluženog godišnjeg odmora.
Iskreno, mislim da je organizacija maratona malo preveliki zalogaj u ovom trenutku za naš klub, tj. vjerojatno bu falilo ljudstva i sredstva/sponzora potrebitih za uspješnu organizaciju. Ipak ljudima treba osigurati jelo/pilo na kontrolnim točkama i nagrade na kraju, osim ako bu startnina paprena. Kad smo već kod sponzora :-)
Da li se možda netko sjetil na žicanje sponzora za našu Prvomajsku, a samim time i izradu novih majci ?
Umjesto maratona predlažem neki događaj kojemu bi svi mogli prisusvovati. Npr. bila je spomenuta dvodnevna vožnja do Balatona, to je 60 i kusur km u jednom smjeru te spavanje i povratak sljedeći dan. Primjer drugi je dvodnevna vožnja po nekoj Hrv. planini sa noćenjem u planinarskom domu. Eto, to su samo ideje, a sve opcije su otvorene.
Inače, sudeći po odazivu na sajmene dane gdje smo trebali navaliti ko muhe na d..k, A NISMO, moram ostati trunčicu skeptičan pa "skužajte" tongue
A tko ti bude sponzoriral vozikanje po planincah i do izlet do Balatona?! Shocked
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  Davor Tue Mar 17, 2009 9:02 pm

el presidente wrote:
Davor wrote:
el presidente wrote:

A tko ti bude sponzoriral vozikanje po planincah i do izlet do Balatona?! Shocked

A daj mi reci kakvo je to "vozikanje po planincah i do izlet do Balatona?!" opterećenje za klub (financijsko/organizatorsko) ? Nikakvo! Kaj se nebi moglo reći za maraton tongue
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  Miky Tue Mar 17, 2009 9:08 pm

Deckovi smanjite tenzije, niko nikog ne napada nego se dogovaramo, tome sluzi forum, ja se slazem da nam za maraton treba vise ljudi nego za prvomajsku i vise sponzora... jest da je veliki zalogaj, ali ako svi zapnemo more se organizirati, idemo ve prvo odradimo ligu, koja bu nam i dobra uvertira u prvomajsku.. dok to uspjesno resimo bude vremena za maraton, kaj se datuma tice ja sam za drugu polovicu godine, a ako se odluci da bu 23.5 ili neki termin tu, ne vjerujem da bum vozil (zbog priprema za kajkavijanu) ali bum organizacijski pomogel, a do prvomajske bi se mogle resiti majice..
Miky
Miky

Back to top Go down

Post  Davor Tue Mar 17, 2009 9:24 pm

Miky wrote:Deckovi smanjite tenzije, niko nikog ne napada nego se dogovaramo, tome sluzi forum, ja se slazem da nam za maraton treba vise ljudi nego za prvomajsku i vise sponzora... jest da je veliki zalogaj, ali ako svi zapnemo more se organizirati, idemo ve prvo odradimo ligu, koja bu nam i dobra uvertira u prvomajsku.. dok to uspjesno resimo bude vremena za maraton, kaj se datuma tice ja sam za drugu polovicu godine, a ako se odluci da bu 23.5 ili neki termin tu, ne vjerujem da bum vozil (zbog priprema za kajkavijanu) ali bum organizacijski pomogel, a do prvomajske bi se mogle resiti majice..

Bez panike ! Nema tenzija, samo debatiramo Maraton Prelog 575986
Pametno zboriš, miky...slažem se sa svim gore navedenim.
Ja sam iznesel svoje stajalište, a ako se članstvo/vodstvo kluba odluči za maraton normalno da bum pomogel u organizaciji maximalno kak bum mogel. Tak da morete računati na mene Maraton Prelog 768508
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics