BK Prelog
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XC Staza Prelog

2 posters

Go down

XC Staza Prelog Empty XC Staza Prelog

Post  matija Sun Apr 12, 2009 10:13 pm

Prilikom prezentacije naše staze članu BK Mura 11.04. staza je bila u izvrsnom stanju.Jedine dvije crne točke na stazi su most koji je bio napola poplavljen i probuđena vegetacija koja se vrlo brzo širi i sužava nam na nekim mjestima i onako preuski singletrack.Stoga bi poštovane članove zamolio da se sljedeći tjedan nađemo na stazi u poslijepodnevnim satima sa alatom te zajedničkim snagama riješimo problematična mesta.Ja budem na stazu dopelal dva dečka s trimerima.Javite se. bounce
matija
matija

Back to top Go down

XC Staza Prelog Empty Re: XC Staza Prelog

Post  el presidente Sun Apr 12, 2009 10:20 pm

Slazem se da je vrijeme da se staza malo odrzava jer je malo nezgodno goste pozivati na ovak "zarashchenu" stazu gdje se i voznjom najrekreativnijeg kruga mogu jako zgrebati. Ja sam od cetvrtka na raspolaganju te do subote treba u svakom slucaju nekaj napraviti. Pozdravljam ideju da nam opet "jedna Medjimurska gradjevinska firma" bude sponzor kod odrzavanja staze. Hvala Matija! Smile
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  matija Thu Apr 16, 2009 10:59 pm

Evo, poštovani članovi, da vas obavijestim da će se drugi tjedan mali članak o Berek ligi naći u sportskim novostima.A kaj se same staze tiče, sutra u jutarnjim satima dolaze dva moja dečka na trimerisanje. cheers
matija
matija

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics