19.04.10. sastanak BK Prelog
4 posters
19.04.10. sastanak BK Prelog
sastanak BK Prelog. 20:00, Fat boy
el presidente- Posts : 457
Re: 19.04.10. sastanak BK Prelog
el presidente wrote:sastanak BK Prelog. 20:00, Fat boy
drugi put mores obavjest deti pol vure prije.
I kaj je bilo? BIMEP ili kaj?
Railgun- Posts : 23
Dogovoreno, drugi put pol vure prije! Budi spreman! Sastanak je bil okvirno vezan uz Drugi priločki maraton. Za 10-ak dana budemo počeli sa konkretnim (organizacijskim) pripremama.Railgun wrote:el presidente wrote:sastanak BK Prelog. 20:00, Fat boy
drugi put mores obavjest deti pol vure prije.
I kaj je bilo? BIMEP ili kaj?
Pozdrav prilocanci!
Bas lepo kaj bu uskoro opet Prilocki maraton. Nebi htel nametati nikakva misljenja niti nekaj forsirati, sam bi predlozil par stvari koje bi mogle maraton uciniti zanimljivijim.Vi ste organizatori, i vasa bu zadnja. Ovak, nekak mi se cini da je prosle godine bilo previse asfalta (kaj je mozda tesko izbjeci, ali uvijek se mogu izbjeci najprometnije ceste poput one na kraju izmedju CK i Preloga). Mozda bi bilo fora promijeniti redoslijed trke i prvo ici na Mohokos po sporednijim poljskim putevima (valjda se nakaj da sklepati u doba Guglrta i GPS-a ).To bi bilo nekaj u stilu Paris-Roubaixa. Sikak nebi imali previse problema u orijentaciji i bez te tehnologije u ravnom Medjimurju. Nakon toga Ivancica, mogel bi se uvrstiti Ham pokojec kao kontrolna tocka tako da se ide po hrptu Ive ko pravi bikeri i nakon toga Kalnik i Prelog. Mozda bi to doprinjelo malo duzem trajanju trke (cca. 1-1,5h na vremena brzih natjecatelja ali ipak je to tak i tak velka kilometraza pa ako je bal neko bude ultra bal ). Vasa trka bi bila i zadovoljstina mnogima kojima je zal kaj ove godine nema Kajkavijane, a i prilika onima koji je prethodnih godina nisu uspjeli zavrsiti da vide kak objektivno stoje na tak dugim trkama. Neznam, nejte mi zameriti toliko ideja imam u glavi za te neke zanimljive trase po blizem i daljem kraju,a ostale budu samo ideje ak se ljudima tu i tam ne dene buba u uho.
Pozdrav,
Hrvek
Bas lepo kaj bu uskoro opet Prilocki maraton. Nebi htel nametati nikakva misljenja niti nekaj forsirati, sam bi predlozil par stvari koje bi mogle maraton uciniti zanimljivijim.Vi ste organizatori, i vasa bu zadnja. Ovak, nekak mi se cini da je prosle godine bilo previse asfalta (kaj je mozda tesko izbjeci, ali uvijek se mogu izbjeci najprometnije ceste poput one na kraju izmedju CK i Preloga). Mozda bi bilo fora promijeniti redoslijed trke i prvo ici na Mohokos po sporednijim poljskim putevima (valjda se nakaj da sklepati u doba Guglrta i GPS-a ).To bi bilo nekaj u stilu Paris-Roubaixa. Sikak nebi imali previse problema u orijentaciji i bez te tehnologije u ravnom Medjimurju. Nakon toga Ivancica, mogel bi se uvrstiti Ham pokojec kao kontrolna tocka tako da se ide po hrptu Ive ko pravi bikeri i nakon toga Kalnik i Prelog. Mozda bi to doprinjelo malo duzem trajanju trke (cca. 1-1,5h na vremena brzih natjecatelja ali ipak je to tak i tak velka kilometraza pa ako je bal neko bude ultra bal ). Vasa trka bi bila i zadovoljstina mnogima kojima je zal kaj ove godine nema Kajkavijane, a i prilika onima koji je prethodnih godina nisu uspjeli zavrsiti da vide kak objektivno stoje na tak dugim trkama. Neznam, nejte mi zameriti toliko ideja imam u glavi za te neke zanimljive trase po blizem i daljem kraju,a ostale budu samo ideje ak se ljudima tu i tam ne dene buba u uho.
Pozdrav,
Hrvek
Hrvek- Posts : 7
Hvala Hrvek na iznošenim prijedlozima. Kolko smo prošle godine čuli od sudionika, većini se ruta svidjela i odlučili smo da ove godine ne mjenjamo rutu. Kad budemo iduće godine odlučivali o ruti, u svakom slučaju budemo prihvatili tvoje sugestije.Hrvek wrote:Pozdrav prilocanci!
Pozdrav,
Hrvek
OK, htel sam samo dati neke ideje
Hrvek- Posts : 7
Samo da još malo objasnim zašto ne određujemo rutu po kojoj je potrebno ići. Mi prođemo stazom i napravimo kartu kud je potrebno voziti. E, sad, tko bude to kontroliral da li se svaki sudionik vozio po toj ruti? Ako bi imali svi GPS uređaje onda ne bi bilo problema, a ovako je bolje ne određivati kuda se bude vozilo nego ovih par točaka gdje treba proći, na tim točkama bude kontrola, a ostalo sve ovisi o vozaču kako je napravio domaću zadaću i raspitao se koji mu je najkrači put od točke do točke. Ako se netko želi voziti po makadamskim putevima, super, mi nemamo ništa protiv! Naprotiv, pozdravljamo to, ipak je u pitanji MTB maraton.
Pozdrav!
Pozdrav!
divlji_huni- Posts : 161
Similar topics
» ponedjeljak 18.05. sastanak
» petak 22.05 sastanak 20:00, Fat Boy
» Sastanak - dogovor za utrku povodom 1. maja
» Sastanak - dogovor oko organizacije MARATONA - 04.05.2009.
» www.prelog.hr
» petak 22.05 sastanak 20:00, Fat Boy
» Sastanak - dogovor za utrku povodom 1. maja
» Sastanak - dogovor oko organizacije MARATONA - 04.05.2009.
» www.prelog.hr