Priločki maraton?
+5
bruno
Hai rajder
Miky
War_Machine
el presidente
9 posters
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Priločki maraton?
realno sezona je gotova poslijle maratona 3 drzave..a zato ju produzimo i bumo se spremali za nasu kajkavijanu u 9 mj... kaj se dinamičnosti tiče....more..ima vise pretjecanja i borbe na stazi....War_Machine wrote:nebi bas rekel da je sezoma 1.7. vec polugotova, pa onda tek pocne ono pravo
Miky- Posts : 273
ma kaj bi bila gotova pravi bajkeri se voze cijelu godinu
meni pa ne pase 9. mj zbog ispita i upisa....to ti je tak, svakome pase neki drugi termin...koji termin izaberete ja bum se probal prilagoditi da to odvozim
meni pa ne pase 9. mj zbog ispita i upisa....to ti je tak, svakome pase neki drugi termin...koji termin izaberete ja bum se probal prilagoditi da to odvozim
War_Machine- Admin
War_Machine wrote:ma kaj bi bila gotova pravi bajkeri se voze cijelu godinu
samo da velim da sam izbrisal onaj topic kaj ga je Drazen napravil, mora biti nekog reda na forumu
War_Machine- Admin
Ma nije da sam ja baš zagriženi za 01.05. ! Samo neka bude 4, 5 ili šesti mjesec kad su ljudi najbolje zagriženi. Bolje da imamo 30-ak natjecatelja ili više nego 10-ak ili manje. Dakle za vijeme proljetne sezone i prije godišnji odmora!
el presidente- Posts : 457
ti si za kaj???? svi smo za... samo je problem datum... reci svoj prijedlog....hihihi8)bruno wrote:ja sam isto za...
Allo,gospodo jo sam za to da se maraton ranije,4,5 ili 6 mjesec! 1.maj meni osobno ne odgovara makar smatram da bi za maraton taj dan bil dobar.
drazen- Posts : 16
Dobrodosli na forum
ve pa morete poceti s raspravom
ve pa morete poceti s raspravom
War_Machine- Admin
01.05.2009. pada u petak tak da ostaje opcija i 02.05. subota ili 03.05. nedjelja.To velim zato da eventualno radi lošeg vremena u petak imamo i alternativu od 2 dana.
Datum je OK i to bi nam bilo dobro odmjeravanje/probanje snage/izdržljivosti prije Kajkavijane, a stignemo se i oporaviti i poraditi na kondiciji.
Kak sam se i s el precednikom spominal trasa bi mogla biti Kalnik-Ivanščica-Mohokos, mada mislim da su Kalnik i Ivanšcica sasvim dovoljni da se odvoze u nekom vremenskom limitu od recimo 12 sati...npr start u 06 ujutro i svršetak u 18 navečer.
Datum je OK i to bi nam bilo dobro odmjeravanje/probanje snage/izdržljivosti prije Kajkavijane, a stignemo se i oporaviti i poraditi na kondiciji.
Kak sam se i s el precednikom spominal trasa bi mogla biti Kalnik-Ivanščica-Mohokos, mada mislim da su Kalnik i Ivanšcica sasvim dovoljni da se odvoze u nekom vremenskom limitu od recimo 12 sati...npr start u 06 ujutro i svršetak u 18 navečer.
Davor- Posts : 155
Pošto smo klub iz Preloga, znači iz Međimurja, red je da bar jen breg bude međimurski! Mislim da bi mogli svršiti za 10-ak sati, a ja mogu svršiti i prije!Scream SL wrote:01.05.2009. pada u petak tak da ostaje opcija i 02.05. subota ili 03.05. nedjelja.To velim zato da eventualno radi lošeg vremena u petak imamo i alternativu od 2 dana.
el presidente- Posts : 457
ako organiziramo maraton kao bk prelog i posto smo iz međimurja mogli bi napraviti utrku kroz međimurje ,nije samo mohokos jedini breg u medimurju imamo dosta uspona oko njega . svi smo se malo vozili po vinskoj cesti i nije lako. svi koji ste vozili bimep znate o cemu govorim.Ja znam otprilike neki krug kako bi to moglo izgledati ali treba se sjesti ,pogledati kartu odrediti neku rutu i proci ju autom . Mislim da bi se moglo nakupiti 150 km .termini maratona bi mogli biti 4.4 ili 11.4
Hai rajder- Posts : 282
zdravokiki wrote:dobro veče
pa čujte....meni vam paše bilo da...bilo koje doba paše samo kai nabode hladno....
bruno- Posts : 183
...da se malo točnije izjasnim...može 5mj...paše takbruno wrote:pa čujte....meni vam paše bilo da...bilo koje doba paše samo kai nabode hladno....
bruno- Posts : 183
i kaj smo sad na kraju odlucili ? koji datum bude maraton ?
bilo koji,samo ne 1. maj.!CUBE RAJDER wrote:i kaj smo sad na kraju odlucili ? koji datum bude maraton ?
to nema nikakve veze s 1.05.
vi bi počeli u 06:OO I završili u 18:00.;
dan prođe a za vas niko nezna.
ujutro svi a naveče su .
a de ste vi?
bolje da vas se vidi tu kroz šumu i onda na feštu,petak je.
kiki- Posts : 174
Slažem se u ovome sa Kikijom
očito da je nekima najbitnije dobro piti, jesti i biti viđen dok je biciklin naslonjeni celo vreme na vrbu...
neki bi šteli i malo voziti...
ak se mene pita ja sam za maraton, cim vise voznje tim bolje
War_Machine- Admin
kaje vrisko?Scream SL wrote:očito da je nekima najbitnije dobro piti, jesti i biti viđen dok je biciklin naslonjeni celo vreme na vrbu...
vidim kak se voziš!
a i kak se jede i pije.
kiki- Posts : 174
kiki wrote:kaje vrisko?Scream SL wrote:očito da je nekima najbitnije dobro piti, jesti i biti viđen dok je biciklin naslonjeni celo vreme na vrbu...
vidim kak se voziš!
a i kak se jede i pije.
ispravak netočnog navoda: Više se pije neg se jede...he,he
inače; danas sam iskoristil ono malo zubatog sunčeka i zajahal hajkulu, vetar je zajebaval ali sam brnul 11 km
malo smo skrenuli s teme...dakle: PRILOČKI MARATON
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Priločki maraton
» Priločki maraton-Rezultati
» DRUGI (JUBILARNI) PRILOČKI MTB MARATON
» Prvi Priločki maraton - 24.05.2009.
» Maraton Prelog
» Priločki maraton-Rezultati