BK Prelog
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sajmeni dani Varaždin

+8
kiki
dado
Miky
Davor
el presidente
Hai rajder
War_Machine
divlji_huni
12 posters

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Sajmeni dani Varaždin Empty Sajmeni dani Varaždin

Post  divlji_huni Thu Mar 12, 2009 12:06 pm

Ide tko na trku? Smile
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Sajmeni dani Varaždin Empty Re: Sajmeni dani Varaždin

Post  War_Machine Thu Mar 12, 2009 1:52 pm

Ja sam mislil iti
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  War_Machine Thu Mar 12, 2009 7:49 pm

Promjena plana...ipak nebumo isli
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  Hai rajder Fri Mar 13, 2009 12:30 am

Ja idem a kak zgledi idem sam .
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Sajmeni dani Varaždin Empty Sajmeni dani Varaždin

Post  divlji_huni Fri Mar 13, 2009 12:42 pm

Bilo bi lijepo da dođe par ljudi, slažemo stazu da se mi vozimo ali i da dođe što više drugih biciklista na zajednička druženja. Ovo je prvo druženje u ovoj godini i sad nema zainteresiranih Sad Ako mi ne budemo išli na druženja nebudu ni drugi došli do nas Sajmeni dani Varaždin 1619
Predsjednik i podpredsjednik usmjerite vaše pile prema Varaždinu i viknite: ZA MNOM!
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  el presidente Fri Mar 13, 2009 12:46 pm

Poučen lošim iskustvom od prošle godine ja svoju pilu u nedjelju usmjerujem prema sjeveru. Sorry
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  Davor Fri Mar 13, 2009 4:21 pm

el presidente wrote:Poučen lošim iskustvom od prošle godine ja svoju pilu u nedjelju usmjerujem prema sjeveru. Sorry

Budući da nam je precednik trdokoran i neslomljiv u svojem naumu da nejde na sajmene dane, a matiji svaka čast na volji za organizacijom vožnje po međimurskim bregima (nadam se da ih bu još, npr. sljedeće nedelje?!)
Nažalost, datum se tak poklopil pa bi najrađe bil i na trci i na vožnji ali nemrem.
Tak da bumo Miro, Nikola, Dado, Huni-brothers i moja malenkost išli u Vž kaj pokažemo kak nemamo kondicije, malo izreklamiramo klub (dečki, klupske majce su obavezne) između ostaloga odvozimo trku, pa se nakon trke ubacimo među šveđane za stolom lol!

PS. molim druga tajničara da nam napravi pretprijave na trku, pa da ušparamo koju hrvatku životinju Sajmeni dani Varaždin 382794
PSS. sorry još jenput matija pale
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  Miky Fri Mar 13, 2009 4:29 pm

Ja sam se cul sa tajnikom, resava on to...
Miky
Miky

Back to top Go down

Post  dado Fri Mar 13, 2009 4:53 pm

Znaci tak...jo noob ve moram iti, a ostali profici bodo lagano po medjimurskim bregima pedalirali...a kaj bom ve, mora nesci biti i zadnji. pale
dado
dado

Back to top Go down

Post  dado Fri Mar 13, 2009 6:07 pm

Hej, nemam majco od BK Prelog, ili kakse so vec je.
dado
dado

Back to top Go down

Post  War_Machine Fri Mar 13, 2009 6:33 pm

Ne moras se nikaj sekirati za majice, ionak su vecini premale Smile
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  kiki Fri Mar 13, 2009 8:17 pm

nisu majce premale jer je bila dobra godina,nego jako dobra godina.
good year
kiki
kiki

Back to top Go down

Post  War_Machine Fri Mar 13, 2009 8:18 pm

Bas me zanima kakve budu za ovu godinu...hehe
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  kiki Fri Mar 13, 2009 8:20 pm

elastičnije, valjda
kiki
kiki

Back to top Go down

Post  matija Fri Mar 13, 2009 10:09 pm

Bok dečki.Kao prvo ,nemam nikve zamere kaj nejdete v gorice.Kao drugo, jako bi štel iti na trku ali ne paše mi termin starta jer su mi se v jani vuri najavili kumi da dojdeju pak kaj nam duže objašnjaval(oženjeni znaju kak je to).Možda ak bude Božje providnosti se nekak pojavim na trki...A turu po međimurskim goricama moremo stirati drugu nedelju.Pripavil sam vam paprene uspone. Sajmeni dani Varaždin 445431
matija
matija

Back to top Go down

Post  kiki Sat Mar 14, 2009 9:16 pm

ja bi zutra ujutro v podravske brege.
ak je ko za, a nejde u vž., nek mi javi!
kiki
kiki

Back to top Go down

Post  tinna Sat Mar 14, 2009 11:28 pm

zelim svim rejserima na sajmenim danima puno srece i cim bolje rezultate !

tinna

Back to top Go down

Post  War_Machine Sun Mar 15, 2009 1:57 am

Puno hvala na podrsci
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  Kenny Sun Mar 15, 2009 11:52 am

Ja nažalost nisam mogel ići....ali objavite rezultate čim prije! Sretno... bounce
Kenny
Kenny

Back to top Go down

Post  dado Sun Mar 15, 2009 5:59 pm

Eto. Prosli su i sajmeni dani u Varazdinu. Temperatura je bila optimalna, staza suha, znaci uvjeti odlicni. Start je malo kasniv, ali bitno da je bio. Neznam za ostale, ali ja sam ne biv prevec nabrijan za utrko posto sam ne isev svojom voljom vec voljom naseg prijatelja Davora, i zahvaljujem mu na tome. Dakle, start je krenuv i jedino koga sam posle starta od nasih decki videv, biv je Miro. Ostali entuzijasti (Vlado, Davor i Nikola) su izgleda odma zbrisali. Krenulo je lose vec na pocetku prvoga singltracka jer je neksi bajker ispred Mirija zaustavljav celo kolono posto je na 2-3 hupsera postav. Uspev sam Mirija preteci, ali unda so mi poceli problemi...popustiv kvikrilis. I tak sam dosev na zadnje mesto i postav. Nisci je ne mev alata, a organizatori su rekli da nema pomaganja na utrki, ali se nasev jan stari i iskusni bajker koji mi je uspev to zateci nekak. S 5 min zaostatka krecem i do kraja sam se uspev napraviti salto mortale i prteci 4 puce i 3 decke. Stvarno mi je ne zav kaj so me nagovorili za utrko. Nas tajnik je biv vrlo funkcionalan, voziv se na 2. mesto tak dugo dok je ne v 2. krugo fulav stazo i na kraju zavrsiv 7. Nikaj zato tajnice, mi ti to racunamo pod drugo mesto posto je staza ne bila oznacena. Davor je biv 23., a za Mirija i Nikolo nek neko dopuni jer sam ne uspev se sejvati. Sve u svemu, jedna odlicna nedjelja, i nadajmo se da bu jos puno takvih.
dado
dado

Back to top Go down

Post  kiki Sun Mar 15, 2009 6:13 pm

dado wrote:Eto. Prosli su i sajmeni dani u Varazdinu. Temperatura je bila optimalna, staza suha, znaci uvjeti odlicni. Start je malo kasniv, ali bitno da je bio. Neznam za ostale, ali ja sam ne biv prevec nabrijan za utrko posto sam ne isev svojom voljom vec voljom naseg prijatelja Davora, i zahvaljujem mu na tome. Dakle, start je krenuv i jedino koga sam posle starta od nasih decki videv, biv je Miro. Ostali entuzijasti (Vlado, Davor i Nikola) su izgleda odma zbrisali. Krenulo je lose vec na pocetku prvoga singltracka jer je neksi bajker ispred Mirija zaustavljav celo kolono posto je na 2-3 hupsera postav. Uspev sam Mirija preteci, ali unda so mi poceli problemi...popustiv kvikrilis. I tak sam dosev na zadnje mesto i postav. Nisci je ne mev alata, a organizatori su rekli da nema pomaganja na utrki, ali se nasev jan stari i iskusni bajker koji mi je uspev to zateci nekak. S 5 min zaostatka krecem i do kraja sam se uspev napraviti salto mortale i prteci 4 puce i 3 decke. Stvarno mi je ne zav kaj so me nagovorili za utrko. Nas tajnik je biv vrlo funkcionalan, voziv se na 2. mesto tak dugo dok je ne v 2. krugo fulav stazo i na kraju zavrsiv 7. Nikaj zato tajnice, mi ti to racunamo pod drugo mesto posto je staza ne bila oznacena. Davor je biv 23., a za Mirija i Nikolo nek neko dopuni jer sam ne uspev se sejvati. Sve u svemu, jedna odlicna nedjelja, i nadajmo se da bu jos puno takvih.
Ja bi samo zamolio kolegu Davora Krčmara da koristi slovo "L", da ga ceo svet razume.
Gore navedeno se odnosi na sve iz tog govornog područja.
Ako nije problem.
Hvala
i koji i svije su jeli korzije z iste kopaje
kiki
kiki

Back to top Go down

Post  Davor Sun Mar 15, 2009 6:35 pm

"Neznam za ostale, ali ja sam ne biv prevec nabrijan za utrko posto sam ne isev svojom voljom vec voljom naseg prijatelja Davora, i zahvaljujem mu na tome".

no, no naj ve tak..pa nesam te s bičem tiral lol!
treba ti samo malo poticaja i ohrabrenja za sudjelovanje na takvim natjecanima Sajmeni dani Varaždin 948108
viš da nije tak strašno...3 kruga začas preletiš
Samo bi dodal da je staza bila odlična i puno bolje označena neg lani, sad su čak bile markacije sa zelenom bojom na drveću i žute trake, a jedini propust/zamjerka je da je netko potrgal traku jednom skretanju pa je naš Vladimir fulal smjer i izgubil drugo mjesto, a o tome smo izvjestili precednika asof Vanjchu, koji nas je utješil da se to i njemu desilo na par utrka, a izgleda da se netko zaletel u tu traku pa ju je strgal i nikoga od osoblja staze nije bilo tam da je popravi. Druga zamjerka je bila ta da se grah trebal posluživati tek v 15h odnosno dok i šibicari odvoze svojih 6 krugova pa kaj bumo svi skupa jeli i pili. Logično zamišljeno, ali ne i za naše apetite :-) Mi smo bili gotovi već oko 13 h s utrkom pa nam želuci nisu bili raspoloženi za čekanje još 2 sata na grah prdimir. Zato smo bonove za hranu donirali kolegi, te smo se pobrali domeka svaki svojoj mamiki Sajmeni dani Varaždin 246490

Ali sve u svemu...staza - fenomenalna, odaziv ljudi - odličan, organizacija - super afro
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  Miky Sun Mar 15, 2009 6:45 pm

staza super, trka super,ekipa fenomenalna, jedino kaj su neki ljudi dosta kocili na single tracku pa ih je bilo tesko prestici, a da ne govorimo dok padnu dole na tebe na usponu.. ja sam za prvu trku zadovoljan, da nije bilo tog pada ( tj pada vozaca ispred mene na mene) i problema sa leđima, bilo bi jos bolje. ali to su sve cari utrke tako da su dojmovi vise nego odlicni.. a di su rezultati?
Miky
Miky

Back to top Go down

Post  Nick Sun Mar 15, 2009 8:37 pm

Pozdrav,

za rezultate bute se jos malo strpili, buju, a u meduvremenu evo par fotki za one koji jesu i one koji nisu bili.
Ak nekoga nisam vlovil, nek se srdi, bum ga drugi put Wink
Bravo dechkovi.

http://picasaweb.google.hr/npentic/SajmeniDaniVz15032009#
Nick
Nick

Back to top Go down

Post  War_Machine Sun Mar 15, 2009 8:44 pm

Nick thx na fotkama...
a kaj se tice utrke, ovo mi je prvi put da sam sudjeloval u ovak necemu di je vozilo vise ljudi i mogu reci da sam zadovoljan kak je ispalo, noge su izdrzale ali su me leda izdala vec u prvom krugu pa je rezultat takav kakav je. Staza je fenomenalna postavljena, dobil sam zelju da didem neki dan da obrnem jos par krugi po njoj. Tolko od mene
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics