Zlatar -Sajmeni dani
5 posters
BK Prelog :: Razno :: Natjecanja
Page 1 of 1
Zlatar -Sajmeni dani
Idem ja i moja bolja polovica , moj sin , tata i brat . Znam da ide i Bruno . Ide Joško ???
Hai rajder- Posts : 282
Re: Zlatar -Sajmeni dani
Hai rajder wrote:Idem ja i moja bolja polovica , moj sin , tata i brat . Znam da ide i Bruno . Ide Joško ???
ako se joško preziva verli, onda da.
kolko ja znam.
kiki- Posts : 174
I? Kak je to sve bilo?
el presidente- Posts : 457
U 9h je bio dogovoreni pokret u Zlatar tako da smo se sve već skupili u 8h i 45min (to samo napominjem za one koji tu i tam kasne ).
Bruno, Sabrina, Vanja The slikarica i cijela moja familija i tak smo krenuli.
Do Marofa cesta dobra, dalje je u k....! Valjda budu i to popravili do Sajmenih dana 2211 godine
Stigli u Zlatar i odmah u gorice na stazu, došli smo s desne strane brega, jebate, fejst uspon.
Ekipa se već počela polako skupljati, parkiramo se u neko blato i svi govoriju, super kaj nas ima tu dovoljno tak da ako bu trebalo rivati van nebu problema!
Čekamo start utrke u 12h, Stjepan je najnestrpljiviji, on bi odmah krenul!
Zbog kiše koja je pala u subotu smanjen je broj krugova, jači su vozili 4 umjesto 5 a svi ostali po 2 umjesto 3 kruga. Osim klinaca koji voze 1 krug.
I vele vozači da im je i ta 2 tj. 4 kruga bilo dosta. Staza je bila blatnjava tako da se dosta toga i moralo gurati. Slike su na fejsu.
U Fakinima nemamo predstavnika tak da nas oni niti ne zanimaju a Fiškali su to ovako riješili:
3. Vladimir Hunjak
25. Bruno Turk - ovaj je malo podbacil, bil je uzbođeni, puca ga bodrila iz gledališta
Filojice:
7. Martina Hunjak
Flanci:
4. Stjepan Hunjak
Poslje je bila zakuska, pužeki sa gulašom, pužeki su bili fineši od gulaša (ovo je subjektivna ocjena, videl sam da je i gulaš nestal!)
Bilo je i sokova i pive a i vina, malo samo probali vino i Zagorci se popravljaju kaj se tiče kvalitete. Pili nismo puno jer ipak smo mi sportaši
Tjekom proglašenja pobjednika je padala kiša nekih 20 minuta a onda je pičilo sunce tak da smo se svi razišli sretni i veseli!
Pozdravljaju vas ekipe iz Martina, Varaždina, Zlatara i Marofa! A i svi ostali.
Do sljedečeg susreta, Pozdrav!
Tiraj pedalu
Bruno, Sabrina, Vanja The slikarica i cijela moja familija i tak smo krenuli.
Do Marofa cesta dobra, dalje je u k....! Valjda budu i to popravili do Sajmenih dana 2211 godine
Stigli u Zlatar i odmah u gorice na stazu, došli smo s desne strane brega, jebate, fejst uspon.
Ekipa se već počela polako skupljati, parkiramo se u neko blato i svi govoriju, super kaj nas ima tu dovoljno tak da ako bu trebalo rivati van nebu problema!
Čekamo start utrke u 12h, Stjepan je najnestrpljiviji, on bi odmah krenul!
Zbog kiše koja je pala u subotu smanjen je broj krugova, jači su vozili 4 umjesto 5 a svi ostali po 2 umjesto 3 kruga. Osim klinaca koji voze 1 krug.
I vele vozači da im je i ta 2 tj. 4 kruga bilo dosta. Staza je bila blatnjava tako da se dosta toga i moralo gurati. Slike su na fejsu.
U Fakinima nemamo predstavnika tak da nas oni niti ne zanimaju a Fiškali su to ovako riješili:
3. Vladimir Hunjak
25. Bruno Turk - ovaj je malo podbacil, bil je uzbođeni, puca ga bodrila iz gledališta
Filojice:
7. Martina Hunjak
Flanci:
4. Stjepan Hunjak
Poslje je bila zakuska, pužeki sa gulašom, pužeki su bili fineši od gulaša (ovo je subjektivna ocjena, videl sam da je i gulaš nestal!)
Bilo je i sokova i pive a i vina, malo samo probali vino i Zagorci se popravljaju kaj se tiče kvalitete. Pili nismo puno jer ipak smo mi sportaši
Tjekom proglašenja pobjednika je padala kiša nekih 20 minuta a onda je pičilo sunce tak da smo se svi razišli sretni i veseli!
Pozdravljaju vas ekipe iz Martina, Varaždina, Zlatara i Marofa! A i svi ostali.
Do sljedečeg susreta, Pozdrav!
Tiraj pedalu
divlji_huni- Posts : 161
cheap designer bags Beautiful and good
cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models
nike shox r4 The beautiful and nice new online sales
super street Online wholesale marketing
mario shoes Online low-cost wholesale
air max tn
Online wholesale