BK Prelog
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kad bude fešta za članove kluba?

+6
Hai rajder
War_Machine
Miky
bruno
kiki
divlji_huni
10 posters

Go down

Kad bude fešta za članove kluba? Empty Kad bude fešta za članove kluba?

Post  divlji_huni Tue Dec 15, 2009 6:53 pm

U naslovu je sve rečeno!
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Kad bude fešta za članove kluba? Empty Re: Kad bude fešta za članove kluba?

Post  kiki Fri Dec 18, 2009 11:09 am

na Štefanje 26.12.
nek se ljudi izjasne!
Kad bude fešta za članove kluba? Icon_cheers Kad bude fešta za članove kluba? Icon_cheers Kad bude fešta za članove kluba? Icon_cheers
ovaj put plaća klub.
kiki
kiki

Back to top Go down

Post  bruno Mon Dec 21, 2009 10:08 pm

no ajde kai se konacno dogovorimo da bode to skupstina (koja ide na racun kluba)...ja bi predlozil 9.1.2010 (subota) tak kai se svi clanovi na vrijeme obavjeste i rezerviraju taj datum za skupstinu (koja financira jelo i pijacu i eventualno nekvu jeftini striptizetu) Herr Tajnik i Herr Tom presidente neka se nadovezu na moju zamisao Kad bude fešta za članove kluba? Icon_rabbit
bruno
bruno

Back to top Go down

Post  Miky Mon Dec 21, 2009 10:52 pm

Mislim da ako bi bila fešta, da se ODVOJI od skupštine, jer godišnja skupština i fešta nisu isto. Ove godine skupštinu moramo napraviti malo profesionalnije nego prosle..
Miky
Miky

Back to top Go down

Post  War_Machine Mon Dec 21, 2009 11:45 pm

U potpunosti se slazem s Mikyo-m, festa nebre biti u istom loncu kak skupstina...

druga stvar... skupstinu treba malo profesionalnije odraditi, tj. da se pozovu i gradske face pa da na to nekaj lici, onda moremo i ocekivati neke pare od grada
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  Hai rajder Tue Dec 22, 2009 1:14 pm

War_Machine wrote:U potpunosti se slazem s Mikyo-m, festa nebre biti u istom loncu kak skupstina...

druga stvar... skupstinu treba malo profesionalnije odraditi, tj. da se pozovu i gradske face pa da na to nekaj lici, onda moremo i ocekivati neke pare od grada
pare od grada nemozemo dobiti, ni išta ocekivati jer smo zakasnili , proracun za sljedecu godinu je gotov i to je to . ošla baba s kolacima !
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Post  War_Machine Tue Dec 22, 2009 1:20 pm

Hai rajder wrote:
pare od grada nemozemo dobiti, ni išta ocekivati jer smo zakasnili , proracun za sljedecu godinu je gotov i to je to . ošla baba s kolacima !

o jebamupas... pa kaje to tak tesko resiti Evil or Very Mad
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  el presidente Tue Dec 22, 2009 6:00 pm

War_Machine wrote:
Hai rajder wrote:

o jebamupas... pa kaje to tak tesko resiti Evil or Very Mad
Dečki? Sad bumo govorili u drugim licima? Jel tko od vas kaj poduzel vezano uz navedeno? Mislim da ne. Ja jesam. I prošle godine i ove godine. Prošle godine nismo ni dobili odgovor od grada, nadam se da bu ove godine bar odgovor, pa mada on negativan bio.

Pitajte onda bar direktno. A kaj se tiče i fešte i skupštine, imamo kakve donatore?
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  Miky Tue Dec 22, 2009 6:34 pm

Pitajte onda bar direktno. A kaj se tiče i fešte i skupštine, imamo kakve donatore?[/quote]

Za festu nisu ni potrebni, ako hočemo feštu svaki si sam more resiti jelo i cugu, bolje da se klubska lova cuva za druge stvari (Klub je financiral feštu za kraj sezone), a skupstinu moramo meti na ovaj ili onaj nacin, bez obzira dal dobili lovu od grada ili ne..
Miky
Miky

Back to top Go down

Post  kiki Wed Dec 23, 2009 12:25 am

Pozdrav Članovima
Neznam odkud bi počel od tolko ...
Završna fešta se obično održava na završetku nečega,a može se čak i riješiti koja točka u vezi
biciklizma,kao u našem slučaju. Možete nazvati kako hočete.A o financiranju iste, naravno mogu komentirati oni koji će prisustvovati.
Ne pojedinci kojima je žao para, ako nisu nazočni.
A što se tiće gradskih para,i nije to tak teško. Treba samo sročiti par rečenica i poslati na vrijeme.
Prošli put su dobili svi, i svaki slobodni umjetnik osim Z.K. Roda.I da se po Jaki pošalje, bi stiglo.
Prošle godine nije stigo,a kolko primječujem ni ove.
Ako ko dokaže suprotno,javno se izvinjavam!

svaka slučajnost, ako se tko prepoznao ovdje, je slučajna.

sa štovanjem
ja.
kiki
kiki

Back to top Go down

Post  el presidente Wed Dec 23, 2009 1:08 am

kiki wrote:Pozdrav Članovima
Neznam odkud bi počel od tolko ...
Završna fešta se obično održava na završetku nečega,a može se čak i riješiti koja točka u vezi
biciklizma,kao u našem slučaju. Možete nazvati kako hočete.A o financiranju iste, naravno mogu komentirati oni koji će prisustvovati.
Ne pojedinci kojima je žao para, ako nisu nazočni.
A što se tiće gradskih para,i nije to tak teško. Treba samo sročiti par rečenica i poslati na vrijeme.
Prošli put su dobili svi, i svaki slobodni umjetnik osim Z.K. Roda.I da se po Jaki pošalje, bi stiglo.
Prošle godine nije stigo,a kolko primječujem ni ove.
Ako ko dokaže suprotno,javno se izvinjavam!

svaka slučajnost, ako se tko prepoznao ovdje, je slučajna.

sa štovanjem
ja.
Sutra prijepodne moze netko otici "na grad" i na urudzbenom se raspitati o prijemu zahtjeva sa financiranje od strane BK Prelog za 2009. i 2010. pa da konacno docekam i javnu Kikijevu ispriku. Kad bude fešta za članove kluba? Affraid
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  Miky Wed Dec 23, 2009 11:41 am

Dečki smirite strasti malo. Nema razloga za svađu. Dakle ja sam danas otišel u Grad, da to provjerim. Zahtjev je bio predan, na vrijeme, ali teta u gradu mi nije mogla reći s kojim datumom je predan iz razloga što je isti več proslijeđen Upravi za društvene djelatnosti te tamo čeka raspodjelu love iz proračuna. Dakle sve je riješeno, tako da nije vrijeme, a ni mjesto za neku svađu i prepucavanja..
Tema ove rasprave je bila fešta kluba, pa da se vratimo na temu. Ja sam za feštu, svaki član kluba si more sam platiti jelo i cugu, a nek se lova čuva za organizaciju utrka, mozda za odlaske na utrke ili neke skuplje kotizacije( tipa kajkavijana), ta za organizaciju skupštine u 2mj. Tolko od mene, ajde javite se ostali...
Miky
Miky

Back to top Go down

Post  War_Machine Wed Dec 23, 2009 2:07 pm

Miky wrote:Dečki smirite strasti malo. Nema razloga za svađu. Dakle ja sam danas otišel u Grad, da to provjerim. Zahtjev je bio predan, na vrijeme, ali teta u gradu mi nije mogla reći s kojim datumom je predan iz razloga što je isti več proslijeđen Upravi za društvene djelatnosti te tamo čeka raspodjelu love iz proračuna. Dakle sve je riješeno, tako da nije vrijeme, a ni mjesto za neku svađu i prepucavanja..
Tema ove rasprave je bila fešta kluba, pa da se vratimo na temu. Ja sam za feštu, svaki član kluba si more sam platiti jelo i cugu, a nek se lova čuva za organizaciju utrka, mozda za odlaske na utrke ili neke skuplje kotizacije( tipa kajkavijana), ta za organizaciju skupštine u 2mj. Tolko od mene, ajde javite se ostali...

bravisimo... najpametniji post u ovom topicu
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  Hai rajder Wed Dec 23, 2009 2:13 pm

Mislim da je rasprava o skupstini i festi nepotrebna tj. o tome nek odluci upravni odbor kluba i nek objavi gdje kad i koliko to kosta i gotovo !
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Post  Davor Wed Dec 23, 2009 11:03 pm

Slažem se s Miky-om i Hai Rajderom oko skupštine i fešte. O fešti nek odluči upravni odbor kluba (ima dosta slobodnih datuma do npr. sredine siječnja), a troškovi iste nek se podijele između onih koji budu prisutni, jerbo bi trebalo lovu čuvati za potpomaganje odlazaka na utrke koje nam nisu blizu (npr. Parenzana, Uspon na Zavižan) i normalno našu ligu, s tim da se na skupštini jasno definira koje su to. Također predlažem da se na skupštini napravi plan za nadolazeću sezonu (kaj bumo, a kaj namo) i jasno definiraju zadaci i zaduženja te isti rasporede na aktivne članove kluba koji su spremni pomoći u radu, i da se to stavi na papir da se može poslije pratiti, a da nebu poslije predbacivanja.
Sve je stvar dogovora i dobre volje...nema potrebe za prepucavanje i jal Kad bude fešta za članove kluba? Icon_bounce
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  Hai rajder Thu Dec 24, 2009 12:27 pm

Davor wrote:Slažem se s Miky-om i Hai Rajderom oko skupštine i fešte. O fešti nek odluči upravni odbor kluba (ima dosta slobodnih datuma do npr. sredine siječnja), a troškovi iste nek se podijele između onih koji budu prisutni, jerbo bi trebalo lovu čuvati za potpomaganje odlazaka na utrke koje nam nisu blizu (npr. Parenzana, Uspon na Zavižan) i normalno našu ligu, s tim da se na skupštini jasno definira koje su to. Također predlažem da se na skupštini napravi plan za nadolazeću sezonu (kaj bumo, a kaj namo) i jasno definiraju zadaci i zaduženja te isti rasporede na aktivne članove kluba koji su spremni pomoći u radu, i da se to stavi na papir da se može poslije pratiti, a da nebu poslije predbacivanja.
Sve je stvar dogovora i dobre volje...nema potrebe za prepucavanje i jal Kad bude fešta za članove kluba? Icon_bounce
Amen !
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Post  bruno Thu Dec 24, 2009 1:53 pm

amen...a ve da se dogovorimo kam pemo na vožnju za vikend Kad bude fešta za članove kluba? Icon_albino
bruno
bruno

Back to top Go down

Post  avanturist Mon Dec 28, 2009 4:58 pm

Ekipa....

09.01.2009. g. BK "Mura avantura" održava redovnu godišnju skupštinu.
Službeni poziv će još stići.
Svi ste pozvani. A post je iz razloga kaj si možda baš na taj dan kaj ne složite.

pozdrav

avanturist

Back to top Go down

Post  chanelbags187 Thu Nov 24, 2011 3:00 pm

cheap designer bags Beautiful and good

cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models

nike shox r4 The beautiful and nice new online sales

super street Online wholesale marketing

mario shoes Online low-cost wholesale

air max tn
Online wholesale

cheap puma shoes Teacher's design new

cheap gucci shoes The new teacher's design low

gucci shoes cheap Online sell at a

louis vuitton handbags outlet Low-cost wholesale

chanelbags187

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics