Kad bude fešta za članove kluba?
+6
Hai rajder
War_Machine
Miky
bruno
kiki
divlji_huni
10 posters
Kad bude fešta za članove kluba?
U naslovu je sve rečeno!
divlji_huni- Posts : 161
Re: Kad bude fešta za članove kluba?
na Štefanje 26.12.
nek se ljudi izjasne!
ovaj put plaća klub.
nek se ljudi izjasne!
ovaj put plaća klub.
kiki- Posts : 174
no ajde kai se konacno dogovorimo da bode to skupstina (koja ide na racun kluba)...ja bi predlozil 9.1.2010 (subota) tak kai se svi clanovi na vrijeme obavjeste i rezerviraju taj datum za skupstinu (koja financira jelo i pijacu i eventualno nekvu jeftini striptizetu) Herr Tajnik i Herr Tom presidente neka se nadovezu na moju zamisao
bruno- Posts : 183
Mislim da ako bi bila fešta, da se ODVOJI od skupštine, jer godišnja skupština i fešta nisu isto. Ove godine skupštinu moramo napraviti malo profesionalnije nego prosle..
Miky- Posts : 273
U potpunosti se slazem s Mikyo-m, festa nebre biti u istom loncu kak skupstina...
druga stvar... skupstinu treba malo profesionalnije odraditi, tj. da se pozovu i gradske face pa da na to nekaj lici, onda moremo i ocekivati neke pare od grada
druga stvar... skupstinu treba malo profesionalnije odraditi, tj. da se pozovu i gradske face pa da na to nekaj lici, onda moremo i ocekivati neke pare od grada
War_Machine- Admin
pare od grada nemozemo dobiti, ni išta ocekivati jer smo zakasnili , proracun za sljedecu godinu je gotov i to je to . ošla baba s kolacima !War_Machine wrote:U potpunosti se slazem s Mikyo-m, festa nebre biti u istom loncu kak skupstina...
Hai rajder- Posts : 282
Hai rajder wrote:
pare od grada nemozemo dobiti, ni išta ocekivati jer smo zakasnili , proracun za sljedecu godinu je gotov i to je to . ošla baba s kolacima !
o jebamupas... pa kaje to tak tesko resiti
War_Machine- Admin
Dečki? Sad bumo govorili u drugim licima? Jel tko od vas kaj poduzel vezano uz navedeno? Mislim da ne. Ja jesam. I prošle godine i ove godine. Prošle godine nismo ni dobili odgovor od grada, nadam se da bu ove godine bar odgovor, pa mada on negativan bio.War_Machine wrote:Hai rajder wrote:
pare od grada nemozemo dobiti, ni išta ocekivati jer smo zakasnili , proracun za sljedecu godinu je gotov i to je to . ošla baba s kolacima !
o jebamupas... pa kaje to tak tesko resiti
Pitajte onda bar direktno. A kaj se tiče i fešte i skupštine, imamo kakve donatore?
el presidente- Posts : 457
Pitajte onda bar direktno. A kaj se tiče i fešte i skupštine, imamo kakve donatore?[/quote]
Za festu nisu ni potrebni, ako hočemo feštu svaki si sam more resiti jelo i cugu, bolje da se klubska lova cuva za druge stvari (Klub je financiral feštu za kraj sezone), a skupstinu moramo meti na ovaj ili onaj nacin, bez obzira dal dobili lovu od grada ili ne..
Za festu nisu ni potrebni, ako hočemo feštu svaki si sam more resiti jelo i cugu, bolje da se klubska lova cuva za druge stvari (Klub je financiral feštu za kraj sezone), a skupstinu moramo meti na ovaj ili onaj nacin, bez obzira dal dobili lovu od grada ili ne..
Pozdrav Članovima
Neznam odkud bi počel od tolko ...
Završna fešta se obično održava na završetku nečega,a može se čak i riješiti koja točka u vezi
biciklizma,kao u našem slučaju. Možete nazvati kako hočete.A o financiranju iste, naravno mogu komentirati oni koji će prisustvovati.
Ne pojedinci kojima je žao para, ako nisu nazočni.
A što se tiće gradskih para,i nije to tak teško. Treba samo sročiti par rečenica i poslati na vrijeme.
Prošli put su dobili svi, i svaki slobodni umjetnik osim Z.K. Roda.I da se po Jaki pošalje, bi stiglo.
Prošle godine nije stigo,a kolko primječujem ni ove.
Ako ko dokaže suprotno,javno se izvinjavam!
svaka slučajnost, ako se tko prepoznao ovdje, je slučajna.
sa štovanjem
ja.
Završna fešta se obično održava na završetku nečega,a može se čak i riješiti koja točka u vezi
biciklizma,kao u našem slučaju. Možete nazvati kako hočete.A o financiranju iste, naravno mogu komentirati oni koji će prisustvovati.
A što se tiće gradskih para,i nije to tak teško. Treba samo sročiti par rečenica i poslati na vrijeme.
Prošli put su dobili svi, i svaki slobodni umjetnik osim Z.K. Roda.I da se po Jaki pošalje, bi stiglo.
sa štovanjem
ja.
kiki- Posts : 174
Sutra prijepodne moze netko otici "na grad" i na urudzbenom se raspitati o prijemu zahtjeva sa financiranje od strane BK Prelog za 2009. i 2010. pa da konacno docekam i javnu Kikijevu ispriku.kiki wrote:Pozdrav Članovima
sa štovanjem
ja.
el presidente- Posts : 457
Dečki smirite strasti malo. Nema razloga za svađu. Dakle ja sam danas otišel u Grad, da to provjerim. Zahtjev je bio predan, na vrijeme, ali teta u gradu mi nije mogla reći s kojim datumom je predan iz razloga što je isti več proslijeđen Upravi za društvene djelatnosti te tamo čeka raspodjelu love iz proračuna. Dakle sve je riješeno, tako da nije vrijeme, a ni mjesto za neku svađu i prepucavanja..
Tema ove rasprave je bila fešta kluba, pa da se vratimo na temu. Ja sam za feštu, svaki član kluba si more sam platiti jelo i cugu, a nek se lova čuva za organizaciju utrka, mozda za odlaske na utrke ili neke skuplje kotizacije( tipa kajkavijana), ta za organizaciju skupštine u 2mj. Tolko od mene, ajde javite se ostali...
Tema ove rasprave je bila fešta kluba, pa da se vratimo na temu. Ja sam za feštu, svaki član kluba si more sam platiti jelo i cugu, a nek se lova čuva za organizaciju utrka, mozda za odlaske na utrke ili neke skuplje kotizacije( tipa kajkavijana), ta za organizaciju skupštine u 2mj. Tolko od mene, ajde javite se ostali...
Miky wrote:Dečki smirite strasti malo. Nema razloga za svađu. Dakle ja sam danas otišel u Grad, da to provjerim. Zahtjev je bio predan, na vrijeme, ali teta u gradu mi nije mogla reći s kojim datumom je predan iz razloga što je isti več proslijeđen Upravi za društvene djelatnosti te tamo čeka raspodjelu love iz proračuna. Dakle sve je riješeno, tako da nije vrijeme, a ni mjesto za neku svađu i prepucavanja..
bravisimo... najpametniji post u ovom topicu
War_Machine- Admin
Mislim da je rasprava o skupstini i festi nepotrebna tj. o tome nek odluci upravni odbor kluba i nek objavi gdje kad i koliko to kosta i gotovo !
Slažem se s Miky-om i Hai Rajderom oko skupštine i fešte. O fešti nek odluči upravni odbor kluba (ima dosta slobodnih datuma do npr. sredine siječnja), a troškovi iste nek se podijele između onih koji budu prisutni, jerbo bi trebalo lovu čuvati za potpomaganje odlazaka na utrke koje nam nisu blizu (npr. Parenzana, Uspon na Zavižan) i normalno našu ligu, s tim da se na skupštini jasno definira koje su to. Također predlažem da se na skupštini napravi plan za nadolazeću sezonu (kaj bumo, a kaj namo) i jasno definiraju zadaci i zaduženja te isti rasporede na aktivne članove kluba koji su spremni pomoći u radu, i da se to stavi na papir da se može poslije pratiti, a da nebu poslije predbacivanja.
Sve je stvar dogovora i dobre volje...nema potrebe za prepucavanje i jal
Davor- Posts : 155
Amen !Davor wrote:Slažem se s Miky-om i Hai Rajderom oko skupštine i fešte. O fešti nek odluči upravni odbor kluba (ima dosta slobodnih datuma do npr. sredine siječnja), a troškovi iste nek se podijele između onih koji budu prisutni, jerbo bi trebalo lovu čuvati za potpomaganje odlazaka na utrke koje nam nisu blizu (npr. Parenzana, Uspon na Zavižan) i normalno našu ligu, s tim da se na skupštini jasno definira koje su to. Također predlažem da se na skupštini napravi plan za nadolazeću sezonu (kaj bumo, a kaj namo) i jasno definiraju zadaci i zaduženja te isti rasporede na aktivne članove kluba koji su spremni pomoći u radu, i da se to stavi na papir da se može poslije pratiti, a da nebu poslije predbacivanja.
amen...a ve da se dogovorimo kam pemo na vožnju za vikend
bruno- Posts : 183
Ekipa....
09.01.2009. g. BK "Mura avantura" održava redovnu godišnju skupštinu.
Službeni poziv će još stići.
Svi ste pozvani. A post je iz razloga kaj si možda baš na taj dan kaj ne složite.
pozdrav
09.01.2009. g. BK "Mura avantura" održava redovnu godišnju skupštinu.
Službeni poziv će još stići.
Svi ste pozvani. A post je iz razloga kaj si možda baš na taj dan kaj ne složite.
pozdrav
avanturist- Posts : 39
cheap designer bags Beautiful and good
cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models
nike shox r4 The beautiful and nice new online sales
super street Online wholesale marketing
mario shoes Online low-cost wholesale
air max tn
Online wholesale
cheap puma shoes Teacher's design new