Klubska čajanka
+4
Miky
divlji_huni
War_Machine
el presidente
8 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
Klubska čajanka
Kaj bu s tim? Molim da organizatori točno definiraju vrijeme i mjesto! Članstvo je zbunjeno!
el presidente- Posts : 457
Re: Klubska čajanka
I mene zanima tocan datum radi daljnjih planova
War_Machine- Admin
ja mislim da bi nam lakse nasli mesto u fatboyu za tolko ljudi, sam bi trebalo javiti ko bu dosel da se zna broj i rezervirati
Miky- Posts : 273
kontaktiral sam s sinom od gazde Fat Boya. Rekel je da me bu "tate" nazvaf denes. Dok bum kaj znal; pišem!
Je, al treba ljudima reči da pice uzmu sa sobom!divlji_huni wrote:Subota, Rosa ili Fat Boy, pica i piva party
Btw, tu mislim na pice u ljudskom obliku, tj ne ljudskom, nego, ženskom!
[quote="el presidente"]
Al ga kompliciras
Btw kaj planirate v kolko vur se zidemo?
divlji_huni wrote:
Btw, tu mislim na pice u ljudskom obliku, tj ne ljudskom, nego, ženskom!
Al ga kompliciras
Btw kaj planirate v kolko vur se zidemo?
War_Machine- Admin
fešta
u 20h, tako da ono kaj ideju rano spat imaju dosta vremena da na miru pojedu picu i popiju picu i onda opet pica i tak dalje
divlji_huni- Posts : 161
uuuu... ja kompliciram!! he hedivlji_huni wrote:u 20h, tako da ono kaj ideju rano spat imaju dosta vremena da na miru pojedu picu i popiju picu i onda opet pica i tak dalje
SUBOTA U 20:00
Razgovaral sam s gazdom Fat Boya i dogovorili smo čajanku v subotu v 20:00. Molim da mi svi točno javite tko dolazi, da li dovodite pucu (ili dečka) da odprilike znamo broj. Svaki bude platil kaj bude spil i pojel (i kaj bu pica pojela) ((pica bu picu jela op.a. )) i onda bumo dobili neki popust na količinu.
el presidente wrote:uuuu... ja kompliciram!! he hedivlji_huni wrote:u 20h, tako da ono kaj ideju rano spat imaju dosta vremena da na miru pojedu picu i popiju picu i onda opet pica i tak dalje
Ok, da se ne uvredite, skupa komplicirate, vidi se da se jedini na funkcijama u klubu
Čajanka
Pozdrav svima! Predsjedniche!!
Subota u 20:00? Fatboy?
To vam je sigurno?
Kaj u vezi love? Kome trebe potvrditi dolazak?
Pozdrav, ugodne blagdane zelim.
To vam je sigurno?
ksacer- Posts : 47
Pa receno je da svaki sebi plača, ali je popust na kolicinu, tak sam nacuo...
Vrijeme i mjesto su ziher. Ove godine još nažalost svaki sebi plaća jer nam klub nije još tolko bogat da bi u tu svrhu trošili novce. Druge godine, kad netko iz kluba osvoji Tour de France, budemo se obogatili i svi idemo na burek na trošak kluba!ksacer wrote:Pozdrav svima! Predsjedniche!!
To vam je sigurno?
To je moje mišljenje. Ako većina misli da možemo potrošiti klubski novac na kopanju, i ja se slažem!
nemam reči
el presidente wrote:Vrijeme i mjesto su ziher. Ove godine još nažalost svaki sebi plaća jer nam klub nije još tolko bogat da bi u tu svrhu trošili novce. Druge godine, kad netko iz kluba osvoji Tour de France, budemo se obogatili i svi idemo na burek na trošak kluba!ksacer wrote:Pozdrav svima! Predsjedniche!!
To vam je sigurno?
To je moje mišljenje. Ako većina misli da možemo potrošiti klubski novac na kopanju, i ja se slažem!
kiki- Posts : 174
čudno da ti nemaš rečikiki wrote:el presidente wrote:Vrijeme i mjesto su ziher. Ove godine još nažalost svaki sebi plaća jer nam klub nije još tolko bogat da bi u tu svrhu trošili novce. Druge godine, kad netko iz kluba osvoji Tour de France, budemo se obogatili i svi idemo na burek na trošak kluba!ksacer wrote:Pozdrav svima! Predsjedniche!!
To vam je sigurno?
el presidente wrote:čudno da ti nemaš rečikiki wrote:el presidente wrote:Vrijeme i mjesto su ziher. Ove godine još nažalost svaki sebi plaća jer nam klub nije još tolko bogat da bi u tu svrhu trošili novce. Druge godine, kad netko iz kluba osvoji Tour de France, budemo se obogatili i svi idemo na burek na trošak kluba!ksacer wrote:Pozdrav svima! Predsjedniche!!
To vam je sigurno?
hehe...zgleda da je nekaj promaklo
War_Machine- Admin
kaje kiki nekaj te j....?kiki wrote:dfgh
Hai rajder- Posts : 282
kiki wrote:Se me jebe, a on bik v štali najbolje.
omg
PrPrO- Admin
Znači, Kiki nam je čovek s iskustvom!PrPrO wrote:kiki wrote:Se me jebe, a on bik v štali najbolje.
omg
Page 1 of 2 • 1, 2