BK Prelog
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Međimurski kup

+5
divlji_huni
avanturist
tko
el presidente
The C
9 posters

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Međimurski kup - Page 2 Empty Re: Međimurski kup

Post  el presidente Fri Nov 27, 2009 8:55 pm

[quote="tko"][quote="avanturist"]
The C wrote:
avanturist wrote:

Mislio sam da si ozbiljan afro čovek Smile
Meni se ideja sviđa, uvjek sam za bedastoće bom , samo kaj to onda kod nas ne bi bio Panonski nego nekaj čist drugo Twisted Evil
Ajmo napravit nešto još zanimljivije trku od Sv. MnM kao najsjevernije, pa do Privlake kao najjužnije točke i to s rokom u 4 dana kroz Gorski Kotar, Velebit i s usponom na Biokovo, to je oko 800 km, to se da .... kaj mislite?????? cherry

affraid
Isuse Bože....
Trebamo pod hitno sponzore kaj se bu nekaj vrtelo na Evrosportu med reportima z Međimurja! Međimurski kup - Page 2 Icon_cyclops
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  The C Sat Nov 28, 2009 1:08 am

avanturist wrote:Meni se ideja sviđa, uvjek sam za bedastoće bom
Ajmo napravit nešto još zanimljivije trku od Sv. MnM kao najsjevernije, pa do Privlake kao najjužnije točke i to s rokom u 4 dana kroz Gorski Kotar, Velebit i s usponom na Biokovo, to je oko 800 km, to se da .... kaj mislite?????? cherry

Bolje da ja prestanem i da se uozbiljim.
800 km u 4 dana, to je 8 sati rada na dan, pis of kejk.
Samo neznam, moram si uskladiti termine sa drugim trkama. Međimurski kup - Page 2 Icon_scratch
Tu je još na redu i "24 sata Međimurja" koje buju organizirali Oskar i Turek s Vlahekovim blagoslovom.
Moram ih pitati ak su već saznali za to.

The C

Back to top Go down

Post  p.vlahek Sat Nov 28, 2009 9:26 pm

The C wrote:
avanturist wrote:Meni se ideja sviđa, uvjek sam za bedastoće bom

Bolje da ja prestanem i da se uozbiljim.
800 km u 4 dana, to je 8 sati rada na dan, pis of kejk.
Samo neznam, moram si uskladiti termine sa drugim trkama. Međimurski kup - Page 2 Icon_scratch
Tu je još na redu i "24 sata Međimurja" koje buju organizirali Oskar i Turek s Vlahekovim blagoslovom.
Moram ih pitati ak su već saznali za to.

Ilok-Sv.Martin-Savudrija-Prevlaka: oko jezeru i petsto..i 5 dana godišnjeg
opcionalno: Savudrija-Prevlaka plivajući Međimurski kup - Page 2 Icon_study

p.vlahek

Back to top Go down

Post  The C Fri Dec 04, 2009 12:41 am

avanturist wrote:Predlažem raspravu između rukovodstva svih klubova uživo, Ako se slažete u roku dva tjedna bi mogli organizirati sastanak Molim vas da svi zainteresirani konstruktivno napravite svoje prijedloge, te da se nađemo u roku od dva tjedna. Svejedno gdje i kod kojeg domačina.

Ti bokca, išče vura i dvajsti i jen teden bo mimo, a nismo nikaj dogovorili i nikaj spili vu to ime Međimurski kup - Page 2 Drunken_smilie
Bo kaj?

The C

Back to top Go down

Post  The C Sun Dec 06, 2009 7:11 pm

divlji_huni wrote:
E zato se budem sastali i to sve lijepo raspravili a vrijeme sastanka budemo dogovorili naknadno.

I danas je održan radno vozni sastanak i prijelazni rok je u tijeku. Počeli su se spontano grupisati neki timovi. Međimurski kup - Page 2 Confused
Tzv. GMT smo danas sreli u Šenkovcu. Mislim da nam nikaj nemreju. Međimurski kup - Page 2 Icon_smile Of tu Divlji H., ja Neobuzdani, Oskar "Mighty", Turek "Killer" (ubojica, ne hladnjak) smo takšna okosnica DMT da ovi u startu već nemaju nikakve šanse, niti u špekulanju. Naravno, trebamo još dodatna pojačanja ako bu ko od nas slučajno zbog radnih obaveza spriječen koji put. Ako nas bu več, bude više timova, ali mislim da je 4 minimum i optimium. Rukavica bu taki spremna za bacanje suparniku u lice, he, he Međimurski kup - Page 2 Icon_sunny , sam nek malo zatopli. Idem si mam gume dopumpati i lanca namazati.

P.S. g.m.t. je gornjomeđimurski tim,
a d.m.t. je donjemeđimurski tim

Ak se nekom ime ne dopada može dati prijedlog, npr. "Hespo" Međimurski kup - Page 2 Sleep

The C

Back to top Go down

Post  chanelbags187 Thu Nov 24, 2011 3:01 pm

cheap designer bags Beautiful and good

cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models

nike shox r4 The beautiful and nice new online sales

super street Online wholesale marketing

mario shoes Online low-cost wholesale

air max tn
Online wholesale