BK Prelog
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Međimurski kup

+5
divlji_huni
avanturist
tko
el presidente
The C
9 posters

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Međimurski kup Empty Međimurski kup

Post  The C Sat Nov 21, 2009 10:26 pm

Evo malo mućkanja glavom za duge zimske dane:
napravili bi polek sega i jen (celo)Međimurski kup, svaki međ.klub bi napravil jenu trku za kup (znači 4 trke) i na kraju leta bi to zbrojili i dobili "najkalamperaša". Međimurski kup Icon_farao

- BK Prilok
- BK M.Av.
- TK Vlaheki
- MBK M.

Si predlogi i mišlenja ( i dobrovoljni prilogi) su dobrodošli.

The C

Back to top Go down

Međimurski kup Empty Re: Međimurski kup

Post  el presidente Sun Nov 22, 2009 6:36 pm

The C wrote:Evo malo mućkanja glavom za duge zimske dane:
napravili bi polek sega i jen (celo)Međimurski kup, svaki međ.klub bi napravil jenu trku za kup (znači 4 trke) i na kraju leta bi to zbrojili i dobili "najkalamperaša". Međimurski kup Icon_farao

- BK Prilok
- BK M.Av.
- TK Vlaheki
- MBK M.

Si predlogi i mišlenja ( i dobrovoljni prilogi) su dobrodošli.
Dobra razmišljanja! Umjesto svinganja? Međimurski kup Icon_razz Samo kakvu disciplinu napraviti? Cestovna? MTB? Dobro za testiranje onoga kaj planiramo druge godine napraviti!
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  The C Mon Nov 23, 2009 6:51 pm

el presidente wrote:Dobra razmišljanja! Umjesto svinganja? Međimurski kup Icon_razz Samo kakvu disciplinu napraviti? Cestovna? MTB? Dobro za testiranje onoga kaj planiramo druge godine napraviti!

Je, Vrag bi mogel šalu odnesti. Počelo je......,
http://www.24sata.hr/news/svingeri-zavrsili-u-zatvoru-zbog-pokretanja-web-sitea/146164/ Međimurski kup Icon_evil

A kaj se Kupa tiče, predlog je da ima svaki klub svoju disciplinu ak treba, ali ekipno!

The C

Back to top Go down

Post  el presidente Mon Nov 23, 2009 7:24 pm

ajmo sazvati zestenek kaj dogovorimo! Međimurski kup Icon_bounce
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  The C Mon Nov 23, 2009 7:33 pm

el presidente wrote:ajmo sazvati zestenek kaj dogovorimo! Međimurski kup Icon_bounce

Može, saki klub nek ovlasti predstavnika.
Zestanek na "neutralnom" terenu, recimo v nečijim goricama.

P.S. ja nemam gorice.

The C

Back to top Go down

Post  el presidente Mon Nov 23, 2009 10:14 pm

The C wrote:
el presidente wrote:ajmo sazvati zestenek kaj dogovorimo! Međimurski kup Icon_bounce

Može, saki klub nek ovlasti predstavnika.
Zestanek na "neutralnom" terenu, recimo v nečijim goricama.

P.S. ja nemam gorice.
Unda pak more biti i legendarna birtija v Urbanu Međimurski kup Affraid . Nek bu sastanak v Čk (svima najbliže). Ti javi prestavnicima ovih drugih i trećih pak bumo sastančili.
P.S. Mi dolazimo u dvoje ili troje. Čim prije! Međimurski kup Icon_cheers
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  tko Tue Nov 24, 2009 12:37 am

ja se javljam dobrovoljno, a valjda bude jos koga z kluba zainteresiranog.
ck je ok, nemas se kam skuturati, urban je po tom pitanju dosta varljiv Rolling Eyes

tko

Back to top Go down

Post  avanturist Tue Nov 24, 2009 6:14 pm

Ideja postoji o Međimurskoj bic ligi i o tome smo više puta raspravljali tijekom druženja nakon vožnji. Princip bi bio tipa Lige sv Martina, ali bi se klubovi izmjenjivali u kolima. Nema smisla radit samo jednu disciplinu, već treba svima udovoljiti kao što je to bilo i do sad. To i je smisao svega da se ljudi motiviraju na biciklizam, planirali smo početi raspravu nakon naše fešte pošto sad imamo posla s organizacijo toga. Isto tako dobro bi bilo da se klubovi učlane u međimursku sportsku zajednicu poradi sudjelovanja u proračunu. Nadalje, bilo bi dobro da se prije gore spominjanog sastanka svaki od sudionika pripremi s nekim konceptom kako se nebi sastanak sveo na par gemišti bez konkretnih zaključaka jerbo protuletje bude za čas tu....

avanturist

Back to top Go down

Post  el presidente Tue Nov 24, 2009 6:27 pm

avanturist wrote:Ideja postoji o Međimurskoj bic ligi i o tome smo više puta raspravljali tijekom druženja nakon vožnji. Princip bi bio tipa Lige sv Martina, ali bi se klubovi izmjenjivali u kolima. Nema smisla radit samo jednu disciplinu, već treba svima udovoljiti kao što je to bilo i do sad. To i je smisao svega da se ljudi motiviraju na biciklizam, planirali smo početi raspravu nakon naše fešte pošto sad imamo posla s organizacijo toga. Isto tako dobro bi bilo da se klubovi učlane u međimursku sportsku zajednicu poradi sudjelovanja u proračunu. Nadalje, bilo bi dobro da se prije gore spominjanog sastanka svaki od sudionika pripremi s nekim konceptom kako se nebi sastanak sveo na par gemišti bez konkretnih zaključaka jerbo protuletje bude za čas tu....
Razgovaramo samo o kupu koji bi trajal samo 4 trke. Zimske radosti! Međimurski kup Icon_bounce

Last edited by el presidente on Tue Nov 24, 2009 6:37 pm; edited 1 time in total
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  divlji_huni Tue Nov 24, 2009 6:29 pm

Ako sam dobro skužil ti bi da ta 4 kola odradimo do Nove godine?
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  el presidente Tue Nov 24, 2009 6:35 pm

divlji_huni wrote:Ako sam dobro skužil ti bi da ta 4 kola odradimo do Nove godine?
Pa ne ja, to je ideja od The C ,a moje je misljenje da se to vozi u 12. ili 1. mjesecu. Izjasnite se.
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  divlji_huni Tue Nov 24, 2009 6:42 pm

The C je i bil pitani :-)
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  tko Wed Nov 25, 2009 12:58 am

moram priznati da sam i ja tak skužio. el p je spomenuo test za ono kaj planiramo slijedeću sezonu. osim toga, spominje se ekipno bodovanje.
priča oko međimurske lige je druga stvar i imamo par mjeseci da se dogovorimo oko detalja (već v subotu bu prava prilika za respave, posebno v jutarnjim satima).
uglavnom, podržavam, jedva cekam bounce

tko

Back to top Go down

Post  The C Wed Nov 25, 2009 9:42 am

Hmmmmm, ja sam bacil mamac i to ne glistu, nego parizera, a vidim već grizu i somovi i štuke.
Neki odgovori su se sami nametnuli bez ijednog spijenog gemišta. To nije vredu ! Međimurski kup Drunken_smilie
Moje skromno mišlenje je da Kup bude na nivou godine, a svaki klub ionako zadržava svoje lige. A ekipno je predloženo zato kaj nebi Vladek pobedil baš na sim trkama. Međimurski kup Icon_smile

The C

Back to top Go down

Post  Miky Wed Nov 25, 2009 8:25 pm

Ideja super, samo kaj znaci ekipno? za svaki klub vozi npr 5 vozača, znaci 20 ljudi po utrci ili kak ste mislili? klub bira vozace ili vozi ko se prijavi? kak se zamislilo to?
Miky
Miky

Back to top Go down

Post  el presidente Wed Nov 25, 2009 10:43 pm

Mislim da svatko od nas shvaća ovu raspravu na svoj način.... Međimurski kup Confused Treba se primiti par gemišta i sve bu jasno! Međimurski kup Icon_smile
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  avanturist Fri Nov 27, 2009 12:22 pm

Predlažem raspravu između rukovodstva svih klubova uživo, ovak prek foruma je smešno raspravljati o važnoj temi, ipak se radi o največem pomaku u biciklizmu do sad u Međimurju. Ako se slažete u roku dva tjedna bi mogli organizirati sastanak članova upravnih odbora klubova pa da se konstruktivno raspravi o temi bic. natjecanja u Međimurju. Ako se uspijemo neš dogovoriti moremo automatski izraditi i neke papire što bi nam omogučilo dobivanje sredstava s kojima bi se mogli pokriti neki troškovi medijski se eksponirati, itd.... Isto tako organizacija bilo kakvih natjecanja zahtijeva dosta logističkih napora i trošenja privatnog vremena, zato i je zamišljeno da se iz klubskih liga napravi Međimurska kako bi se članovi klubova rasteretili, posvetili vožnji odnosno treniranju, a ne organizacijskim obvezama. Molim vas da svi zainteresirani konstruktivno napravite svoje prijedloge, te da se nađemo u roku od dva tjedna. Svejedno gdje i kod kojeg domačina.

avanturist

Back to top Go down

Post  The C Fri Nov 27, 2009 1:09 pm

avanturist wrote: rukovodstva,.....organizirati sastanak članova upravnih odbora,...... konstruktivno raspravi,..... dogovoriti,...... izraditi papire,............ sredstava,............. medijski se eksponirati,................ logističkih napora,.............. trošenja privatnog vremena, organizacijskim obvezama,......................... konstruktivno napravite

Kaj se tebi zmešalo? Vodiš precedničku kampanju? Kandidiraš sa se za precednika Međimurske lige ? Međimurski kup Icon_smile Međimurski kup Lol
Daj ve još jenpot znova, ja nikaj ne razmem. Međimurski kup Icon_study

The C

Back to top Go down

Post  avanturist Fri Nov 27, 2009 4:54 pm

The C wrote:
avanturist wrote: rukovodstva,.....organizirati sastanak članova upravnih odbora,...... konstruktivno raspravi,..... dogovoriti,...... izraditi papire,............ sredstava,............. medijski se eksponirati,................ logističkih napora,.............. trošenja privatnog vremena, organizacijskim obvezama,......................... konstruktivno napravite

Kaj se tebi zmešalo? Vodiš precedničku kampanju? Kandidiraš sa se za precednika Međimurske lige ? Međimurski kup Icon_smile Međimurski kup Lol
Daj ve još jenpot znova, ja nikaj ne razmem. Međimurski kup Icon_study

Bez brige ni mi se zmešalo, ne nuca liga precednika nego vozaće Međimurski kup Icon_geek , a naravno kao uvjek i dečke koji budu delali prije i posle trki, čistili i pripremali staze, vozili hranu itd...a niti se ne vide. Oću reći da se tre ziti i nekaj na paper deti, ovak bu se ostalo na jeziku kak i do sad zadnjih 100 let.... naravno ako očemo kaj napraviti.... a ako je cilj napiti se pa to moremo i bez kupa i lige već ovu subotu Međimurski kup Icon_jokercolor

Nej se odma vredjati, super kaj si počeo davat inicijativu i metat kobase Međimurski kup Icon_porc običnim smrtnicima Međimurski kup Icon_elephant

avanturist

Back to top Go down

Post  The C Fri Nov 27, 2009 5:37 pm

avanturist wrote:Bez brige ni mi se zmešalo, ne nuca liga precednika nego vozaće Međimurski kup Icon_geek , a naravno kao uvjek i dečke koji budu delali prije i posle trki, čistili i pripremali staze, vozili hranu itd...

Ja se samo smijuljim Međimurski kup Icon_tongue , jer se bi "moji" dečki šteli voziti, a ne prati tanjure, usisavati prašinu i peglati veša.

Evo, moj prijedlog (tako mi Bog pomogao) je da "JA" organiziram cestovnu utrku "Čakovec - Crikvenica" i da se ona boduje za Međimurski kup.
Kaj me briga za Zagorce i Zlovence. Prilok kandidira "2.Priločki maraton", "M.Av." more rečimo "Panonski", a "Oskar i Turek" "1.Priločki kronometar".

Eto, aj hev a drim Međimurski kup Sleep det van dej ol rajders mej liv tugeder in pis, aj hev a drim.
Ve, slušamo druge, idemo dale, čim dale, ko bu-dale......... Međimurski kup Affraid

The C

Back to top Go down

Post  divlji_huni Fri Nov 27, 2009 5:45 pm

The C je dal predlog ali mi ostali nismo služili kaj je on to zamislil Međimurski kup Icon_question jerbo on nije dal obješnjenje prijedloga.
E zato se budem sastali i to sve lijepo raspravili a vrijeme sastanka budemo dogovorili naknadno.
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  The C Fri Nov 27, 2009 6:28 pm

divlji_huni wrote:The C je dal predlog ali mi ostali nismo služili kaj je on to zamislil Međimurski kup Icon_question jerbo on nije dal obješnjenje prijedloga.
E zato se budem sastali i to sve lijepo raspravili a vrijeme sastanka budemo dogovorili naknadno.

Zdravo drugovi (iz Komiteta).
Kakve veze imaju moje zamisli. Valjda bu svaki dal svoje. To je bit zajedništva, sloge, bratstva i jedinstva !
Moremo se sastati odmah i to virtualno, pored svih ovih điđa miđa suvremene tehnike.
Serem, kaj ne?

The C

Back to top Go down

Post  Hai rajder Fri Nov 27, 2009 7:04 pm

The C wrote:
divlji_huni wrote:The C je dal predlog ali mi ostali nismo služili kaj je on to zamislil Međimurski kup Icon_question jerbo on nije dal obješnjenje prijedloga.

Zdravo drugovi (iz Komiteta).
Kakve veze imaju moje zamisli. Valjda bu svaki dal svoje. To je bit zajedništva, sloge, bratstva i jedinstva !
Moremo se sastati odmah i to virtualno, pored svih ovih điđa miđa suvremene tehnike.
Serem, kaj ne?
malo
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Post  avanturist Fri Nov 27, 2009 8:38 pm

The C wrote:
avanturist wrote:Bez brige ni mi se zmešalo, ne nuca liga precednika nego vozaće Međimurski kup Icon_geek , a naravno kao uvjek i dečke koji budu delali prije i posle trki, čistili i pripremali staze, vozili hranu itd...

Ja se samo smijuljim Međimurski kup Icon_tongue , jer se bi "moji" dečki šteli voziti, a ne prati tanjure, usisavati prašinu i peglati veša.

Evo, moj prijedlog (tako mi Bog pomogao) je da "JA" organiziram cestovnu utrku "Čakovec - Crikvenica" i da se ona boduje za Međimurski kup.
Kaj me briga za Zagorce i Zlovence. Prilok kandidira "2.Priločki maraton", "M.Av." more rečimo "Panonski", a "Oskar i Turek" "1.Priločki kronometar".

Eto, aj hev a drim Međimurski kup Sleep det van dej ol rajders mej liv tugeder in pis, aj hev a drim.
Ve, slušamo druge, idemo dale, čim dale, ko bu-dale......... Međimurski kup Affraid

Mislio sam da si ozbiljan afro čovek Smile
Meni se ideja sviđa, uvjek sam za bedastoće bom , samo kaj to onda kod nas ne bi bio Panonski nego nekaj čist drugo Twisted Evil
Ajmo napravit nešto još zanimljivije trku od Sv. MnM kao najsjevernije, pa do Privlake kao najjužnije točke i to s rokom u 4 dana kroz Gorski Kotar, Velebit i s usponom na Biokovo, to je oko 800 km, to se da .... kaj mislite?????? cherry

avanturist

Back to top Go down

Post  tko Fri Nov 27, 2009 8:50 pm

avanturist wrote:

Mislio sam da si ozbiljan afro čovek Smile
Meni se ideja sviđa, uvjek sam za bedastoće bom , samo kaj to onda kod nas ne bi bio Panonski nego nekaj čist drugo Twisted Evil
Ajmo napravit nešto još zanimljivije trku od Sv. MnM kao najsjevernije, pa do Privlake kao najjužnije točke i to s rokom u 4 dana kroz Gorski Kotar, Velebit i s usponom na Biokovo, to je oko 800 km, to se da .... kaj mislite?????? cherry

affraid

tko

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics