Međimurski kup
+5
divlji_huni
avanturist
tko
el presidente
The C
9 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
Međimurski kup
Evo malo mućkanja glavom za duge zimske dane:
napravili bi polek sega i jen (celo)Međimurski kup, svaki međ.klub bi napravil jenu trku za kup (znači 4 trke) i na kraju leta bi to zbrojili i dobili "najkalamperaša".
- BK Prilok
- BK M.Av.
- TK Vlaheki
- MBK M.
Si predlogi i mišlenja ( i dobrovoljni prilogi) su dobrodošli.
napravili bi polek sega i jen (celo)Međimurski kup, svaki međ.klub bi napravil jenu trku za kup (znači 4 trke) i na kraju leta bi to zbrojili i dobili "najkalamperaša".
- BK Prilok
- BK M.Av.
- TK Vlaheki
- MBK M.
The C- Posts : 83
Re: Međimurski kup
Dobra razmišljanja! Umjesto svinganja? Samo kakvu disciplinu napraviti? Cestovna? MTB? Dobro za testiranje onoga kaj planiramo druge godine napraviti!The C wrote:Evo malo mućkanja glavom za duge zimske dane:
- BK Prilok
- BK M.Av.
- TK Vlaheki
- MBK M.
el presidente- Posts : 457
el presidente wrote:Dobra razmišljanja! Umjesto svinganja? Samo kakvu disciplinu napraviti? Cestovna? MTB? Dobro za testiranje onoga kaj planiramo druge godine napraviti!
Je, Vrag bi mogel šalu odnesti. Počelo je......,
http://www.24sata.hr/news/svingeri-zavrsili-u-zatvoru-zbog-pokretanja-web-sitea/146164/
A kaj se Kupa tiče, predlog je da ima svaki klub svoju disciplinu ak treba, ali ekipno!
ajmo sazvati zestenek kaj dogovorimo!
el presidente wrote:ajmo sazvati zestenek kaj dogovorimo!
Može, saki klub nek ovlasti predstavnika.
Zestanek na "neutralnom" terenu, recimo v nečijim goricama.
P.S. ja nemam gorice.
Unda pak more biti i legendarna birtija v Urbanu . Nek bu sastanak v Čk (svima najbliže). Ti javi prestavnicima ovih drugih i trećih pak bumo sastančili.The C wrote:el presidente wrote:ajmo sazvati zestenek kaj dogovorimo!
Može, saki klub nek ovlasti predstavnika.
Zestanek na "neutralnom" terenu, recimo v nečijim goricama.
P.S. ja nemam gorice.
P.S. Mi dolazimo u dvoje ili troje. Čim prije!
ja se javljam dobrovoljno, a valjda bude jos koga z kluba zainteresiranog.
ck je ok, nemas se kam skuturati, urban je po tom pitanju dosta varljiv
ck je ok, nemas se kam skuturati, urban je po tom pitanju dosta varljiv
tko- Posts : 8
Ideja postoji o Međimurskoj bic ligi i o tome smo više puta raspravljali tijekom druženja nakon vožnji. Princip bi bio tipa Lige sv Martina, ali bi se klubovi izmjenjivali u kolima. Nema smisla radit samo jednu disciplinu, već treba svima udovoljiti kao što je to bilo i do sad. To i je smisao svega da se ljudi motiviraju na biciklizam, planirali smo početi raspravu nakon naše fešte pošto sad imamo posla s organizacijo toga. Isto tako dobro bi bilo da se klubovi učlane u međimursku sportsku zajednicu poradi sudjelovanja u proračunu. Nadalje, bilo bi dobro da se prije gore spominjanog sastanka svaki od sudionika pripremi s nekim konceptom kako se nebi sastanak sveo na par gemišti bez konkretnih zaključaka jerbo protuletje bude za čas tu....
avanturist- Posts : 39
Razgovaramo samo o kupu koji bi trajal samo 4 trke. Zimske radosti!avanturist wrote:Ideja postoji o Međimurskoj bic ligi i o tome smo više puta raspravljali tijekom druženja nakon vožnji. Princip bi bio tipa Lige sv Martina, ali bi se klubovi izmjenjivali u kolima. Nema smisla radit samo jednu disciplinu, već treba svima udovoljiti kao što je to bilo i do sad. To i je smisao svega da se ljudi motiviraju na biciklizam, planirali smo početi raspravu nakon naše fešte pošto sad imamo posla s organizacijo toga. Isto tako dobro bi bilo da se klubovi učlane u međimursku sportsku zajednicu poradi sudjelovanja u proračunu. Nadalje, bilo bi dobro da se prije gore spominjanog sastanka svaki od sudionika pripremi s nekim konceptom kako se nebi sastanak sveo na par gemišti bez konkretnih zaključaka jerbo protuletje bude za čas tu....
Last edited by el presidente on Tue Nov 24, 2009 6:37 pm; edited 1 time in total
Ako sam dobro skužil ti bi da ta 4 kola odradimo do Nove godine?
divlji_huni- Posts : 161
Pa ne ja, to je ideja od The C ,a moje je misljenje da se to vozi u 12. ili 1. mjesecu. Izjasnite se.divlji_huni wrote:Ako sam dobro skužil ti bi da ta 4 kola odradimo do Nove godine?
moram priznati da sam i ja tak skužio. el p je spomenuo test za ono kaj planiramo slijedeću sezonu. osim toga, spominje se ekipno bodovanje.
priča oko međimurske lige je druga stvar i imamo par mjeseci da se dogovorimo oko detalja (već v subotu bu prava prilika za respave, posebno v jutarnjim satima).
uglavnom, podržavam, jedva cekam
priča oko međimurske lige je druga stvar i imamo par mjeseci da se dogovorimo oko detalja (već v subotu bu prava prilika za respave, posebno v jutarnjim satima).
uglavnom, podržavam, jedva cekam
Hmmmmm, ja sam bacil mamac i to ne glistu, nego parizera, a vidim već grizu i somovi i štuke.
Neki odgovori su se sami nametnuli bez ijednog spijenog gemišta. To nije vredu !
Moje skromno mišlenje je da Kup bude na nivou godine, a svaki klub ionako zadržava svoje lige. A ekipno je predloženo zato kaj nebi Vladek pobedil baš na sim trkama.
Neki odgovori su se sami nametnuli bez ijednog spijenog gemišta. To nije vredu !
Moje skromno mišlenje je da Kup bude na nivou godine, a svaki klub ionako zadržava svoje lige. A ekipno je predloženo zato kaj nebi Vladek pobedil baš na sim trkama.
Ideja super, samo kaj znaci ekipno? za svaki klub vozi npr 5 vozača, znaci 20 ljudi po utrci ili kak ste mislili? klub bira vozace ili vozi ko se prijavi? kak se zamislilo to?
Miky- Posts : 273
Mislim da svatko od nas shvaća ovu raspravu na svoj način.... Treba se primiti par gemišta i sve bu jasno!
Predlažem raspravu između rukovodstva svih klubova uživo, ovak prek foruma je smešno raspravljati o važnoj temi, ipak se radi o največem pomaku u biciklizmu do sad u Međimurju. Ako se slažete u roku dva tjedna bi mogli organizirati sastanak članova upravnih odbora klubova pa da se konstruktivno raspravi o temi bic. natjecanja u Međimurju. Ako se uspijemo neš dogovoriti moremo automatski izraditi i neke papire što bi nam omogučilo dobivanje sredstava s kojima bi se mogli pokriti neki troškovi medijski se eksponirati, itd.... Isto tako organizacija bilo kakvih natjecanja zahtijeva dosta logističkih napora i trošenja privatnog vremena, zato i je zamišljeno da se iz klubskih liga napravi Međimurska kako bi se članovi klubova rasteretili, posvetili vožnji odnosno treniranju, a ne organizacijskim obvezama. Molim vas da svi zainteresirani konstruktivno napravite svoje prijedloge, te da se nađemo u roku od dva tjedna. Svejedno gdje i kod kojeg domačina.
avanturist wrote: rukovodstva,.....organizirati sastanak članova upravnih odbora,...... konstruktivno raspravi,..... dogovoriti,...... izraditi papire,............ sredstava,............. medijski se eksponirati,................ logističkih napora,.............. trošenja privatnog vremena, organizacijskim obvezama,......................... konstruktivno napravite
Kaj se tebi zmešalo? Vodiš precedničku kampanju? Kandidiraš sa se za precednika Međimurske lige ?
Daj ve još jenpot znova, ja nikaj ne razmem.
The C wrote:avanturist wrote: rukovodstva,.....organizirati sastanak članova upravnih odbora,...... konstruktivno raspravi,..... dogovoriti,...... izraditi papire,............ sredstava,............. medijski se eksponirati,................ logističkih napora,.............. trošenja privatnog vremena, organizacijskim obvezama,......................... konstruktivno napravite
Kaj se tebi zmešalo? Vodiš precedničku kampanju? Kandidiraš sa se za precednika Međimurske lige ?
Daj ve još jenpot znova, ja nikaj ne razmem.
Bez brige ni mi se zmešalo, ne nuca liga precednika nego vozaće , a naravno kao uvjek i dečke koji budu delali prije i posle trki, čistili i pripremali staze, vozili hranu itd...a niti se ne vide. Oću reći da se tre ziti i nekaj na paper deti, ovak bu se ostalo na jeziku kak i do sad zadnjih 100 let.... naravno ako očemo kaj napraviti.... a ako je cilj napiti se pa to moremo i bez kupa i lige već ovu subotu
Nej se odma vredjati, super kaj si počeo davat inicijativu i metat kobase običnim smrtnicima
avanturist wrote:Bez brige ni mi se zmešalo, ne nuca liga precednika nego vozaće , a naravno kao uvjek i dečke koji budu delali prije i posle trki, čistili i pripremali staze, vozili hranu itd...
Ja se samo smijuljim , jer se bi "moji" dečki šteli voziti, a ne prati tanjure, usisavati prašinu i peglati veša.
Evo, moj prijedlog (tako mi Bog pomogao) je da "JA" organiziram cestovnu utrku "Čakovec - Crikvenica" i da se ona boduje za Međimurski kup.
Kaj me briga za Zagorce i Zlovence. Prilok kandidira "2.Priločki maraton", "M.Av." more rečimo "Panonski", a "Oskar i Turek" "1.Priločki kronometar".
Eto, aj hev a drim det van dej ol rajders mej liv tugeder in pis, aj hev a drim.
Ve, slušamo druge, idemo dale, čim dale, ko bu-dale.........
The C je dal predlog ali mi ostali nismo služili kaj je on to zamislil jerbo on nije dal obješnjenje prijedloga.
E zato se budem sastali i to sve lijepo raspravili a vrijeme sastanka budemo dogovorili naknadno.
E zato se budem sastali i to sve lijepo raspravili a vrijeme sastanka budemo dogovorili naknadno.
divlji_huni- Posts : 161
divlji_huni wrote:The C je dal predlog ali mi ostali nismo služili kaj je on to zamislil jerbo on nije dal obješnjenje prijedloga.
Zdravo drugovi (iz Komiteta).
Kakve veze imaju moje zamisli. Valjda bu svaki dal svoje. To je bit zajedništva, sloge, bratstva i jedinstva !
Moremo se sastati odmah i to virtualno, pored svih ovih điđa miđa suvremene tehnike.
Serem, kaj ne?
maloThe C wrote:divlji_huni wrote:The C je dal predlog ali mi ostali nismo služili kaj je on to zamislil jerbo on nije dal obješnjenje prijedloga.
Zdravo drugovi (iz Komiteta).
Kakve veze imaju moje zamisli. Valjda bu svaki dal svoje. To je bit zajedništva, sloge, bratstva i jedinstva !
Moremo se sastati odmah i to virtualno, pored svih ovih điđa miđa suvremene tehnike.
Serem, kaj ne?
Hai rajder- Posts : 282
The C wrote:avanturist wrote:Bez brige ni mi se zmešalo, ne nuca liga precednika nego vozaće , a naravno kao uvjek i dečke koji budu delali prije i posle trki, čistili i pripremali staze, vozili hranu itd...
Ja se samo smijuljim , jer se bi "moji" dečki šteli voziti, a ne prati tanjure, usisavati prašinu i peglati veša.
Evo, moj prijedlog (tako mi Bog pomogao) je da "JA" organiziram cestovnu utrku "Čakovec - Crikvenica" i da se ona boduje za Međimurski kup.
Kaj me briga za Zagorce i Zlovence. Prilok kandidira "2.Priločki maraton", "M.Av." more rečimo "Panonski", a "Oskar i Turek" "1.Priločki kronometar".
Eto, aj hev a drim det van dej ol rajders mej liv tugeder in pis, aj hev a drim.
Ve, slušamo druge, idemo dale, čim dale, ko bu-dale.........
Mislio sam da si ozbiljan čovek
Meni se ideja sviđa, uvjek sam za bedastoće , samo kaj to onda kod nas ne bi bio Panonski nego nekaj čist drugo
Ajmo napravit nešto još zanimljivije trku od Sv. MnM kao najsjevernije, pa do Privlake kao najjužnije točke i to s rokom u 4 dana kroz Gorski Kotar, Velebit i s usponom na Biokovo, to je oko 800 km, to se da .... kaj mislite??????
avanturist wrote:
Mislio sam da si ozbiljan čovek
Meni se ideja sviđa, uvjek sam za bedastoće , samo kaj to onda kod nas ne bi bio Panonski nego nekaj čist drugo
Ajmo napravit nešto još zanimljivije trku od Sv. MnM kao najsjevernije, pa do Privlake kao najjužnije točke i to s rokom u 4 dana kroz Gorski Kotar, Velebit i s usponom na Biokovo, to je oko 800 km, to se da .... kaj mislite??????
Page 1 of 2 • 1, 2