4.kolo Lige Svetog Martina
+6
mazda
Hai rajder
el presidente
matija
War_Machine
Davor
10 posters
BK Prelog :: Razno :: Natjecanja
Page 1 of 1
4.kolo Lige Svetog Martina
Da ne trošim slova, sve je jasno ko pekmez
http://bk-muraavantura.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=30
Pokret sutra (nedjelja) u 9:00 iz baze.
Ziher su: Cube Rajder (ovaj put bu Hai rajder ), Divlji Huni, Krauč, Dado , Martina i Jasmina u logistici, i ofkors JA.
Joško ???
http://bk-muraavantura.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=30
Pokret sutra (nedjelja) u 9:00 iz baze.
Ziher su: Cube Rajder (ovaj put bu Hai rajder ), Divlji Huni, Krauč, Dado , Martina i Jasmina u logistici, i ofkors JA.
Joško ???
Davor- Posts : 155
Re: 4.kolo Lige Svetog Martina
Mislim da nemamo joskija
Mogel bi ja iti, al samo kak podrska... danasnja voznja je bila malo prevec forsirajuca tak d anebum mogel voziti
Mogel bi ja iti, al samo kak podrska... danasnja voznja je bila malo prevec forsirajuca tak d anebum mogel voziti
War_Machine- Admin
Ja idem na cestovnu trku u 9.
matija- Posts : 91
Nastupilo danas šestorica hrabrih iz Preloga: Cube Hai Raider, Divlji Huni, Dado, Davor, Matija i ja. Svi osim Matije smo na nastupali na XC utrci (Mato je branil boje BK Prelog na cestovnoj utrci). Počelo je je opako. Nije bilo kupanja ko na prošlom kolu ali smo se svi bar dobrano smočili do gležnja ,a blata i preko glave. Već nakon 500 metara smo bili totalno blatni. U glavnom, ja sam vozio na petom mjestu, pred kraj prvog kruga kad sam propustio nedovoljno označeno skretanje i izgubil sam se i došao van u mjestu Sveti Martin na Muri (a utrka je bila u toplicama Sv. Martin) . U glavnom, Vlado je opet pokazal da je među najboljima i uvjerljivo pobjedio negdje oko 3 minute prednosti ispred drugoplasiranog Matije Pintarića. Treći je bio Tomšić a četvrti Džanko.
el presidente- Posts : 457
5. divlji huni , 6. davorel presidente wrote:Nastupilo danas šestorica hrabrih iz Preloga: Cube Hai Raider, Divlji Huni, Dado, Davor, Matija i ja. Svi osim Matije smo na nastupali na XC utrci (Mato je branil boje BK Prelog na cestovnoj utrci). Počelo je je opako. Nije bilo kupanja ko na prošlom kolu ali smo se svi bar dobrano smočili do gležnja ,a blata i preko glave. Već nakon 500 metara smo bili totalno blatni. U glavnom, ja sam vozio na petom mjestu, pred kraj prvog kruga kad sam propustio nedovoljno označeno skretanje i izgubil sam se i došao van u mjestu Sveti Martin na Muri (a utrka je bila u toplicama Sv. Martin) . U glavnom, Vlado je opet pokazal da je među najboljima i uvjerljivo pobjedio negdje oko 3 minute prednosti ispred drugoplasiranog Matije Pintarića. Treći je bio Tomšić a četvrti Džanko.
Hai rajder- Posts : 282
Vlado...čestitam...
mazda- Posts : 18
Uh, bila je to jedna od najblatnjavijih vožnji. Blato se tak nabiralo između vilica i kotača i kočilo nas, tak da smo morali okretati pedale čak i na spustevima .
Al staza je odlična, tak da su prolazi kroz smrdljive lokvetine vode i blata bili posebno zanimljivi
A šlauf s mlazom vode gdje smo nakraju oprali sebe i bicikle je bil pun pogodak
Al staza je odlična, tak da su prolazi kroz smrdljive lokvetine vode i blata bili posebno zanimljivi
A šlauf s mlazom vode gdje smo nakraju oprali sebe i bicikle je bil pun pogodak
Davor- Posts : 155
Bravo dečki!
matija- Posts : 91
CUBE RAJDER wrote:5. divlji huni , 6. davorel presidente wrote:Nastupilo danas šestorica hrabrih iz Preloga: Cube Hai Raider, Divlji Huni, Dado, Davor, Matija i ja. Svi osim Matije smo na nastupali na XC utrci (Mato je branil boje BK Prelog na cestovnoj utrci). Počelo je je opako. Nije bilo kupanja ko na prošlom kolu ali smo se svi bar dobrano smočili do gležnja ,a blata i preko glave. Već nakon 500 metara smo bili totalno blatni. U glavnom, ja sam vozio na petom mjestu, pred kraj prvog kruga kad sam propustio nedovoljno označeno skretanje i izgubil sam se i došao van u mjestu Sveti Martin na Muri (a utrka je bila u toplicama Sv. Martin) . U glavnom, Vlado je opet pokazal da je među najboljima i uvjerljivo pobjedio negdje oko 3 minute prednosti ispred drugoplasiranog Matije Pintarića. Treći je bio Tomšić a četvrti Džanko.
a bilo vas je ?
kiki- Posts : 174
fotke liga 4. kolo
picasaweb.google.hr/muraavantura/LigaSvetogMartina4Kolo#
evo fotki od Klujbera. Ostatak fotki i rezultati slijede.
Čestitke pobjedniku i ostalim plavim demonima, lepo tiraju jedino vam se predsednik zgubio dok je skuzio kaj treba v breg tirati hahaha
Čestitke pobjedniku i ostalim plavim demonima, lepo tiraju jedino vam se predsednik zgubio dok je skuzio kaj treba v breg tirati hahaha
avanturist- Posts : 39
Precednik je već bil na vrhu, onda je trebalo samo doli još al izgleda da su dečki imali neku hudu noju dok su oznake postavljali. Ili si ti cuknul traku dok si videl da ti se približavam.avanturist wrote:picasaweb.google.hr/muraavantura/LigaSvetogMartina4Kolo#
el presidente- Posts : 457
Mia ultima culpa, jesam a cuj ak nebrem posteno nekak se treba znajti heh
Ali dobro sad se barem krika raspizdio i dao delati drvene znake haha tak ka bude to trajno
Ali dobro sad se barem krika raspizdio i dao delati drvene znake haha tak ka bude to trajno
avanturist- Posts : 39
cheap designer bags Beautiful and good
cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models
nike shox r4 The beautiful and nice new online sales
super street Online wholesale marketing
mario shoes Online low-cost wholesale
air max tn
Online wholesale
cheap puma shoes Teacher's design new
cheap gucci shoes The new teacher's design low