3. Kolo Berek lige.
+9
Davor
matija
Hai rajder
Miky
el presidente
ksacer
divlji_huni
Milky green Krauc
kiki
13 posters
BK Prelog :: Razno :: Naše utrke
Page 1 of 1
3. Kolo Berek lige.
Raspisao bi referendum o startu 04.04.
Predlažem da startamo u 15 i 30 h. radi afterparty-a!
Molim cijenjene članove i simpatizere da me podrže.
Unaprijed se zahvaljujen svima.
Predlažem da startamo u 15 i 30 h. radi afterparty-a!
Molim cijenjene članove i simpatizere da me podrže.
Unaprijed se zahvaljujen svima.
Last edited by kiki on Tue Mar 31, 2009 7:50 pm; edited 1 time in total
kiki- Posts : 174
Treče kolo
Slažem se, ali ostavimo isto kako je i bilo do sad u 15h i 30min! Ljudi znaju da je trka do sad počinjala u to vrijeme pa da to ne mijenjamo. Istina je da se sat pomaknul ali to sad ne igra neku ulogu.
divlji_huni- Posts : 161
Re: 3. Kolo Berek lige.
Ako Kiki ima neke planove nakon utrke (grah,bambus) onda mozda ovaj tjedan u 3 . Slijedeci tjedan u 15 : 30.
A onaj prijedlog za 17:00, mislim da je to prekasno. Pozdrav svima. Deckima koji danas voze,sretno!!
A onaj prijedlog za 17:00, mislim da je to prekasno. Pozdrav svima. Deckima koji danas voze,sretno!!
ksacer- Posts : 47
Slažem se s tajnikom. Ipak moramo stvari usmjeriti ka utrci, a ne utrku ka after-u.
el presidente- Posts : 457
Isto se slažem.. utrka nek bu u 15:30 a posto je sad dugi dan neg bu afterparty kasnije, ima vremena...
Miky- Posts : 273
Ja sam da start ostane kak je i bil a ovaj after nemora bas uvjek biti
tj. ako nekom pase nek pece kobasicu i popije pivu ili sok a kome ne
pase nek ide doma .
pase nek ide doma .
Hai rajder- Posts : 282
Ok za stari termin u 15:30.A kaj se tiče predloženog termina u 17 sati, mislim da nije prekasno jer i najslabijem treba cca 30 min za odvoziti, a poslije imamo još dosta dnevnog svetla za afterrace čajanke.
matija- Posts : 91
Ne slažem se s Brusom, mislim da nam je ovaj after dobar kao neslužbeni klupski sastanak (sastanak kad i Kiki smije skoro neometano govoriti) . O svačemu se raspravlja al naravno nije obavezno da morate ostati al je poželjno!CUBE RAJDER wrote:Ja sam da start ostane kak je i bil a ovaj after nemora bas uvjek biti
pase nek ide doma .
matija wrote:Ok za stari termin u 15:30.A kaj se tiče predloženog termina u 17 sati, mislim da nije prekasno jer i najslabijem treba cca 30 min za odvoziti, a poslije imamo još dosta dnevnog svetla za afterrace čajanke.
Potpisujem !
Davor- Posts : 155
el presidente wrote:Ne slažem se s Brusom, mislim da nam je ovaj after dobar kao neslužbeni klupski sastanak (sastanak kad i Kiki smije skoro neometano govoriti) . O svačemu se raspravlja al naravno nije obavezno da morate ostati al je poželjno!CUBE RAJDER wrote:Ja sam da start ostane kak je i bil a ovaj after nemora bas uvjek biti
pase nek ide doma .
E ja pa bi se bas slozil s Vladiom, dok se odvozi trka svaki more svojim putem, kak kome pase
War_Machine- Admin
Treče kolo
Poslje utrke saki doma svoji mami , osim poslje ove utrke, naime iz pouzdanih, neimenovanih izvora sam doznal da par članova, daklem dvojca (brojkom: 3) imaju rođendan i da planiraju nekav grah i ostale delicije pripremiti , pak si mislim da ne bi bilo u redu da ih ostavimo same na terenu nego da se skupimo u što većem broju i pomognemo im pojesti grah i ostale delicije te da riješimo neka tekuča pitanja! Vidimo su u subotu
divlji_huni- Posts : 161
Kud svi tud i mali Mujo !divlji_huni wrote:Poslje utrke saki doma svoji mami , osim poslje ove utrke, naime iz pouzdanih, neimenovanih izvora sam doznal da par članova, daklem dvojca (brojkom: 3) imaju rođendan i da planiraju nekav grah i ostale delicije pripremiti , pak si mislim da ne bi bilo u redu da ih ostavimo same na terenu nego da se skupimo u što većem broju i pomognemo im pojesti grah i ostale delicije te da riješimo neka tekuča pitanja! Vidimo su u subotu
Hai rajder- Posts : 282
mislim da ste se večinom svi izjasnili,pa bi izvlekel nekaj iz svega toga.
start ostaje po mojem u 15i 30,poslije kuda koji mili moji.
neko mora mami,neko neče reči kam i zakaj,več samo prcka.
uglavnom, poslije utrke je grah na plaži.
svi ste pozvani
start ostaje po mojem u 15i 30,poslije kuda koji mili moji.
neko mora mami,neko neče reči kam i zakaj,več samo prcka.
uglavnom, poslije utrke je grah na plaži.
svi ste pozvani
imam filing da bu v nedelju ekipa v Lužecu mislila da imamo Remuse!
Samo bu na pocetku trebalo poteci tak kaj morete trovati ove iza sebe
War_Machine- Admin
Sam ka na komo sefljica vusla...
dado- Posts : 115
evo,prešlo je i ovo kolo.
pohvalio bi našega vladija s feferonom v ritki,i sve ostale heroje koji su se iskazali poslije(kaj je najvažnije!).
najviše bi pozornosti posvetio našim simpatizerima i natijecateljima iz male subotice!
bravo majstori,vi ste zakon!
dečki, ne samo da dobro voziju bicikline,več su i dečki od after-akcije, za razliku od večine naših članova(članica).također, zahvala debi i oskaru na cijelokupnom sudjelovanju.
a kaj je najvažnije od svega;pohvala Buzi i Horvatič Igoru koji su napravili najjači grah na području koje se proteže, od ušča prema izvoru drave!
hvala majstori!
također, zahvala svima koji su uveličali današnji dan svojim prisustvom.
bog daj.
pohvalio bi našega vladija s feferonom v ritki,i sve ostale heroje koji su se iskazali poslije(kaj je najvažnije!).
najviše bi pozornosti posvetio našim simpatizerima i natijecateljima iz male subotice!
bravo majstori,vi ste zakon!
dečki, ne samo da dobro voziju bicikline,več su i dečki od after-akcije, za razliku od večine naših članova(članica).također, zahvala debi i oskaru na cijelokupnom sudjelovanju.
a kaj je najvažnije od svega;pohvala Buzi i Horvatič Igoru koji su napravili najjači grah na području koje se proteže, od ušča prema izvoru drave!
hvala majstori!
također, zahvala svima koji su uveličali današnji dan svojim prisustvom.
bog daj.
Similar topics
» 3.kolo berek lige
» 2. Kolo Berek lige
» 2. kolo Berek lige
» 3. Kolo Berek lige
» 7. kolo Berek lige 17.10.09.
» 2. Kolo Berek lige
» 2. kolo Berek lige
» 3. Kolo Berek lige
» 7. kolo Berek lige 17.10.09.