Prašuma
+9
maseda
matija
divlji_huni
Milky green Krauc
kiki
Davor
el presidente
da haka
Hai rajder
13 posters
BK Prelog :: Razno :: Slaganje staze
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Prašuma
Nas nekoliko razgovaralo da počnemo i prije. Možda oko 16 jer ne bude tak vruće u subotu. Dakle, treba nam: grablje 2-3 komada, sjekire 1-2, motorna pila, trimer 1-2, motorne škare za živicu, tačke i dve lopate. Nek si svatko uzme alat koji može i s kojim može raditi. Molil bi Matiju da uzme (ako može) onaj malo jači alat (motorna škare za živicu, trimer te ako more da stavi tačke u auto ako dolazi s onim veeelikim autom). Neka svatko tu napiše dal dolazi i kaj bude uzel da nemamo npr 8 grablji i 10 sjekira.
el presidente- Posts : 457
hvala na toploj dobrodoslici!!!
ja bum dosel bar na 2 vure jer moram iti na rodendan mozda buduci punici,
al vam alata ostavim (trimer i motorka) i zaduzim nekoga od hunjaki za njega
kaj ga nate zamenili za osvjezavajuca pica (alkohol)!!!
se vidimo!!!
al vam alata ostavim (trimer i motorka) i zaduzim nekoga od hunjaki za njega
kaj ga nate zamenili za osvjezavajuca pica (alkohol)!!!
se vidimo!!!
maseda- Posts : 12
Ipak bi trebalo uzeti u obzir i prognozu... http://www.meteo-info.hr/grad.php?aGrad=cakovec
u slucaju kise se odgada za neki novi termin?
War_Machine- Admin
maseda wrote:hvala na toploj dobrodoslici!!!
to te čeka, od punice mislim!
Railgun- Posts : 23
el presidente wrote:Nas nekoliko razgovaralo da počnemo i prije. Možda oko 16 jer ne bude tak vruće u subotu. Dakle, treba nam: grablje 2-3 komada, sjekire 1-2, motorna pila, trimer 1-2, motorne škare za živicu, tačke i dve lopate. Nek si svatko uzme alat koji može i s kojim može raditi. Molil bi Matiju da uzme (ako može) onaj malo jači alat (motorna škare za živicu, trimer te ako more da stavi tačke u auto ako dolazi s onim veeelikim autom). Neka svatko tu napiše dal dolazi i kaj bude uzel da nemamo npr 8 grablji i 10 sjekira.
sekira tu, škare za granje tu, lopata tu.
Mačeta (ako ju najdem, ako je kod nekoga neka ju uzme), sekirče (nisam siguran da li je tvrdo Č ili meko Ć ali sekira seče tvrdo a ako je meko Ć onda budem ovo tvrdo Č toliko nasekiral da bude postalo meko) i grablje
Ako se tko pita zakaj pišem tolika objašnjenja , jebga, vručina mi je vudrila u glavu!
Idemo se hmivati u zdeni vodi!!!!
Ako se tko pita zakaj pišem tolika objašnjenja , jebga, vručina mi je vudrila u glavu!
Idemo se hmivati u zdeni vodi!!!!
divlji_huni- Posts : 161
Pa ako se vrijeme smiri do 4 svi istrčavamo, a ako ne se bumo svaki doma ščuskali. Imamo svi mobitele pa se čujemo ili možemo na forumu. U glavnom, u 16:00 u sjedištu BKP, M. Gupca 92. Vidimo se!War_Machine wrote:Ipak bi trebalo uzeti u obzir i prognozu... http://www.meteo-info.hr/grad.php?aGrad=cakovec
Svi budu imali neki alat, ja budem s sobom dopelal dobru volju tak da ne teglim s bajkom iz Pribislavca alat...
War_Machine- Admin
Ja dolazim s veeelikim autom, a v njemu motorka, trimer i motorne škare za živicu. I samo da napomenem da se dobro namažete z sredstvima protiv komarci jer sam ja bil prekjučer na stazi i doslovce su me šteli živoga požderat, majku im jebem.
matija- Posts : 91
ako u veeelikom autu nebuš imal tačke, pobereš ih pri meni?matija wrote:Ja dolazim s veeelikim autom, a v njemu motorka, trimer i motorne škare za živicu. I samo da napomenem da se dobro namažete z sredstvima protiv komarci jer sam ja bil prekjučer na stazi i doslovce su me šteli živoga požderat, majku im jebem.
Bok.Pošto nam je ovak lepo vreme, predlažem da se akcija čišćenja staze odgodi za ponedjeljak 20.07. u 17:00.
20.07.2009. niti trava ne raste!matija wrote:Bok.Pošto nam je ovak lepo vreme, predlažem da se akcija čišćenja staze odgodi za ponedjeljak 20.07. u 17:00.
kiki- Posts : 174
Ako ko ima volje dojti nek mi javi. A Kiki bo došel sredinom tjedna dok bo ga grelo 40 v hladu.
matija wrote:Ako ko ima volje dojti nek mi javi. A Kiki bo došel sredinom tjedna dok bo ga grelo 40 v hladu.
ja bi došel.
bude opće akcija ili ne?
Bok.Danas u 17:00 krenusmo CH rajder, railgun i moja malenkost na akciju čišćenja prašume.Na stazi, tijekom odvijanja radova, pridružili su nam se kenny i mazda te smo nas petorica očistili i prokrčili oko 80% staze.Nakon akcije, umorni i žedni ko pustinja stali smo u cafe baru Dioniz te utažili žeđ i napasli oči. Nadam se da se kod iduče radne akcije budu pojavili i oni koji samo znaju delati z jezikom.Pozdrav.
.kućni poslovi su me spriječili, a Davorek mi je pomagal štemati...matija wrote:Bok.Danas u 17:00 krenusmo CH rajder, railgun i moja malenkost na akciju čišćenja prašume.Na stazi, tijekom odvijanja radova, pridružili su nam se kenny i mazda te smo nas petorica očistili i prokrčili oko 80% staze.Nakon akcije, umorni i žedni ko pustinja stali smo u cafe baru Dioniz te utažili žeđ i napasli oči. Nadam se da se kod iduče radne akcije budu pojavili i oni koji samo znaju delati z jezikom.Pozdrav.
cheap designer bags Beautiful and good
cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models
nike shox r4 The beautiful and nice new online sales
super street Online wholesale marketing
mario shoes Online low-cost wholesale
air max tn
Online wholesale
cheap puma shoes Teacher's design new
cheap gucci shoes The new teacher's design low