Prašuma
+9
maseda
matija
divlji_huni
Milky green Krauc
kiki
Davor
el presidente
da haka
Hai rajder
13 posters
BK Prelog :: Razno :: Slaganje staze
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Prašuma
Kao sto sam naslov kaze staza nam se pretvorila u prasumu ! Danas sam odvozil 1 krug i nije opet tak strasno al malo truda i opet bu vozna . Mostic je i dalje na svom mjestu , voda se povukla i naravno da sam sreo par poljskih jeb... al ih nisam jako uznemirio jer sam prosao kraj njih brzinom munje !!!!!!!!
U subotu 18.07.2009. popodne bi mogli napraviti akciju ciscenja , javite se tko stize i ako imate trimer bilo bi dobro da ga ponesete sa sobom !
U subotu 18.07.2009. popodne bi mogli napraviti akciju ciscenja , javite se tko stize i ako imate trimer bilo bi dobro da ga ponesete sa sobom !
Last edited by CUBE RAJDER on Tue Jul 07, 2009 12:01 am; edited 1 time in total
Hai rajder- Posts : 282
Re: Prašuma
CUBE RAJDER wrote: naravno da sam sreo par poljskih jeb... !
Nevjerojatno,pa ti Poljaci se svugdje jeb.... !!!
da haka- Posts : 16
da haka wrote:CUBE RAJDER wrote: naravno da sam sreo par poljskih jeb... !
el presidente- Posts : 457
Ha ha ha
A jes popularna ta poljska
Poljski Fiat, Poljski WC, Poljski j.b
Kad smo već kod poljskih stvari, podsjetil bi štovanog precednika koji je (gle slučajnosti!!!) u Poljskoj da već duuugo nismo pili Poljsku pivu
Poljski Fiat, Poljski WC, Poljski j.b
Kad smo već kod poljskih stvari, podsjetil bi štovanog precednika koji je (gle slučajnosti!!!) u Poljskoj da već duuugo nismo pili Poljsku pivu
Davor- Posts : 155
Par poljskih ... ,poljski par ili samo pol para poljsko?
kiki- Posts : 174
par kao nekolikokiki wrote:da haka wrote:CUBE RAJDER wrote: naravno da sam sreo par poljskih jeb... !
Par poljskih ... ,poljski par ili samo pol para poljsko?
Rasprava je krenula krivim smjerom , znaci trebamo dobrovoljce s alatom i dobrom voljom ! Zajebite te Poljske jebace !!!
CUBE RAJDER wrote:Rasprava je krenula krivim smjerom , znaci trebamo dobrovoljce s alatom i dobrom voljom ! Zajebite te Poljske jebace !!!
i poljske j...čice,krauča nisam razmel.
niko ga ni razmelkiki wrote:CUBE RAJDER wrote:Rasprava je krenula krivim smjerom , znaci trebamo dobrovoljce s alatom i dobrom voljom ! Zajebite te Poljske jebace !!!
i poljske j...čice,krauča nisam razmel.
Bok dečeci.Na mene naravno računajte.Kaj se tiče potrebnog alata, ja bom donesel motorku, trimer i motorne škare za živicu.Pozdrav.
matija- Posts : 91
E to su reci !!!!!!!matija wrote:Bok dečeci.Na mene naravno računajte.Kaj se tiče potrebnog alata, ja bom donesel motorku, trimer i motorne škare za živicu.Pozdrav.
bom si i ja rezerveral termina
a dofedral bom i se potrebno za krvoprolice-trimer i motorka
a tekuca pitanja se tokom akcije resavaju ili donesemo?
maseda- Posts : 12
štel sam reči da na mene morete računati, bom došel v soboto... razumete si
Milky green Krauc- Posts : 12
Za tekuća pitanja se budu pobrinuli Kiki i K rajder.maseda wrote:bom si i ja rezerveral termina
Bok dečki.Pošto je za subotu prognoza za vrlo vruće vreme predložil bi da se radna akcija čiščenja staze odradi čim ranije.Moj prijedlog je u 9 sati.
matija- Posts : 91
Ak tko bu mogel tak rano pokati pive?! Problem je u tome da nas je većina zauzeta poslom prijepodne pa predlažem da se radna akcija održi ipak oko 17:00. Sunce bude malo popustilo, a ekipa bude slobodna doći.matija wrote:Bok dečki.Pošto je za subotu prognoza za vrlo vruće vreme predložil bi da se radna akcija čiščenja staze odradi čim ranije.Moj prijedlog je u 9 sati.
tak jeel presidente wrote:Ak tko bu mogel tak rano pokati pive?! Problem je u tome da nas je većina zauzeta poslom prijepodne pa predlažem da se radna akcija održi ipak oko 17:00. Sunce bude malo popustilo, a ekipa bude slobodna doći.matija wrote:Bok dečki.Pošto je za subotu prognoza za vrlo vruće vreme predložil bi da se radna akcija čiščenja staze odradi čim ranije.Moj prijedlog je u 9 sati.
Ja bi se kak novi štel pokazati, pak bi došel... morem zeti srpa, budem probal nabaviti mačetu... tekućinu isto zemem i ostalo kaj mi pdane na pamet.
i kad bu točno okupljanje? vjutro ili navečer?
i kad bu točno okupljanje? vjutro ili navečer?
Railgun- Posts : 23
pošto naš el. p... šuti kak drek v travi,bi ja napisal nekaj.
naravno, nakon kratke rasprave s jednim članom uprave .
alata zemite kakvoga morete, a po zdenu (mrzlu)pijaču skoknemo onda dok bumo vidli kolko nas ima.
akcija počne u 17 h. a druženje može i prije.
poško sam uz k.h. rajdera zadužen za tekuča pitanja,od strane p... ,predlažem da zemete kupače.
i zaželio bi dobrodošlicu railgun-u i masedi uz sve one koji mi se pridružuju pri tome točka
do viđenja.
alata zemite kakvoga morete, a po zdenu (mrzlu)pijaču skoknemo onda dok bumo vidli kolko nas ima.
poško sam uz k.h. rajdera zadužen za tekuča pitanja,od strane p... ,predlažem da zemete kupače.
i zaželio bi dobrodošlicu railgun-u i masedi uz sve one koji mi se pridružuju pri tome točka
do viđenja.
Tako je!
Vidimo su u subotu u 17h!
Tko je nestrpljiv može doći i prije, vrijeme bu vruće a voda je zdena pak se možda i hmijemo!
Vidimo su u subotu u 17h!
Tko je nestrpljiv može doći i prije, vrijeme bu vruće a voda je zdena pak se možda i hmijemo!
divlji_huni- Posts : 161
Hvala k.... na brizi za organizaciju!kiki wrote:pošto naš el. p... šuti kak drek v travi,bi ja napisal nekaj.
do viđenja.
Page 1 of 2 • 1, 2
BK Prelog :: Razno :: Slaganje staze
Page 1 of 2