ČLANOVI BK PRELOG KOJI SU V RITI (van pogona)
+3
War_Machine
Miky
el presidente
7 posters
ČLANOVI BK PRELOG KOJI SU V RITI (van pogona)
Dakle Miky i Cube Raider su nam trenutno van pogona (Milky-a je klopec vgrizel i ima neku grdu upalu, a Cube je štel s kičmom nekvoga ormarića ftrči) pa predlažem kratki posjet našim bolesnicima da im odnesemo banane koje ih budu malo ojačale (a neke i malo zaštopale).
Subota poslijepodne?
Subota poslijepodne?
el presidente- Posts : 457
Re: ČLANOVI BK PRELOG KOJI SU V RITI (van pogona)
HeHeHe... Hvala precedniku kaj se zmislil na nas, sam nek ne copra sa posjetima, hvala bogu danas se situacija malo popravila, ja sam ok, samo moram odmarati jer pijem neke jake antibiotike, pa mi se malo vrti, prestalo je i povračanje, a kaj se tice kozne infekcije povlaci se jer sam trenutno na 3 tom antbiotiku od 6 i koza polako dobiva normalnu boju. nadam se da bum u ponedeljak dobil zeleno svjetlo od doktorice za treninge.. ja bum vas posjetil na startu bimepa jer vec nebrem doma biti pa bu mi to mali izlet i kaj se maknem od doma hi hi hi... inače jedan član je u puno ozbiljnijem stanju.. sad sam se cul sa nikolom i veli da ima upalu pluća..
Miky- Posts : 273
Pridruzujem se ekipi koja je van pogona...iamm upalu pluca ..jebamupassve pospisku..vec sam lud
War_Machine- Admin
Dragi naši bolesnici, želim vam brzo ozdravljenje i oporavak i da čim prije zajašete vaše alu konje sa dva kotača te krenete u sakupljanje kilometara.
matija- Posts : 91
Ajde decki, sam pomali, nejte prevec zastekati, pogotovo Nikola, to je opasno...lepo si vi pociniti...naberite 2-3 kile, kak je i red...to bo vam unda i stimulacija za nove treninge.
dado- Posts : 115
el presidente wrote:Dakle Miky i Cube Raider su nam trenutno van pogona (Milky-a je klopec vgrizel i ima neku grdu upalu, a Cube je štel s kičmom nekvoga ormarića ftrči) pa predlažem kratki posjet našim bolesnicima da im odnesemo banane koje ih budu malo ojačale (a neke i malo zaštopale).
Subota poslijepodne?
lol...skorom sam crkev od smeha dok sam videv ovoga nadimka...
bez zamere...ispalo je smesno
dado- Posts : 115
Ok, jos se jedan nasel, sad sam gotov, mislim zakaj svi to procitaju Milky... ajde ak se javi dovoljno ljudi i potpisete peticiju za preimenovanje mozda promjenim nick na Milky :-) :-) :-)
Predlažem da se oformi posebna delegacija koja bu posjećivala bolesnike i širila klubski entuzijazam i zajedništvo te prenašala dobre želje i pozdrave za ozdravljenjem od ostalih članova kluba
Također tražimo jednog člana kluba koji je antialkoholičar i koji bu dobil čin službenog vozača delegacije (jako odgovoran posao)
Meni bi sutra navečer bolje odgovaralo jer sam u subotu v KC (farbam lesu moje zaručnice)
Dakle, ekipa :
Također tražimo jednog člana kluba koji je antialkoholičar i koji bu dobil čin službenog vozača delegacije (jako odgovoran posao)
Meni bi sutra navečer bolje odgovaralo jer sam u subotu v KC (farbam lesu moje zaručnice)
Dakle, ekipa :
Davor- Posts : 155
U čoveče... Nadam se da ti se ta sva silna farbanja isplate... Jasminka te nam je totalno zela! Ili buš došel i k meni drugu subotu lesu farbat?Davor wrote:Predlažem da se oformi posebna delegacija koja bu posjećivala bolesnike i širila klubski entuzijazam i zajedništvo te prenašala dobre želje i pozdrave za ozdravljenjem od ostalih članova kluba
Dakle, ekipa :
el presidente wrote:U čoveče... Nadam se da ti se ta sva silna farbanja isplate... Jasminka te nam je totalno zela! Ili buš došel i k meni drugu subotu lesu farbat?Davor wrote:Predlažem da se oformi posebna delegacija koja bu posjećivala bolesnike i širila klubski entuzijazam i zajedništvo te prenašala dobre želje i pozdrave za ozdravljenjem od ostalih članova kluba
Dakle, ekipa :
Dojdem makar i v Katowice, lesu farbat, al samo ako tvoj budući tast pripravi fine polske pivushe
Davor- Posts : 155
Sorry Borg, tebe sam izostavil "z riti". Valjda se ne srdiš, al dok smo se zadnji put čuli rekel si da je samo neka prehladica. Znači, ipak niste v Mađi samo igračke kupuvali, vidim da ste i neke prave (muške, mađarske) betege pobrali! Ponosim se s vama dečki!War_Machine wrote:Pridruzujem se ekipi koja je van pogona...iamm upalu pluca ..jebamupassve pospisku..vec sam lud
I btw, predlažem da sadašnji Miky mjenja nick u Milky da me više tolko ne zbunjuje!
el presidente wrote:Sorry Borg, tebe sam izostavil "z riti". Valjda se ne srdiš, al dok smo se zadnji put čuli rekel si da je samo neka prehladica. Znači, ipak niste v Mađi samo igračke kupuvali, vidim da ste i neke prave (muške, mađarske) betege pobrali! Ponosim se s vama dečki!War_Machine wrote:Pridruzujem se ekipi koja je van pogona...iamm upalu pluca ..jebamupassve pospisku..vec sam lud
I btw, predlažem da sadašnji Miky mjenja nick u Milky da me više tolko ne zbunjuje!
nego kaj, ipak ima dobrih mađarica... inace kaj se tice promjena imena niakj bez peticije.. hi hi hi hi
Bez brige, tast mi navek Zywiec v ruke rivle. Bum rekel da si z menom pak ti možda dobiš nekvu zljuftanu pivušu!Davor wrote:el presidente wrote:U čoveče... Nadam se da ti se ta sva silna farbanja isplate... Jasminka te nam je totalno zela! Ili buš došel i k meni drugu subotu lesu farbat?Davor wrote:Predlažem da se oformi posebna delegacija koja bu posjećivala bolesnike i širila klubski entuzijazam i zajedništvo te prenašala dobre želje i pozdrave za ozdravljenjem od ostalih članova kluba
Dakle, ekipa :
Dojdem makar i v Katowice, lesu farbat, al samo ako tvoj budući tast pripravi fine polske pivushe
Kolko trebaš potpisa?Miky wrote:el presidente wrote:Sorry Borg, tebe sam izostavil "z riti". Valjda se ne srdiš, al dok smo se zadnji put čuli rekel si da je samo neka prehladica. Znači, ipak niste v Mađi samo igračke kupuvali, vidim da ste i neke prave (muške, mađarske) betege pobrali! Ponosim se s vama dečki!War_Machine wrote:Pridruzujem se ekipi koja je van pogona...iamm upalu pluca ..jebamupassve pospisku..vec sam lud
nego kaj, ipak ima dobrih mađarica... inace kaj se tice promjena imena niakj bez peticije.. hi hi hi hi
75 % članova kluba hi hi hi ih ih...
Evo dosal sam s hitne i potvrdili upalu pluca...dobil sumameda pa bum za par dana ko novi...
Inace kaj se tice Milky-a i ja sam te na jednom drugom forumu prekrstil
Inace kaj se tice Milky-a i ja sam te na jednom drugom forumu prekrstil
War_Machine- Admin
Bolje da ste jeli pljučeca na kiselo u Mađarskoj nego da si dobil upalu pluča
Bolje tenis na poster nego penis na toster i takve stvari
Bolje tenis na poster nego penis na toster i takve stvari
divlji_huni- Posts : 161
Ma nesu madarice nikaj krive ...al stvarno neznam di sam se mogel tak sjebati...
Ak se stanje popravi idem na bimep bar na jednu malu dionicu...
War_Machine- Admin
Nećemo te ove godine na BIMEP-u! Čuvaj se doma kaj buš spreman za maraton i kajkavijanu!War_Machine wrote:Ma nesu madarice nikaj krive ...al stvarno neznam di sam se mogel tak sjebati...
Bas sam dosal s aerodroma, nebu mene bajk videl jos jedno vrijeme... gusim se i dok malo brze hodam tak da je upitno dal bum vozil i za 1. Maj, al ne verjem bas da bu to izvedivo...samo vi vozite, ja bum okolo zenske nagajal ak vec drugo nebrem
War_Machine- Admin