BIMEP
+7
bruno
dado
Davor
ksacer
danci0000
mazda
el presidente
11 posters
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 1 of 1
BIMEP
Većina vas već i zna ,a za one koji ne znaju; posljednju nedjelju u travnju se već tradicionalno vozi BIMEP (Becikljine Imajo Mačo Erektivni Priločonci) koji se vozi povodom dana Međimurske županije i ako se ne varam povodom dana zdravlja. Vozi se ruta po Međimurju kroz nekih 11 punktova i oko 120 - 130 km. Nije natjecajnog karaktera ali je dobra avantura i trening na dva kotača. Krećemo iz Preloga u 9:00 te predlažem da se svi sakupimo ispred crkve desetak minuta prije. Bilo bi dobro da javite tko ide pa da možemo formirati dvije skupine koje možemo podijeliti prema brzini bicikliranja!
09.00-17.00 BIMEP 2009. – „Biciklom međimurskim putevima“
- 11 punktova (Orehovica, Prelog, D. Kraljevec, D. Dubrava, Kotoriba,
Domašinec, Mursko Središće, Sv. Martin na Muri, Štrigova, Macinec,
Čakovec)
09.00-17.00 BIMEP 2009. – „Biciklom međimurskim putevima“
- 11 punktova (Orehovica, Prelog, D. Kraljevec, D. Dubrava, Kotoriba,
Domašinec, Mursko Središće, Sv. Martin na Muri, Štrigova, Macinec,
Čakovec)
el presidente- Posts : 457
Re: BIMEP
ekipa iz podbresta ide.tri člani su sigurni,dva su upitni. naš pokret bi bil odma u 9h u prelogu.ostali nek se jave
mazda- Posts : 18
Huni divlji, Bradonja ,Kruno -put Kotoribe ,Dubrave iz Preloga u 9:00. Pa tko zeli ...
ksacer- Posts : 47
Samo za info...
BIMEP se održava povodom dana (tjedna) Međimurske županije, a sredinom rujna mjeseca se održava bicikliranje povodom Dana očuvanja zdravlja, odnosno Rujan - mjesec rekreacije i tjelesne aktivnosti....imam diplomu od prošle godine
PS. Ispravak je dan u dobroj namjeri i raspoloženju
PSS. Vidimo se u nedelju v 9 pred priločkom crkvom.... hlače na peglu ovaj put ostavite doma
BIMEP se održava povodom dana (tjedna) Međimurske županije, a sredinom rujna mjeseca se održava bicikliranje povodom Dana očuvanja zdravlja, odnosno Rujan - mjesec rekreacije i tjelesne aktivnosti....imam diplomu od prošle godine
PS. Ispravak je dan u dobroj namjeri i raspoloženju
PSS. Vidimo se u nedelju v 9 pred priločkom crkvom.... hlače na peglu ovaj put ostavite doma
Davor- Posts : 155
mi mžda namo mgli krenuti u 9h,tak kaj nas nate čekali.pojedini ljudi imajo nekše obaveze pak nabrejo odma iti.kak se zgledi bomo krenuli malo kesneše.
Bitno da krecete! Kak sad situacija izgleda, ja krecem u 9 iz Preloga u drustvu Divljega, Bradatog, Kikija i Krunija, druzimo se do Kraljevca ,a dalje krecem s Davorom i Davorom. Vi koji prvi put derete ovakve rute, dobro se opremite i opskrbite s hranom i pitjem!mazda wrote:mi mžda namo mgli krenuti u 9h,tak kaj nas nate čekali.pojedini ljudi imajo nekše obaveze pak nabrejo odma iti.kak se zgledi bomo krenuli malo kesneše.
Kratak sadrzaj
Bilo je tocno ovako: U 9:00 se kod punkta u Prelogu sastaje nas desetorica. Pola ekipe krece posjetiti 3 punkta (Kotoriba, D. Dubrava i D. Kraljevec) ,a ja u drustvu 4 D (Dejan, Dado, Davor i Drazen) krecemo po redu, dakle krecemo prema istocnim dijelovima Medjimurja pa okrecemo prema D. Kraljevcu, Domasincu i prema ostalim punktovima Gornjeg Medjimurja. Tempo je bil ubojit, prosjecna brzina do M. Sredisca je bila oko 33 km/h, a kasnije se smanjila da bi na kraju pala do vrlo brzih 28,5 km/h kaj mislim da je fenomenalno jer smo velik dio vozili s vjetrom u prsa, a i vurica je pokazivala 140 km, a nekima i vise jer su do Preloga stigli s bajkom.Kod Orehovice smo i sreli ekipu iz Podbresta koja je bila u povratku kuci. U Prelog smo se vratili oko 16;00. Ekipa je bila super, avantura odlicna, a posebno moram izdvojiti Drazena koji je danas bil (ko) na steroidima. Covjek je zadnjih 20 km vozil 32 km/h s vjetrom u prsima i ekipa se lagano razdvajala jer skoro nitko to vise nije mogel pratiti. Bravo ekipa!
Last edited by el presidente on Sun Apr 26, 2009 10:23 pm; edited 1 time in total
el presidente wrote:Bilo je tocno ovako: U 9:00 se kod punkta u Prelogu sastaje nas desetorica. Pola ekipe krece posjetiti 3 punkta (Kotoriba, D. Dubrava i D. Kraljevec) ,a ja u drustvu 4 D (Dejan, Dado, Davor i Drazen) krecemo po redu, dakle krecemo prema istocnim dijelovima Medjimurja pa okrecemo prema D. Kraljevcu, Domasincu i prema ostalim punktovima Gornjeg Medjimurja. Tempo je bil ubojit, prosjecna brzina do M. Sredisca je bila oko 33 km/h, a kasnije se smanjila da bi na kraju pala do vrlo brzih 28,5 km/h kaj mislim da je fenomenalno jer smo velik dio vozili s vjetrom u prsa, a i vurica je pokazivala 140 km/h, a nekima i vise jer su do Preloga stigli s bajkom.Kod Orehovice smo i sreli ekipu iz Podbresta koja je bila u povratku kuci. U Prelog smo se vratili oko 16;00. Ekipa je bila super, avantura odlicna, a posebno moram izdvojiti Drazena koji je danas bil (ko) na steroidima. Covjek je zadnjih 20 km vozil 32 km/h s vjetrom u prsima i ekipa se lagano razdvajala jer skoro nitko to vise nije mogel pratiti. Bravo ekipa!
Svaka cast...trka i pol...se me boli... ...ali neje bitno, glavno da smo si dosli dimo zivi i zdravi. Ja bi isto pohvaliv Drazena, ali i prezidenta koji se ne stev faliti, a voziv se skupa z Drazenom celo vreme. Do drugoga leta, .
dado- Posts : 115
ujutro sam se ustal, i osjetil sam lagane bolove u mišičima.....(mislio sam da sam se opet preforsiral),,popio sam tabletu,prošlo je...za par sati počeli su se bolovi opet javljati.popio sam još jednu tabletu...kasnije sam otišo k curi...i tam me dokrajčilo.....povišena temperatura 38,9....a bolovi su bili sve jači.....da vas ne zamara, više (čitaoce) ispričavam se kai sam ne vozil BIMEP......a ve pak se idem boriti sa snom pozz BkP-u
bruno- Posts : 183
Vrijeme lijepo, dobro društvo, 70km. Kiki se požuril jer je otišal na ručak, Kruni je ostal u Prelogu kad smo se vratili a Cio, Danijel i ja smo otišli do Orehovice. Danijelu nije bilo dosta te je otišal do Čakovca a Cio i ja do Drave.
70km sam stiral i dans mi nije nikaj, zanči da sam u dosta dobroj formi
Pozdrav do drugog BIMEP-a
70km sam stiral i dans mi nije nikaj, zanči da sam u dosta dobroj formi
Pozdrav do drugog BIMEP-a
divlji_huni- Posts : 161
Otišav sam ja još i do Domašinca...napraviv sam oko 112km...samo me koljeno boli...
bo bolje drugo leto...
POZDRAV svima koji su sudjelovali na BIMEP-u!!!
bo bolje drugo leto...
POZDRAV svima koji su sudjelovali na BIMEP-u!!!
danci0000- Posts : 10
Fčara je bilo dobro čak odlično.se je bilo dobro do Sv. Martina,dok smo se vračali do čakovca nas je veter dosza zastovljal.ali nikaj zato.drugo leto bo još bole,možda nas ga pe još več
zutra bi mogli iti nekam na jadno lagano vožnjo
pozdrav
zutra bi mogli iti nekam na jadno lagano vožnjo
pozdrav
pozdrav, kaj veli vurica,koliko sahati ste imali čistoga pedaliranja? ak se ne računa stajanje....
da haka- Posts : 16
da haka wrote:pozdrav, kaj veli vurica,koliko sahati ste imali čistoga pedaliranja? ak se ne računa stajanje....
Moja Sigma BC 1606L veli 142,89 km za 5:55:06 sati vožnje
Moja Sigma pokazuje 4:50 za 140 km. Draz i ja stigli doma prije Davoreka. I Davorek mora malo kondu pumpati!da haka wrote:pozdrav, kaj veli vurica,koliko sahati ste imali čistoga pedaliranja? ak se ne računa stajanje....
el presidente wrote:Moja Sigma pokazuje 4:50 za 140 km. Draz i ja stigli doma prije Davoreka. I Davorek mora malo kondu pumpati!da haka wrote:pozdrav, kaj veli vurica,koliko sahati ste imali čistoga pedaliranja? ak se ne računa stajanje....
je bogme bude morav još malo pumpati....i mi smo imali 5 sati pedaliranja,s time da smo od sv.martina do doma imali stalno vetar u prsa ...mogu reči junačka ....vi ste se z druge strane vračali?
Poslije Kotoribe i Dubrave, Domasinec pa prema Srediscu i Martinu, Strigova, pa prema dole. S vetrom u prsa 32 km/h! Velim, Draz je bil na steroidima!da haka wrote:el presidente wrote:Moja Sigma pokazuje 4:50 za 140 km. Draz i ja stigli doma prije Davoreka. I Davorek mora malo kondu pumpati!da haka wrote:pozdrav, kaj veli vurica,koliko sahati ste imali čistoga pedaliranja? ak se ne računa stajanje....
je bogme bude morav još malo pumpati....i mi smo imali 5 sati pedaliranja,s time da smo od sv.martina do doma imali stalno vetar u prsa ...mogu reči junačka ....vi ste se z druge strane vračali?
Moj Trelock veli 159km i 6:06.
Pak ak ti je ne bila dosta standardna ruta, ti si moral još i do Preloga i doma! To ti je valjda bilo i dobro zagrijavanje za ovonedjeljni maratonček.dado wrote:Moj Trelock veli 159km i 6:06.
No, kaj se i ja malo pofalim.U društvu ljepše polovice i opterečen sa prikolicom sa 40 kg kćerkica odvozio dionicu Čk-Nedelišće-Macinec-Gornji Mihaljevec-Dragoslavec Selo-Okrugli Vrh-Slakovec-Brezje-Mali Mihaljevec-Zasadbreg-Slemenice-Krištanovec.Brnulo se 48 km, imali smo dve stanke od 10 min.
matija- Posts : 91
matija wrote:No, kaj se i ja malo pofalim.U društvu ljepše polovice i opterečen sa prikolicom sa 40 kg kćerkica odvozio dionicu Čk-Nedelišće-Macinec-Gornji Mihaljevec-Dragoslavec Selo-Okrugli Vrh-Slakovec-Brezje-Mali Mihaljevec-Zasadbreg-Slemenice-Krištanovec.Brnulo se 48 km, imali smo dve stanke od 10 min.
To je prava biciklistička familija , a ne ovi kaj tiraju tak kaj im treba limitatora ugraditi i još mene zajebavaju za "pumpanje"..
Heh, koljega Barić rekev da je malo tirav z Oskarovim klincom na bimepo, ide v prvi-drugi razred osnovne, ima maloga bajka, i veli postiv ga je pred sebe, a on odma na 38km/h. Strasno.
dado wrote:Heh, koljega Barić rekev da je malo tirav z Oskarovim klincom na bimepo, ide v prvi-drugi razred osnovne, ima maloga bajka, i veli postiv ga je pred sebe, a on odma na 38km/h. Strasno.
Ide u 3 razred,izvoziv je rutu D.Hrašćan-Kotoriba-Domašinec (više mu nisu dali ) i inače zajedno sa starijim bratom svaki utorak vozi/trči duatlon ligu u vž.
Dechkovi, vama trebaju specijalke, a ne brdjani ak se mislite tak voziti
Nick- Posts : 24
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 1 of 1