Ponedeljak, 13.04.2009
+5
divlji_huni
Hai rajder
kiki
War_Machine
Miky
9 posters
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ponedeljak, 13.04.2009
Evo davor i ja smo se spominali da odemo na neku voznjicu oko jezera.. ima ko zainteresiran, krenuli bi poslije 3...
Miky- Posts : 273
Re: Ponedeljak, 13.04.2009
E vis, mogel bi i ja iti, stalno mi po glavi hoda da sam u pon na faksu...
War_Machine- Admin
ili možda jutarnja kavica u ludbregu,za one kojima bolje paše ujutro.
kiki- Posts : 174
ti si opsjednut, moral bum se malo pospominati s Silvijom !kiki wrote:ili možda jutarnja kavica u ludbregu,za one kojima bolje paše ujutro.
Hai rajder- Posts : 282
Konobarica je bila OK, piva je bila hladna ali je muzika bila za k.... a i gosti su bili "skinhedsi s Bednje" tako da tam ne bum tak brzo išal!
Pivo smo popili brže bolje i beži od tam kaj nebudemo dobili po glavi stanovnika!
Pivo smo popili brže bolje i beži od tam kaj nebudemo dobili po glavi stanovnika!
divlji_huni- Posts : 161
Sad znamo vec tko je kod Berljakovih Bog i batina!CUBE RAJDER wrote:ti si opsjednut, moral bum se malo pospominati s Silvijom !kiki wrote:ili možda jutarnja kavica u ludbregu,za one kojima bolje paše ujutro.
el presidente- Posts : 457
Kaj ide tko sutra ili ne?
Miky wrote:Kaj ide tko sutra ili ne?
Eto, iscrpnom i detaljnom konzultacijom članova, postignut je konačni arbitražni dogovor da se kreće na standardnu rutu put "Lud-bre ških goric" na "vuzmeni pondelek" sa startom u: slovima i brojkom; pol 4 (15.30) iz baze..
Ekipa: Miky, Dado, Davor ....(nastavi niz)...
Davor- Posts : 155
Ja pem malo po medimurskim bregima peglat...
War_Machine- Admin
samo da znate,da ona krčma ne dela po svetkima jer je u sklopu trgovine.
a na uskrsni ponedjeljak je sve zatvoreno,Vladimitrijeviču!
znači, mislil sam iti na kavu.to ti ljudi znaju spiti i v krčmi ili caffe baru.
a v ludbregu ti ima dobar," kava bar"(za osoblje ti nebi znal reči).
bum ti pokazal dok buš mogel iti.(kak drugi ljudi pijeju kavu).
ak je ko zutra za kavu ...
a na uskrsni ponedjeljak je sve zatvoreno,Vladimitrijeviču!
znači, mislil sam iti na kavu.to ti ljudi znaju spiti i v krčmi ili caffe baru.
a v ludbregu ti ima dobar," kava bar"(za osoblje ti nebi znal reči).
bum ti pokazal dok buš mogel iti.(kak drugi ljudi pijeju kavu).
ak je ko zutra za kavu ...
kiki- Posts : 174
Evo, da i ja dodam neki tekstic ne vazan za ovu temu: Bil sam jucer na voznji s shogorom i napravili rutu od nekih 50-ak km Katowice-Laziska Gorny-Katowice. On je vozil cross bajk,a ja 2 cola premanji bajk HT s gumama napumpanima na nekih 1,5 bara (prvih 20 km) i s 21 brzina. Prvi put sam skoro(!) nekome vikal uspori. Ipak je prosjek na kraju bil preko 30 km/h a bilo je i nekaj ofrouda. Al nikad u zivotu nisam tak brzo brachal pedale... Eto, pozdrav ekipo iz PL!!!
el presidente- Posts : 457
z sogorom????? hm...pa nesi se nikaj pohvalil da si se oženil.......
bruno- Posts : 183
War_Machine wrote:Ja pem malo po medimurskim bregima peglat...
Jo bi isto rajšik nekak po međimurju furav, lepše je tu nekak.
dado- Posts : 115
dado wrote:War_Machine wrote:Ja pem malo po medimurskim bregima peglat...
Promjena plana, idem s Mikyom i Davorom do Mohokosa u pol 4....
War_Machine- Admin
Od kud se kreče? Na Mohokos? Tam već dugo nisam bil pak bi mogel iti sad
divlji_huni- Posts : 161
Susret kod priločke crkve u 3.15, te susret sa Davorom (Dado) u Sv. Đurđu u pol 4 kod crkve, slijedi turisticka voznja kroz Pustakovec, Palovec, Malu Suboticu i Štefanec uz kraca usputna zaustavljanja do Pribislavca, susret sa Nikolom i zajednickim snagama prema Čakovcu, dolaskom u Čakovec u posljepodnevnim satima, nastavljamo prema gornjem međimurju.. Uspon na najvišu planinu međimurja, ponosno stavljanje i postavljanje zastave, čaša pivice i povratak... Dolazak u Prelog očekuje se u kasnim posljepodnevnim ili ranim večernjim satima :-)
Cijena aranžmana po osobi iznosi ... kn :-)
War_Machine wrote:dado wrote:War_Machine wrote:Ja pem malo po medimurskim bregima peglat...
Promjena plana, idem s Mikyom i Davorom do Mohokosa u pol 4....
Od kud je pokret v pol 4?
Pise post iznad tvoga...
Miky wrote:Pise post iznad tvoga...
Nesam videv da postoji druga stranica.
Miky wrote:Susret kod priločke crkve u 3.15, te susret sa Davorom (Dado) u Sv. Đurđu u pol 4 kod crkve, slijedi turisticka voznja kroz Pustakovec, Palovec, Malu Suboticu i Štefanec uz kraca usputna zaustavljanja do Pribislavca, susret sa Nikolom i zajednickim snagama prema Čakovcu, dolaskom u Čakovec u posljepodnevnim satima, nastavljamo prema gornjem međimurju.. Uspon na najvišu planinu međimurja, ponosno stavljanje i postavljanje zastave, čaša pivice i povratak... Dolazak u Prelog očekuje se u kasnim posljepodnevnim ili ranim večernjim satima :-)
hehe...zvucis ko neka putnicka agencija
Inace moremo se najti pre Stenfancu kod Bijele Ruze da ne idete do Pribislavca, kod ruze samo ravno produzimo prema cku.
War_Machine- Admin
War_Machine wrote:Miky wrote:Susret kod priločke crkve u 3.15, te susret sa Davorom (Dado) u Sv. Đurđu u pol 4 kod crkve, slijedi turisticka voznja kroz Pustakovec, Palovec, Malu Suboticu i Štefanec uz kraca usputna zaustavljanja do Pribislavca, susret sa Nikolom i zajednickim snagama prema Čakovcu, dolaskom u Čakovec u posljepodnevnim satima, nastavljamo prema gornjem međimurju.. Uspon na najvišu planinu međimurja, ponosno stavljanje i postavljanje zastave, čaša pivice i povratak... Dolazak u Prelog očekuje se u kasnim posljepodnevnim ili ranim večernjim satima :-)
hehe...zvucis ko neka putnicka agencija
Inace moremo se najti pre Stenfancu kod Bijele Ruze da ne idete do Pribislavca, kod ruze samo ravno produzimo prema cku.
Ok tam nas pocekaj
Eto, osvojen je Mohokos (opet), a osvojena je i Mikyova vikendica po prvi put (nadam se ne i zadnji).
U kratkim crtama:
Dado je krenul iz Donjeg Hrašćana, pobral mene v Hodošanu, Miky nas je čekal v Svetom Jurju, a v Štefancu se borbenoj formaciji priključil Nikola, a ostalima kojima se nije dalo .
Na putu od Čakovca prema Mohokosu srećemo dosta bajkera i bajkerica, vrijeme lagano vjetrovito, ali sunčano i baš je bilo gušt voziti; te stižemo brzinom svjetlosti ( cca 1 h) u viksu na Mohokosu.
U viksi nas je gazda Miky počastil sa švedskim stolom (samo su još falile šveđanke) Od bitnijih delicija spomenul bi drniški pršut, MEGA Pan, čips, Lovek...
Na povratku smo malo štečali sladoled v Shocku u ČK, ali smo ipak odustali kaj si nabumo grleka prehladili
Sve u svemu: Drajv je bil odličan, ekipa fenomenalna, a prosječna brzina Hodošan - Čakovec nam je bila 29,99 km/h.
Suma sumarum:
Ukupno: 62,26 km
Vrijeme vožnje: 2:29:18 h
Prosječna V: 25,11 km/h
Max V: 57,95 km/h
Zaključujem proteklih 7 dana sa 170 km na Hajkuli.
U kratkim crtama:
Dado je krenul iz Donjeg Hrašćana, pobral mene v Hodošanu, Miky nas je čekal v Svetom Jurju, a v Štefancu se borbenoj formaciji priključil Nikola, a ostalima kojima se nije dalo .
Na putu od Čakovca prema Mohokosu srećemo dosta bajkera i bajkerica, vrijeme lagano vjetrovito, ali sunčano i baš je bilo gušt voziti; te stižemo brzinom svjetlosti ( cca 1 h) u viksu na Mohokosu.
U viksi nas je gazda Miky počastil sa švedskim stolom (samo su još falile šveđanke) Od bitnijih delicija spomenul bi drniški pršut, MEGA Pan, čips, Lovek...
Na povratku smo malo štečali sladoled v Shocku u ČK, ali smo ipak odustali kaj si nabumo grleka prehladili
Sve u svemu: Drajv je bil odličan, ekipa fenomenalna, a prosječna brzina Hodošan - Čakovec nam je bila 29,99 km/h.
Suma sumarum:
Ukupno: 62,26 km
Vrijeme vožnje: 2:29:18 h
Prosječna V: 25,11 km/h
Max V: 57,95 km/h
Zaključujem proteklih 7 dana sa 170 km na Hajkuli.
Last edited by Davor on Mon Apr 13, 2009 9:38 pm; edited 2 times in total
Davor- Posts : 155
Evo vratili smo se sa voznje, bilo smo dado, davor, nikola i ja, napravili 63km, odlicno drustvo, voznja za uzivanciju...davorek se ponudil da bude malo detaljnije opisal događaje na voznji :-)
PS Nikola ocemo slikeeeee
PS Nikola ocemo slikeeeee
Odlicna postvuzmena voznja...dabog da ih bilo jos mnogo.
Page 1 of 2 • 1, 2
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 1 of 2