Sajmeni dani 4. kolo - N. Marof-Luzec-rezultati
+2
War_Machine
Hai rajder
6 posters
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 1 of 1
Sajmeni dani 4. kolo - N. Marof-Luzec-rezultati
Evo vratili smo se , neki zadovoljni ,neki sretni , neki sa sitnim ozljedama ! Kako god bilo svima je staza ostala u sjecanju. Nazalost zbog pada jednog naseg clana prezidente i dejc nisu odvozili do kraja pa sad imaju savrsen zgovor . Drazen bu dobil za vuho kad ozdravi i jezikovu juho od moga tatice . Nije mi tata jos nikaj rekel ali ja predpostavljam da bu to tak sigurno .
Svima rejserima kojima treba servis na bajku nek dopelaju u toku tjedna i ne svi zajedno . I operite ih molim. I mojega isto !
Svima rejserima kojima treba servis na bajku nek dopelaju u toku tjedna i ne svi zajedno . I operite ih molim. I mojega isto !
Hai rajder- Posts : 282
Re: Sajmeni dani 4. kolo - N. Marof-Luzec-rezultati
Decki, jos jedanput svaka cast onima koji su odvozili i onima koji nisu, staza je stvarno brutalna...
ajd pozdrav
ajd pozdrav
War_Machine- Admin
Staza je fakat zahtjevna i tehnički i fizički tak da smo se pošteno namučili da bi ukrotili svoje pile koje su samo htele voziti "po svojem", a korenje, stijene i ostale finese na stazi su samo pojačavale dojam.
Svaka čast svima koji su sudjelovali (bilo nas je 7 - ak griješim nek me netko ispravi), a našemu Drašu želim brzo ozdravljenje i još bržu pomirdbu s svojim c`daleom koji ga je tak grdo hitil
Također zahvaljujem Matiji na prijevozu, a posebna zahvala njemu i na vodi iz bidona, budući da mi je na početku drugoga kruga bidon presušil, a s čela je znoj tekel u potocima - spas u zadnji čas.
Inače, grah poslije utrke je bil za 10.
Lijepo se bilježim za servis na bajku jer treba poštelati par stvarčica, budući da je utrka uzela svoj danak na Hajkuli
Svaka čast svima koji su sudjelovali (bilo nas je 7 - ak griješim nek me netko ispravi), a našemu Drašu želim brzo ozdravljenje i još bržu pomirdbu s svojim c`daleom koji ga je tak grdo hitil
Također zahvaljujem Matiji na prijevozu, a posebna zahvala njemu i na vodi iz bidona, budući da mi je na početku drugoga kruga bidon presušil, a s čela je znoj tekel u potocima - spas u zadnji čas.
Inače, grah poslije utrke je bil za 10.
Lijepo se bilježim za servis na bajku jer treba poštelati par stvarčica, budući da je utrka uzela svoj danak na Hajkuli
Davor- Posts : 155
Slijedili smo te u stopu (ajd u dve stope). Draž i ja smo krenuli skroz sa začelja sa ciljem da laganini završimo trku. Al nas je u tom naumu sprečavalo dosta vozača koji su fakat bili prespori (ne krivim njih nego svoj nonšalantan start) i kad sam prestignul 20-ak vozača, tek tada sam počel napredovati.Bilo je tu uspona i padova al je na kraju jedan pad prevladal.CUBE RAJDER wrote:Evo vratili smo se , neki zadovoljni ,neki sretni , neki sa sitnim ozljedama ! Kako god bilo svima je staza ostala u sjecanju. Nazalost zbog pada jednog naseg clana prezidente i dejc nisu odvozili do kraja pa sad imaju savrsen zgovor . Drazen bu dobil za vuho kad ozdravi i jezikovu juho od moga tatice . Nije mi tata jos nikaj rekel ali ja predpostavljam da bu to tak sigurno .
el presidente- Posts : 457
Uglavnom klubski rezultati su:
1. Hunjak Vladimir
2. Vugrinec Davor
3. Šimunić Matija
4. Glavina Miroslav
Ako sam kaj krivo napisal nek me se ispravi...
1. Hunjak Vladimir
2. Vugrinec Davor
3. Šimunić Matija
4. Glavina Miroslav
Miky- Posts : 273
Jo vam cestitam decki.
dado- Posts : 115
Pa nije baš neka fora o tome govoriti poslije ovoga kaj se dogodilo.Miky wrote:Uglavnom klubski rezultati su:
1. Hunjak Vladimir
2. Vugrinec Davor
3. Šimunić Matija
4. Glavina Miroslav
el presidente- Posts : 457
a kaj sam to krivo napisal, pa tema topica je rezultati... posto nema sluzbenih rezultata sam napisal kak se plasiral ko iz kluba... steli smo stati i pomoci drazenu i ostali ali si rekel nek sam nastavimo, ak se dobro sjecam..
sluzbenih rezultata ima ali nije napisano ime i prezime vozaca samo startni broj . Ja sam 12 , ostali pogledajte na tablicu i napisite koji ste bili. http://www.bk-maraton.hr/Miky wrote:a kaj sam to krivo napisal, pa tema topica je rezultati... posto nema sluzbenih rezultata sam napisal kak se plasiral ko iz kluba... steli smo stati i pomoci drazenu i ostali ali si rekel nek sam nastavimo, ak se dobro sjecam..
evo sluzbenih rezultata:
12 VLADIMIR HUNJAK
35 DAVOR VUGRINEC
37 MATIJA SIMUNIC
43 MIROSLAV GLAVINA
DNF TOMISLAV BERMANEC - pruzanje prve pomoci Drazenu
DNF DEJAN VUK - pruzanje prve pomoci Drazenu
DNF DRAZEN VERLI - pao na stazi , dobro je
12 VLADIMIR HUNJAK
35 DAVOR VUGRINEC
37 MATIJA SIMUNIC
43 MIROSLAV GLAVINA
DNF TOMISLAV BERMANEC - pruzanje prve pomoci Drazenu
DNF DEJAN VUK - pruzanje prve pomoci Drazenu
DNF DRAZEN VERLI - pao na stazi , dobro je
Ja nisam pisal da su Tom i Dejc odustali zbog pomoci Drazenu jer je to bil onavedeno vec ranije...
Similar topics
» Sajmeni dani 4. kolo - N. Marof-Luzec
» Sajmeni dani 4. kolo - N. Marof - Luzec
» Sajmeni dani 3. kolo - Sesvete
» 18.04.2009. Sajmeni dani , Zlatar
» Nedjelja sajmeni dani , Jaska
» Sajmeni dani 4. kolo - N. Marof - Luzec
» Sajmeni dani 3. kolo - Sesvete
» 18.04.2009. Sajmeni dani , Zlatar
» Nedjelja sajmeni dani , Jaska
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje