Nedjelja 22.03. 09.
5 posters
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 1 of 1
Nedjelja 22.03. 09.
Dakle. to bude dan poslije prvog kola Berek lige i treba malo noge razgibati (da ne dobite nedaj Bože upalu mišića) i predlažem izlet na Ivanšćicu. Ja krećem oko 9:30 autom u smjeru Ivanca gdje ostavljam auto i Hajkulom do vrha Ive. Tko je zainteresiran može mi se pridružiti.
SEE YA!
SEE YA!
el presidente- Posts : 457
Re: Nedjelja 22.03. 09.
Najvjerovatnije Nikola i ja idemo...
Miky- Posts : 273
Evo danas na Ivanščici bili Tom, Nikola i ja..bilo je super. Krenuli iz centra Ivanca... valjda bu detaljniji izvjestaj podnio el presidente
Pa evo nekih "detalja";
Svanulo je sunčano i svježe nedjeljno jutro i nakon kratke pripreme dolaze Nikola i Miro i upućujemo se u smjeru Ivanca gjde ostavljamo aute i laganim kasom se upućujemo ka vrhu. Nikola i Miro su ovo više shvatili kao panoramsku vožnju pa se odvajam od ekipice ubrzo nakon Žganog vina. Na visini od nekih 600 m nadmorske visine nailazim na snijeg i dobru dionicu do vrha prolazim po snijegu. Nakon zaustavljanja na vrhu brzo shvaćam da je loša ideja oblačiti kratke hlače na vožnjama po ovakvim "brežuljcima". Nakon 15-ak minuta stiže i ostatak moje ekipice te nakon 20-ak minuta se spuštamo dolje. Prvo su nam se noge jako natopile vodom koje je po putu bilo u izobilju te sam nakon prvih malo većih brzina od oko 50 km/h imal filing da se budem smrzel, al doslovno. Oslobađanje adrenalina je spriječilo da se smrzavanje dogodi i začas je bilo toplo! Kod Žganog vina dočekujem ekipu i kad stižu primječujem da nam se Miroslav nekak komeša i uvija te kasnije slijedi Nikolina priča o Mirijevom padu. Ivanščici ostavljamo nešto Mirijeve kože te se brzinskim spustom (72 km/h) spuštamo do Ivanca i ostavljamo još jednu avanturu iza nas.
Svanulo je sunčano i svježe nedjeljno jutro i nakon kratke pripreme dolaze Nikola i Miro i upućujemo se u smjeru Ivanca gjde ostavljamo aute i laganim kasom se upućujemo ka vrhu. Nikola i Miro su ovo više shvatili kao panoramsku vožnju pa se odvajam od ekipice ubrzo nakon Žganog vina. Na visini od nekih 600 m nadmorske visine nailazim na snijeg i dobru dionicu do vrha prolazim po snijegu. Nakon zaustavljanja na vrhu brzo shvaćam da je loša ideja oblačiti kratke hlače na vožnjama po ovakvim "brežuljcima". Nakon 15-ak minuta stiže i ostatak moje ekipice te nakon 20-ak minuta se spuštamo dolje. Prvo su nam se noge jako natopile vodom koje je po putu bilo u izobilju te sam nakon prvih malo većih brzina od oko 50 km/h imal filing da se budem smrzel, al doslovno. Oslobađanje adrenalina je spriječilo da se smrzavanje dogodi i začas je bilo toplo! Kod Žganog vina dočekujem ekipu i kad stižu primječujem da nam se Miroslav nekak komeša i uvija te kasnije slijedi Nikolina priča o Mirijevom padu. Ivanščici ostavljamo nešto Mirijeve kože te se brzinskim spustom (72 km/h) spuštamo do Ivanca i ostavljamo još jednu avanturu iza nas.
A bas da si nas tolko cekal.....
Ma znas da on mora malo preuvelicavatiti kaj bu atraktivnije zvucalo...sala.. ....inace mi smo se i naslikavali po putu.. jako lijepa voznja jedino da na spustu nije bilo tak mokro i da me malo manje hitalo po snegu...
Last edited by War_Machine on Sun Mar 22, 2009 8:09 pm; edited 1 time in total
War_Machine- Admin
pa odprilike tolko.Miky wrote:A bas da si nas tolko cekal.....
Svaka čast trema mušketirima.Posebno precedniku koji je malo prerano počel sa nošenjem kratkih hlača.
matija- Posts : 91
Hehe...bas mi je zav ka tak brzi prezident ne vupa na prave trke...nego tu sam dela proslogodisnje reprize. Sala.
dado- Posts : 115
Kaj je šala? Da je je prezident brz ili da ne vupa?dado wrote:Hehe...bas mi je zav ka tak brzi prezident ne vupa na prave trke...nego tu sam dela proslogodisnje reprize. Sala.
Pa ustavri je ne nist sala, sam sam tak napisav ka se nas srdiv.el presidente wrote:Kaj je šala? Da je je prezident brz ili da ne vupa?dado wrote:Hehe...bas mi je zav ka tak brzi prezident ne vupa na prave trke...nego tu sam dela proslogodisnje reprize. Sala.
dado- Posts : 115
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 1 of 1