subota 21.03. početak "Berek lige"
+8
divlji_huni
Hai rajder
Nick
War_Machine
matija
Miky
dado
el presidente
12 posters
BK Prelog :: Razno :: Naše utrke
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: subota 21.03. početak "Berek lige"
Svaka čast Mikyju na izradi propozicija, možda bi samo trebalo spomenuti dobnu granicu (ako je ima) za voženje po bereku i mjesto gdje se objavljuju rezultati i tablice poredaka.
Inače, good work Miky !
Startne brojeve radim ja i gotovi budu sutra.
Inače, good work Miky !
Startne brojeve radim ja i gotovi budu sutra.
Davor- Posts : 155
moj prijedlog je da se rezultati objavljuju tu na forumu, tako dug dok se ne napravi stranica, a mogli bi i u novine, da neko cuje za nas, jer kaj nam znaci organizacija i sve kad niko to nema pojma ( za nas se moremo najti kak i svake subote).. bitna je i reklama. ako moreju ribići biti u novinama.....treba klub zdici na jedan visi nivo...
Last edited by Miky on Tue Mar 17, 2009 6:35 pm; edited 1 time in total
Miky- Posts : 273
Samo da nekaj velim, prvo bi trebalo registrirati klub d anegde i postojimo.
War_Machine- Admin
Klub postoji i registriran je kod Ureda za udruge i klubove u županiji Međimurskoj!War_Machine wrote:Samo da nekaj velim, prvo bi trebalo registrirati klub d anegde i postojimo.
el presidente- Posts : 457
Bok dečkovi.
Konačno se nekaj pokrenulo,bravo.
Mislim da je bilo dosta ovih kobasica i da je vrijeme da pređemo na nekaj konkretno.
To jest,da počnemo s npr. kuhanjem graha pa da se usavršimo do 1.5.
Svake subote nekaj, pa se odlučimo. A u vezi sponzorstva,svako bi mogel nekoga pitati(vujca,strica,kuma,kumu,
strinu,vujnu,roditelje,poznanike,prijatelje,ostale i na kraju samoga sebe)uz suglasnost vodstva kluba.
Svaka donacija je dobrodošla(grah,voda...),a na kraju godine se "po običaju" zahvalimo.Jel tako šefe?
I gradu Prelogu na iscrpnoj pomoči.Sastanak obavezno čim prije!
Muzikalni članovi i simpatizeri mogu donesti meštriju da zapraše,pa da vidimo dali mogu kaj odsvirati poslije prvomajske.
Sve su ovo samo prijedlozi.
Ostalo na sastanku.
Konačno se nekaj pokrenulo,bravo.
Mislim da je bilo dosta ovih kobasica i da je vrijeme da pređemo na nekaj konkretno.
To jest,da počnemo s npr. kuhanjem graha pa da se usavršimo do 1.5.
Svake subote nekaj, pa se odlučimo. A u vezi sponzorstva,svako bi mogel nekoga pitati(vujca,strica,kuma,kumu,
strinu,vujnu,roditelje,poznanike,prijatelje,ostale i na kraju samoga sebe)uz suglasnost vodstva kluba.
Svaka donacija je dobrodošla(grah,voda...),a na kraju godine se "po običaju" zahvalimo.Jel tako šefe?
I gradu Prelogu na iscrpnoj pomoči.Sastanak obavezno čim prije!
Muzikalni članovi i simpatizeri mogu donesti meštriju da zapraše,pa da vidimo dali mogu kaj odsvirati poslije prvomajske.
Sve su ovo samo prijedlozi.
Ostalo na sastanku.
kiki- Posts : 174
Ja se javljam za obradu rezultata, sve bi se vodilo u excelu i apdejtalo na web i forum.
War_Machine- Admin
Bok.Danas sam se prošetal po stazi da vidim u kakvom je stanju i morem vam reći da mi je se dalje staza lepša.Ovaj put nije bilo nikakvog namjerno navlečenog granja po stazi.Usput sam se srel z dvema ribičima kroz čiju šumu prolazi dio staze i rekli su mi da se bez problema moremo voziti i da bi mogli meti problema samo sa lovcima iz susjedne nam Podravine jer im je tu kao uzgajalište visoke divljači i naravno drvokradicama koji su na tom području vrlo aktivni.Ali, bez obzira na to, mislim da s ovima prvima nebumo meli problema, a ove druge bumo pretirali sa učestalim vožnjama.I još nekaj. Na stazi sam primjetil još par kritičnih mesta koja budem zutra ako na fejst dešč rešil-zrezal budem z motorkom onih par drevci na šumskom putu i dopelal budem palete za mostek. I na kraju sam srel Mirija koji je došel merit stazu.I Mirek, kolko je dužina?
matija- Posts : 91
Miro, ovaj put nam ne laži o dužini!matija wrote:Bok.Danas sam se prošetal po stazi da vidim u kakvom je stanju i morem vam reći da mi je se dalje staza lepša.Ovaj put nije bilo nikakvog namjerno navlečenog granja po stazi.Usput sam se srel z dvema ribičima kroz čiju šumu prolazi dio staze i rekli su mi da se bez problema moremo voziti i da bi mogli meti problema samo sa lovcima iz susjedne nam Podravine jer im je tu kao uzgajalište visoke divljači i naravno drvokradicama koji su na tom području vrlo aktivni.Ali, bez obzira na to, mislim da s ovima prvima nebumo meli problema, a ove druge bumo pretirali sa učestalim vožnjama.I još nekaj. Na stazi sam primjetil još par kritičnih mesta koja budem zutra ako na fejst dešč rešil-zrezal budem z motorkom onih par drevci na šumskom putu i dopelal budem palete za mostek. I na kraju sam srel Mirija koji je došel merit stazu.I Mirek, kolko je dužina?
Ako ideš sutra u akciju javi mi se jer sam poslije 3 free pa da to zajedničkim snagama obavimo!
Ovak, duzina XC staze je 2840m... a duzina staze za prvomajsku bi bila 5 km sa onim šikanama na prosirenom dijelu kaj smo se jucer spominali...
Bravo decki. Posebno Micky. Vidimo da se trudite velikom brzinom oko organizacije.
Micky veli da je bitno da se cuje za nas. Pa eto imam nekse veze, npr. novinar Vanja Hacek i Dejan Zrna. Pa se proba unda nekaj i tu poteci.
Micky veli da je bitno da se cuje za nas. Pa eto imam nekse veze, npr. novinar Vanja Hacek i Dejan Zrna. Pa se proba unda nekaj i tu poteci.
dado- Posts : 115
dado wrote:Bravo decki. Posebno Micky. Vidimo da se trudite velikom brzinom oko organizacije.
zrnu sam ja kontaktiral i to je već rešeno
trebamo nekoga iz lista Međimurje.
lepo napredujete z ligom....možda se dopeljam ako bom mogel v sub. do staze....pošto sam još poprilično u defektu....nam mogel voziti još neko vrijeme
bruno- Posts : 183
Molim da svi koji ne misle voziti ,a misle u subotu za vrijeme održavanja prvog kola biti u blizini da mi se jave (može P.M., mejl ili mobitel)
Ja v subotu najvjerojatnije nebum mogel dojti, iskrsnuli su neki drugi planovi.
Vidimo se u nedjelju na Ivi.
War_Machine- Admin
Nikola, bilo bi dobro da se pojaviš u subotu!War_Machine wrote:Ja v subotu najvjerojatnije nebum mogel dojti, iskrsnuli su neki drugi planovi.
Da se mene pita nebi moral ni misliti, al me se ne pita
War_Machine- Admin
Reči samo koga treba zbiti! Moramo svi dojti v subotu!War_Machine wrote:Da se mene pita nebi moral ni misliti, al me se ne pita
Ma idem u Zg glet neki CNC a tip ima casa samo u subotu
War_Machine- Admin
start utrke
Zdravo! Pitanje: Ako na startu bude vise ljudi (npr. 20) bit ce velika guzva u sumi i na stazi. Da li ste bili na utrci gdje se kretalo u razmacima od 30 sekundi da se sprijece guzve ? Po vremenu bi se znali rezultati trke. Tak se vidi brzina i znanje. A ovak te neko štopa pa ga ne mozes prestici ,bla, bla,bla. Ili je svugdje obicaj ,ajmo svi odjednom pa da vidimo tko je brzi?Pozdrav.
ksacer- Posts : 47
Kolko ja znam uvijek je bilo da svi skupa krecu. Zato se treba izboriti da do ulaska u sumu imas bolju poziciju. Ak su korektni i vide da si brzi sam galami i pustili buju te napred ...tak sam bar ja dozivel na ovih par utrka kaj sam bil
War_Machine- Admin
Hvala na savjetu ,kolega. Treba vikati : Mekni se!!War_Machine wrote:Kolko ja znam uvijek je bilo da svi skupa krecu. Zato se treba izboriti da do ulaska u sumu imas bolju poziciju. Ak su korektni i vide da si brzi sam galami i pustili buju te napred ...tak sam bar ja dozivel na ovih par utrka kaj sam bil
ksacer- Posts : 47
A tko bi svakome vrijeme meril? i ovak bu tesko najti coveka za to.... zbog tog razloga je start pomaknuti tako da se malo situacija do sume razredi...
Kaj nam jos sve treba za sutra..ajde ljudi na nekaj ne zaboravimo.. znaci brojeve nosi davor, vezice, je vladimr obecal, tablice sam ja napravil... dajte recite jos kaj to resimo ujutro...
Kaj velite da sutra žrtvujemo 100 kn sa klubskog računa za klobase i pive?Miky wrote:Kaj nam jos sve treba za sutra..ajde ljudi na nekaj ne zaboravimo.. znaci brojeve nosi davor, vezice, je vladimr obecal, tablice sam ja napravil... dajte recite jos kaj to resimo ujutro...
el presidente wrote:Kaj velite da sutra žrtvujemo 100 kn sa klubskog računa za klobase i pive?Miky wrote:Kaj nam jos sve treba za sutra..ajde ljudi na nekaj ne zaboravimo.. znaci brojeve nosi davor, vezice, je vladimr obecal, tablice sam ja napravil... dajte recite jos kaj to resimo ujutro...
Kaj velimo ?? Pameten dečec je ovaj naš precednik, nema kaj !
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rezultati 1. kola "Berek lige 2010"
» Propozicije "Berek lige 2010"
» 3.kolo berek lige
» 7. kolo Berek lige 17.10.09.
» 2. kolo Berek lige
» Propozicije "Berek lige 2010"
» 3.kolo berek lige
» 7. kolo Berek lige 17.10.09.
» 2. kolo Berek lige