Članske iskaznice
5 posters
Članske iskaznice
Budući da svaka ozbiljna organizacija ima članske legitimacije za kurč.nje,barenje treba, popust v krčmi, javnoj kući, itd... tak sam nam ja napravil ogledan primjerak članske iskaznice bk prelog.
Napominjem da je ovo "prototip" iskaznice jednostavno napravljen, pa je svaka sugestija dobrodošla na ovom topicu.
Kad se dogovorimo oko dizajna planiram to isprintati na "šeleshamer" i plastificirati, tak kaj bu izdržala godinu dana (zavisi kolko bu ju tko koristil).
Iskaznicu nabum uploadal da ju nebi neko skinul (TM), neg bum isprintal pa je v subotu na stazi malo prodiskutiramo dok se budu pekli fini kobasi, a trebali bi se i dogovoriti za startne brojeve i akreditacije na našoj utrci, odnosno da li nam pašu isti onakvi kakve sam napravil lani ili budu kakve izmjene pa da počnem to lagano delati jer ima dosta posla s tim. Lani sam nacickal samo 100 metara vinogradarske vezice za startne brojeve
Napominjem da je ovo "prototip" iskaznice jednostavno napravljen, pa je svaka sugestija dobrodošla na ovom topicu.
Kad se dogovorimo oko dizajna planiram to isprintati na "šeleshamer" i plastificirati, tak kaj bu izdržala godinu dana (zavisi kolko bu ju tko koristil).
Iskaznicu nabum uploadal da ju nebi neko skinul (TM), neg bum isprintal pa je v subotu na stazi malo prodiskutiramo dok se budu pekli fini kobasi, a trebali bi se i dogovoriti za startne brojeve i akreditacije na našoj utrci, odnosno da li nam pašu isti onakvi kakve sam napravil lani ili budu kakve izmjene pa da počnem to lagano delati jer ima dosta posla s tim. Lani sam nacickal samo 100 metara vinogradarske vezice za startne brojeve
Davor- Posts : 155
Re: Članske iskaznice
Lijepo da netko misli na nasu utrku tj. na organizaciju i popratni sadrzaj potreban za odrzavanje utrke ! Bravo Davor !
Hai rajder- Posts : 282
Bravo Davor! Skidam kapu i otvaram ti pivu v subotu na Dravi!
el presidente- Posts : 457
davor donesi pive i ja ti otprem jednuel presidente wrote:Bravo Davor! Skidam kapu i otvaram ti pivu v subotu na Dravi!
Hai rajder- Posts : 282
el presidente wrote:Bravo Davor! Skidam kapu i otvaram ti pivu v subotu na Dravi!
Jedino me muči de bumo našli firmu koja bu nam htela sponzorirati fine vezice kaj si osoblje obesi akreditacije oko šijaka
Davor- Posts : 155
Mislim da bumo zbog toga morali odustati od utrke....Davor wrote:el presidente wrote:Bravo Davor! Skidam kapu i otvaram ti pivu v subotu na Dravi!
Jedino me muči de bumo našli firmu koja bu nam htela sponzorirati fine vezice kaj si osoblje obesi akreditacije oko šijaka
Kad smo kod piva, vidim da jedan naš član ima drugi četvrtak ročkas, pa ne mora valjda Davor pive nositi. Al smije, afkors!CUBE RAJDER wrote:davor donesi pive i ja ti otprem jednuel presidente wrote:Bravo Davor! Skidam kapu i otvaram ti pivu v subotu na Dravi!
Da da, to je sve vec isplanirano...zejni nebumo
War_Machine- Admin
i ja bi se pridružil čestitkama Davoru.
i samo da velim da bu kišilo v subotu.
ima ko kakav plan b.
i samo da velim da bu kišilo v subotu.
ima ko kakav plan b.
kiki- Posts : 174