13.12.2009. za one koji ne idu na prvi Topic ;)
+3
tko
Miky
el presidente
7 posters
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 1 of 1
13.12.2009. za one koji ne idu na prvi Topic ;)
Planiram u nedjelju na Ivanjščicu. Polazak u 8:00 iz Preloga (autima), 9:00 iz Ivanca (biciklima). Nakon pive i ugrijavanja u PD spust prema Ivancu i Točno u podne smo u Prelogu. Milky se obećal pridružiti, a ostali nek se predbilježe i nek pripreme zimsku obleku jer toplo ne bu.
el presidente- Posts : 457
Re: 13.12.2009. za one koji ne idu na prvi Topic ;)
el presidente wrote:Planiram u nedjelju na Ivanjščicu. Polazak u 8:00 iz Preloga (autima), 9:00 iz Ivanca (biciklima). Nakon pive i ugrijavanja u PD spust prema Ivancu i Točno u podne smo u Prelogu. Milky se obećal pridružiti, a ostali nek se predbilježe i nek pripreme zimsku obleku jer toplo ne bu.
Pa kad si se vec ponudil da bus me pelal nebrem to ve odbiti,a sad kolko bu mi gap do gore, ali uglavnom idem da ne velis da sam nepouzdan :-)
langsam, aber sicher!!!!!
Miky- Posts : 273
Nisam se ponudil da te bum pelal, sam si pital.Miky wrote:el presidente wrote:Planiram u nedjelju na Ivanjščicu. Polazak u 8:00 iz Preloga (autima), 9:00 iz Ivanca (biciklima). Nakon pive i ugrijavanja u PD spust prema Ivancu i Točno u podne smo u Prelogu. Milky se obećal pridružiti, a ostali nek se predbilježe i nek pripreme zimsku obleku jer toplo ne bu.
Pa kad si se vec ponudil da bus me pelal nebrem to ve odbiti,a sad kolko bu mi gap do gore, ali uglavnom idem da ne velis da sam nepouzdan :-)
langsam, aber sicher!!!!!
a more mesto pive biti recimo kuhano vino, jer neznam bas kak mi pe piva na - 3
ak vas je vreme nej splašilo i sve ide po planu i ja bi se priključio pohodu
moze sastanak negde v vz, prelog mi je bas nej usput?
tko- Posts : 8
Ma kak bi nas vrijeme splašilo! Pa kaj ti je! Pošalji mi broj mobitela na PM pa se čujemo. Oko 8:30 smo u VŽ.tko wrote:ak vas je vreme nej splašilo i sve ide po planu i ja bi se priključio pohodu
tak treba, nema zime
vidimo se
vidimo se
Ajmo report za nas uhlebljene u toplom krevetu i fotke ak imate pleease razvedrite nam mračen zalijenjene duše
avanturist- Posts : 39
Bilo je točno ovak:
Planiralo smo se sastali četvorica hrabrih (Tihi, Milky, Dražen i ja) i u 8:00 krenuli put Ivanca. U VŽ smo pokupili petog hrabrog (T. Kolac). Temperatura je bila oko nule, a što smo se više približavali snježnoj Ivanščici temperatura oko srca se podizala. Do 9:00 smo se iskrcali i krenusmo u osvajanje snježnog vrha. Do Žganog vina smo se već zagrijali ali i razdvojili. E onda smo počeli gaziti snijeg. Prvo tanki i smrznuti ,a kasnije deblji. Ne znam koji je bil gori. Na tankom je trebalo osjećajno pritiskati pedale, a na debljem je prvi kotač ulazil u deblje nanose snijega te smo često završavali glavom u snijegu. U 10:22 dolazim na vrh praćen odobravanjem skupljene raje na vrhu, a ja nepriviknut na nove pedale pikiram glavom u snijeg. Za par minuta stižu i Kolac i Dražen te odmah ulazimo u PL dom gdje se ugrijavamo 15-ak minuta te oblačimo sve kaj imamo na sebe te se upućujemo prema Ivancu. Još se sjećam Kolcove izjave da nas ne bude boljelo ako padnemo u mekani snijeg... Hm... 8 km nakon vrha mi je proklizil prednji kotač te sam se pri nekih 35 km/h totalno razlijepil po oštom kamenju. Nakon minute se konačno dižem, brojim kosti i jurimo dalje prema Ivancu. Iza nas je još jedna snježna avantura i jedva čekam novu!
Dok pišem ovaj report na koljenu i laktu mi je hladni gel koji pokušava splasnuti otekline... Al ne žalim dan!
Planiralo smo se sastali četvorica hrabrih (Tihi, Milky, Dražen i ja) i u 8:00 krenuli put Ivanca. U VŽ smo pokupili petog hrabrog (T. Kolac). Temperatura je bila oko nule, a što smo se više približavali snježnoj Ivanščici temperatura oko srca se podizala. Do 9:00 smo se iskrcali i krenusmo u osvajanje snježnog vrha. Do Žganog vina smo se već zagrijali ali i razdvojili. E onda smo počeli gaziti snijeg. Prvo tanki i smrznuti ,a kasnije deblji. Ne znam koji je bil gori. Na tankom je trebalo osjećajno pritiskati pedale, a na debljem je prvi kotač ulazil u deblje nanose snijega te smo često završavali glavom u snijegu. U 10:22 dolazim na vrh praćen odobravanjem skupljene raje na vrhu, a ja nepriviknut na nove pedale pikiram glavom u snijeg. Za par minuta stižu i Kolac i Dražen te odmah ulazimo u PL dom gdje se ugrijavamo 15-ak minuta te oblačimo sve kaj imamo na sebe te se upućujemo prema Ivancu. Još se sjećam Kolcove izjave da nas ne bude boljelo ako padnemo u mekani snijeg... Hm... 8 km nakon vrha mi je proklizil prednji kotač te sam se pri nekih 35 km/h totalno razlijepil po oštom kamenju. Nakon minute se konačno dižem, brojim kosti i jurimo dalje prema Ivancu. Iza nas je još jedna snježna avantura i jedva čekam novu!
Dok pišem ovaj report na koljenu i laktu mi je hladni gel koji pokušava splasnuti otekline... Al ne žalim dan!
Last edited by el presidente on Sun Dec 13, 2009 9:27 pm; edited 1 time in total
ve moraš pedale okriviti da su one krive za pad
bruno- Posts : 183
Dakle preostala dvojica su se negdje na 8 km uz prethodne savjete planinara i sudionika brdske trkačke utrke o kolicini snijega na vrhu, lagano okrenula čuvajući cijele laktove i koljena :-) ovaj put je bilo teže ići na spust nego uspon..
Bravo dečki, žao mi je kaj i ja nisam... bravo
avanturist- Posts : 39
evo, da se i ja nadovežem: prvi put na ivi, novi bike, vremenski uvjeti ne za povjerovati...u svakom slučaju pravo krštenje.
a ti, gospon imenjak, ja sam ti rekeo kaj v sneg padneš a ne ovo kaj ti pišeš. da si me posluhnuo ne bi bilo posljedica
šalim se, naravno. nadam se da budeš brzo zacijelio i da se vidimo na novim avanturama
a ti, gospon imenjak, ja sam ti rekeo kaj v sneg padneš a ne ovo kaj ti pišeš. da si me posluhnuo ne bi bilo posljedica
šalim se, naravno. nadam se da budeš brzo zacijelio i da se vidimo na novim avanturama
cheap designer bags Beautiful and good
cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models
nike shox r4 The beautiful and nice new online sales
super street Online wholesale marketing
mario shoes Online low-cost wholesale
air max tn
Online wholesale
cheap puma shoes Teacher's design new
cheap gucci shoes The new teacher's design low
gucci shoes cheap Online sell at a
louis vuitton handbags outlet Low-cost wholesale