Ivanščica Halloween
+7
avanturist
transsporter
Davor
War_Machine
el presidente
Hai rajder
The C
11 posters
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ivanščica Halloween
The C wrote:Ja još sam neznam od kud bum krenul, iz Vž ili Čk ????
Priločanci ???
CUBE RAJDER wrote:Šljivovica !
HAHA :D
Ja krecem od doma, a srecem se s Nikolom v Cakovcu negdje.
transsporter- Posts : 3
Predlazem svojim sugradjanima da v 17:45 krenemo iz Preloga. Z autima afkors! Btw predlazem da uzmete i neke toplije odjevne predmete (pri tom ne mislim na sljivovicu) jerbo nocu bude blizu 0.The C wrote:Za ve ovak, malo v rikverc:
u 19.00 se kreće iz Prigorca bajkima gore,
u 18.45 z centra Ivanca,znači
u 17.45 z Varaždina od parkirališta kod groblja (ne Mercator, neg mrvicu malo dalje)
u 17.00 z Čakovca kod Haubisa,..............itd.
Ovo je prijedlog satnica i mjesta, nije obaveza, nikog se ne čeka.
Ja još sam neznam od kud bum krenul, iz Vž ili Čk ????
Priločanci ???
el presidente- Posts : 457
okidokiel presidente wrote:Predlazem svojim sugradjanima da v 17:45 krenemo iz Preloga. Z autima afkors! Btw predlazem da uzmete i neke toplije odjevne predmete (pri tom ne mislim na sljivovicu) jerbo nocu bude blizu 0.The C wrote:Za ve ovak, malo v rikverc:
u 19.00 se kreće iz Prigorca bajkima gore,
u 18.45 z centra Ivanca,znači
u 17.45 z Varaždina od parkirališta kod groblja (ne Mercator, neg mrvicu malo dalje)
u 17.00 z Čakovca kod Haubisa,..............itd.
Ovo je prijedlog satnica i mjesta, nije obaveza, nikog se ne čeka.
Ja još sam neznam od kud bum krenul, iz Vž ili Čk ????
Priločanci ???
Hai rajder- Posts : 282
transsporter wrote:HAHA :DThe C wrote:Ja još sam neznam od kud bum krenul, iz Vž ili Čk ????
Priločanci ???
Ja krecem od doma, a srecem se s Nikolom v Cakovcu negdje.
A kaj sam ja napisal?
Ak se negde najdemo, nek to bu Haubis, jer ako idem i ja z biciklom iz Čakovca, kaj se nemo iskali.
Oki-doki?
The C- Posts : 83
el presidente wrote:Predlazem svojim sugradjanima da v 17:45 krenemo iz Preloga. Z autima afkors! Btw predlazem da uzmete i neke toplije odjevne predmete (pri tom ne mislim na sljivovicu) jerbo nocu bude blizu 0.
Dakle "Pussy boysi" idu z autima , a mamike jima buju pripravile duge gače. Rakija bo ostala doma?
To za ozbač?
The C wrote:
A kaj sam ja napisal?
Ak se negde najdemo, nek to bu Haubis, jer ako idem i ja z biciklom iz Čakovca, kaj se nemo iskali.
Oki-doki?
Dogovoreno, onda v 17h kod Haubisa. Cujemo se jos prije puta...
Hehe... ajde decki, imate par km vec neg ja... bar si bum mogel nekaj spiti
War_Machine- Admin
The C wrote:el presidente wrote:Predlazem svojim sugradjanima da v 17:45 krenemo iz Preloga. Z autima afkors! Btw predlazem da uzmete i neke toplije odjevne predmete (pri tom ne mislim na sljivovicu) jerbo nocu bude blizu 0.
Dakle "Pussy boysi" idu z autima , a mamike jima buju pripravile duge gače. Rakija bo ostala doma?
To za ozbač?
Ja aka dojdem (ak me mamika pusti, ne vupam niti pitati do zadnje minute) dojedm onda u ČK u 17.00 sati. Ipak je lepše u društvu voziti
avanturist- Posts : 39
Za ozbač samo da Pussy boysi idu s autima, mamike naravno pripremaju duge gaće, a antifriz je obavezan!The C wrote:el presidente wrote:Predlazem svojim sugradjanima da v 17:45 krenemo iz Preloga. Z autima afkors! Btw predlazem da uzmete i neke toplije odjevne predmete (pri tom ne mislim na sljivovicu) jerbo nocu bude blizu 0.
To za ozbač?
Dakle, rekel sem planinarima nek dolijejo malo več vode v lonec z grahom, tak kaj bu i za nas 8-9 moži.
Polazak je ispred Haubisa u 17.00 h za one koji ideju z biciklinima z Čakovca. Nikoga se ne čeka niti se ne zove.
Suha rezervna obleka, rasvjeta i rakija su jedina obavezna dodatna oprema.
Polazak je ispred Haubisa u 17.00 h za one koji ideju z biciklinima z Čakovca. Nikoga se ne čeka niti se ne zove.
Suha rezervna obleka, rasvjeta i rakija su jedina obavezna dodatna oprema.
evo da se i ja sam prijavim ka me nabo vec morala moja mamika !
Pozdrav Veljac !
Pozdrav Veljac !
onkas- Posts : 2
Pričal mi danas tata o legendi koja govori o sastajanju vještica na Ivanjščici. Odmah su mi na pamet pala Černe mlake i Zletišče coprnic. Malo sam proguglal i evo fakat. Pa evo malo začina za sutrašnju noćnu vožnju. http://marijan-kras.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=33
..Mi smo prikaze... bam, bam...
..Mi smo prikaze... bam, bam...
a kroz Temni se dol strmim žljebom uz rušenje kamenja vozi sam nečastivi.
morali bumo pripaziti
War_Machine- Admin
el presidente wrote: Pa evo malo začina za sutrašnju noćnu vožnju. http://marijan-kras.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=33
Hmmm, nekaj mi tu ne štima; Marijan je Badel, a Josip je Kraš.
Ha haThe C wrote:el presidente wrote: Pa evo malo začina za sutrašnju noćnu vožnju. http://marijan-kras.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=33
Hmmm, nekaj mi tu ne štima; Marijan je Badel, a Josip je Kraš.
Hai rajder- Posts : 282
Vještice i vragovi ostali gore na maglovitoj i hladnoj Ivanjščici.
Skupilo se nas 9 u 18:45 u centru Ivanca i avantura je mogla početi. Tamo su nas čekali četvorica iz ČK-a i okolice (Nikola, Ado, Saša i Neno), a petero junaka je stiglo iz Preloga autima (Dejo, Davor, Veljac, Vlado i ja). Blizu 19:00 smo krenuli gore laganim tempom. Nas nekoliko koji smo htjeli "vjetar u kosi" smo stisnuli malo jače po pedali (Dejo, Vlado i ja). Poslije Žganog vina samo črni mrak oko nas i u bližoj i daljoj okolici čujemo hihotanje vještica. Kilometar od Žganog vina se odvajam od Vladeka i Dejana (malo su imali prejak tempo pa vozim sam iza njih ) i cijeli uspon do vrha vozim sam. Cijelim putem slušam šuškanje po šumi, hihotanje te nekoliko puta glavom pratim po zraku neke leteće pojave. I naravno, obaram svoj rekord u brzini penjanja na Ivanjščicu. Dolazim gore. Živa pokazuje -2 i puše sjeverac srednje jačine. Brzo ostavljam Hajkulu naslonjenu na Planinarski dom i ulazim u toplo sklonište planinarskog doma. Dejo i Vlado se upravo presvlače pa i ja odmah skidam znojnu i hladnu odjeću. U domu je bilo već nekoliko planinara od kojih i Naranđa i Turek iz Preloga te dr fizijatar Vlahek koji je dotrčal do gore. Nakon porcije antifriza i graha krećemo ugrijani put Ivanca. Na vrhu magla i hladnoća koja se svakome od nas probija do kosti. Kroz rukavice već nisam osječal kočnice al su se na pola spusta osušile rukavice te je dalje bilo ok. Vozili smo brzo al opet ne tako brzo da ne uočimo kod Černih mlaka pojave u obliku žena sa crvenim očima, a kasnije smo među nama ugledali i samog Nečastivog kako se spušta na biciklu al smo uskoro odahnuli jer smo skužili da je to samo Neno sa svojom neobičnom kacigom. Kad smo se vratili smrznuti do Ivanca Dejan nas je molio (imal je ljetne rukavice) da mu tjelesnim tekućinama odmrznemo ruke, al mi smo mu rekli NE DEJAN, moraš čekati da se same odmrznu. Pobacali smo bicikle u smrznute aute i petorica heroja odlaze autima put Preloga dok ostali voze biciklima do svojih toplih domova.
Skupilo se nas 9 u 18:45 u centru Ivanca i avantura je mogla početi. Tamo su nas čekali četvorica iz ČK-a i okolice (Nikola, Ado, Saša i Neno), a petero junaka je stiglo iz Preloga autima (Dejo, Davor, Veljac, Vlado i ja). Blizu 19:00 smo krenuli gore laganim tempom. Nas nekoliko koji smo htjeli "vjetar u kosi" smo stisnuli malo jače po pedali (Dejo, Vlado i ja). Poslije Žganog vina samo črni mrak oko nas i u bližoj i daljoj okolici čujemo hihotanje vještica. Kilometar od Žganog vina se odvajam od Vladeka i Dejana (malo su imali prejak tempo pa vozim sam iza njih ) i cijeli uspon do vrha vozim sam. Cijelim putem slušam šuškanje po šumi, hihotanje te nekoliko puta glavom pratim po zraku neke leteće pojave. I naravno, obaram svoj rekord u brzini penjanja na Ivanjščicu. Dolazim gore. Živa pokazuje -2 i puše sjeverac srednje jačine. Brzo ostavljam Hajkulu naslonjenu na Planinarski dom i ulazim u toplo sklonište planinarskog doma. Dejo i Vlado se upravo presvlače pa i ja odmah skidam znojnu i hladnu odjeću. U domu je bilo već nekoliko planinara od kojih i Naranđa i Turek iz Preloga te dr fizijatar Vlahek koji je dotrčal do gore. Nakon porcije antifriza i graha krećemo ugrijani put Ivanca. Na vrhu magla i hladnoća koja se svakome od nas probija do kosti. Kroz rukavice već nisam osječal kočnice al su se na pola spusta osušile rukavice te je dalje bilo ok. Vozili smo brzo al opet ne tako brzo da ne uočimo kod Černih mlaka pojave u obliku žena sa crvenim očima, a kasnije smo među nama ugledali i samog Nečastivog kako se spušta na biciklu al smo uskoro odahnuli jer smo skužili da je to samo Neno sa svojom neobičnom kacigom. Kad smo se vratili smrznuti do Ivanca Dejan nas je molio (imal je ljetne rukavice) da mu tjelesnim tekućinama odmrznemo ruke, al mi smo mu rekli NE DEJAN, moraš čekati da se same odmrznu. Pobacali smo bicikle u smrznute aute i petorica heroja odlaze autima put Preloga dok ostali voze biciklima do svojih toplih domova.
cestita decki,svaka vam cas,a ja i dalje muku mucim prstom,ipak cu morati to odrazati pa....svaka vam cas jos jednom...pozz
sedi- Posts : 22
Mjestimična magla na početku spusta s vrha je davala dodatan "spooky" štih
Davor- Posts : 155
cheap designer bags Beautiful and good
cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models
nike shox r4 The beautiful and nice new online sales
super street Online wholesale marketing
mario shoes Online low-cost wholesale
air max tn