BK Prelog
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ivanščica Halloween

+7
avanturist
transsporter
Davor
War_Machine
el presidente
Hai rajder
The C
11 posters

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Ivanščica Halloween - Page 2 Empty Re: Ivanščica Halloween

Post  transsporter Wed Oct 28, 2009 11:30 pm

The C wrote:Ja još sam neznam od kud bum krenul, iz Vž ili Čk ???? Ivanščica Halloween - Page 2 Confused
Priločanci ???

CUBE RAJDER wrote:Šljivovica ! Ivanščica Halloween - Page 2 Icon_twisted Ivanščica Halloween - Page 2 Drunken_smilie

HAHA :D Ivanščica Halloween - Page 2 Icon_geek

Ja krecem od doma, a srecem se s Nikolom v Cakovcu negdje.
transsporter
transsporter

Back to top Go down

Post  el presidente Wed Oct 28, 2009 11:39 pm

The C wrote:Za ve ovak, malo v rikverc:
u 19.00 se kreće iz Prigorca bajkima gore,
u 18.45 z centra Ivanca,znači
u 17.45 z Varaždina od parkirališta kod groblja (ne Mercator, neg mrvicu malo dalje)
u 17.00 z Čakovca kod Haubisa,..............itd.

Ovo je prijedlog satnica i mjesta, nije obaveza, nikog se ne čeka.
Ja još sam neznam od kud bum krenul, iz Vž ili Čk ???? Ivanščica Halloween - Page 2 Confused
Priločanci ???
Predlazem svojim sugradjanima da v 17:45 krenemo iz Preloga. Z autima afkors! Btw predlazem da uzmete i neke toplije odjevne predmete (pri tom ne mislim na sljivovicu) jerbo nocu bude blizu 0.
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  Hai rajder Wed Oct 28, 2009 11:48 pm

el presidente wrote:
The C wrote:Za ve ovak, malo v rikverc:
u 19.00 se kreće iz Prigorca bajkima gore,
u 18.45 z centra Ivanca,znači
u 17.45 z Varaždina od parkirališta kod groblja (ne Mercator, neg mrvicu malo dalje)
u 17.00 z Čakovca kod Haubisa,..............itd.

Ovo je prijedlog satnica i mjesta, nije obaveza, nikog se ne čeka.
Ja još sam neznam od kud bum krenul, iz Vž ili Čk ???? Ivanščica Halloween - Page 2 Confused
Priločanci ???
Predlazem svojim sugradjanima da v 17:45 krenemo iz Preloga. Z autima afkors! Btw predlazem da uzmete i neke toplije odjevne predmete (pri tom ne mislim na sljivovicu) jerbo nocu bude blizu 0.
okidoki
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Post  The C Wed Oct 28, 2009 11:52 pm

transsporter wrote:
The C wrote:Ja još sam neznam od kud bum krenul, iz Vž ili Čk ???? Ivanščica Halloween - Page 2 Confused
Priločanci ???
HAHA :D Ivanščica Halloween - Page 2 Icon_geek

Ja krecem od doma, a srecem se s Nikolom v Cakovcu negdje.

A kaj sam ja napisal?
Ivanščica Halloween - Page 2 Suspect Ak se negde najdemo, nek to bu Haubis, jer ako idem i ja z biciklom iz Čakovca, kaj se nemo iskali.
Oki-doki?

The C

Back to top Go down

Post  The C Wed Oct 28, 2009 11:56 pm

el presidente wrote:Predlazem svojim sugradjanima da v 17:45 krenemo iz Preloga. Z autima afkors! Btw predlazem da uzmete i neke toplije odjevne predmete (pri tom ne mislim na sljivovicu) jerbo nocu bude blizu 0.

Dakle "Pussy boysi" idu z autima Ivanščica Halloween - Page 2 Kopfschuettel , a mamike jima buju pripravile duge gače. Rakija bo ostala doma? Ivanščica Halloween - Page 2 Icon_rolleyes
To za ozbač?

The C

Back to top Go down

Post  War_Machine Wed Oct 28, 2009 11:59 pm

The C wrote:
A kaj sam ja napisal?
Ivanščica Halloween - Page 2 Suspect Ak se negde najdemo, nek to bu Haubis, jer ako idem i ja z biciklom iz Čakovca, kaj se nemo iskali.
Oki-doki?

Dogovoreno, onda v 17h kod Haubisa. Cujemo se jos prije puta...

Hehe... ajde decki, imate par km vec neg ja... bar si bum mogel nekaj spiti cheers
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  avanturist Thu Oct 29, 2009 11:13 am

The C wrote:
el presidente wrote:Predlazem svojim sugradjanima da v 17:45 krenemo iz Preloga. Z autima afkors! Btw predlazem da uzmete i neke toplije odjevne predmete (pri tom ne mislim na sljivovicu) jerbo nocu bude blizu 0.

Dakle "Pussy boysi" idu z autima Ivanščica Halloween - Page 2 Kopfschuettel , a mamike jima buju pripravile duge gače. Rakija bo ostala doma? Ivanščica Halloween - Page 2 Icon_rolleyes
To za ozbač?

Ja aka dojdem (ak me mamika pusti, ne vupam niti pitati do zadnje minute) dojedm onda u ČK u 17.00 sati. Ipak je lepše u društvu voziti Smile

avanturist

Back to top Go down

Post  el presidente Thu Oct 29, 2009 1:19 pm

The C wrote:

To za ozbač?
Za ozbač samo da Pussy boysi idu s autima, mamike naravno pripremaju duge gaće, a antifriz je obavezan! Ivanščica Halloween - Page 2 Icon_smile
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  The C Thu Oct 29, 2009 8:13 pm

Dakle, rekel sem planinarima nek dolijejo malo več vode v lonec z grahom, tak kaj bu i za nas 8-9 moži.
Polazak je ispred Haubisa u 17.00 h za one koji ideju z biciklinima z Čakovca. Nikoga se ne čeka niti se ne zove.

Suha rezervna obleka, rasvjeta i rakija su jedina obavezna dodatna oprema.

The C

Back to top Go down

Post  onkas Thu Oct 29, 2009 8:22 pm

evo da se i ja sam prijavim ka me nabo vec morala moja mamika !
Pozdrav Veljac ! Ivanščica Halloween - Page 2 Icon_twisted

onkas

Back to top Go down

Post  el presidente Thu Oct 29, 2009 11:49 pm

Pričal mi danas tata o legendi koja govori o sastajanju vještica na Ivanjščici. Odmah su mi na pamet pala Černe mlake i Zletišče coprnic. Malo sam proguglal i evo fakat. Pa evo malo začina za sutrašnju noćnu vožnju. http://marijan-kras.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=33 Ivanščica Halloween - Page 2 Confused

..Mi smo prikaze... bam, bam... Ivanščica Halloween - Page 2 Icon_smile
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  War_Machine Fri Oct 30, 2009 12:03 am

a kroz Temni se dol strmim žljebom uz rušenje kamenja vozi sam nečastivi.

morali bumo pripaziti Cool
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  The C Fri Oct 30, 2009 12:45 am

el presidente wrote: Pa evo malo začina za sutrašnju noćnu vožnju. http://marijan-kras.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=33 Ivanščica Halloween - Page 2 Confused

Hmmm, nekaj mi tu ne štima; Marijan je Badel, a Josip je Kraš.

The C

Back to top Go down

Post  Hai rajder Fri Oct 30, 2009 12:49 am

The C wrote:
el presidente wrote: Pa evo malo začina za sutrašnju noćnu vožnju. http://marijan-kras.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=33 Ivanščica Halloween - Page 2 Confused

Hmmm, nekaj mi tu ne štima; Marijan je Badel, a Josip je Kraš.
Ha ha Ivanščica Halloween - Page 2 Icon_cheers
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Post  el presidente Sat Oct 31, 2009 12:00 pm

Vještice i vragovi ostali gore na maglovitoj i hladnoj Ivanjščici.
Skupilo se nas 9 u 18:45 u centru Ivanca i avantura je mogla početi. Tamo su nas čekali četvorica iz ČK-a i okolice (Nikola, Ado, Saša i Neno), a petero junaka je stiglo iz Preloga autima (Dejo, Davor, Veljac, Vlado i ja). Blizu 19:00 smo krenuli gore laganim tempom. Nas nekoliko koji smo htjeli "vjetar u kosi" smo stisnuli malo jače po pedali (Dejo, Vlado i ja). Poslije Žganog vina samo črni mrak oko nas i u bližoj i daljoj okolici čujemo hihotanje vještica. Kilometar od Žganog vina se odvajam Ivanščica Halloween - Page 2 Icon_wink od Vladeka i Dejana (malo su imali prejak tempo pa vozim sam iza njih ) i cijeli uspon do vrha vozim sam. Cijelim putem slušam šuškanje po šumi, hihotanje te nekoliko puta glavom pratim po zraku neke leteće pojave. I naravno, obaram svoj rekord u brzini penjanja na Ivanjščicu. Dolazim gore. Živa pokazuje -2 i puše sjeverac srednje jačine. Brzo ostavljam Hajkulu naslonjenu na Planinarski dom i ulazim u toplo sklonište planinarskog doma. Dejo i Vlado se upravo presvlače pa i ja odmah skidam znojnu i hladnu odjeću. U domu je bilo već nekoliko planinara od kojih i Naranđa i Turek iz Preloga te dr fizijatar Vlahek koji je dotrčal do gore. Nakon porcije antifriza i graha krećemo ugrijani put Ivanca. Na vrhu magla i hladnoća koja se svakome od nas probija do kosti. Kroz rukavice već nisam osječal kočnice al su se na pola spusta osušile rukavice te je dalje bilo ok. Vozili smo brzo al opet ne tako brzo da ne uočimo kod Černih mlaka pojave u obliku žena sa crvenim očima, a kasnije smo među nama ugledali i samog Nečastivog kako se spušta na biciklu al smo uskoro odahnuli jer smo skužili da je to samo Neno sa svojom neobičnom kacigom. Kad smo se vratili smrznuti do Ivanca Dejan nas je molio (imal je ljetne rukavice) da mu tjelesnim tekućinama odmrznemo ruke, al mi smo mu rekli NE DEJAN, moraš čekati da se same odmrznu. Pobacali smo bicikle u smrznute aute i petorica heroja odlaze autima put Preloga dok ostali voze biciklima do svojih toplih domova.
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  sedi Sat Oct 31, 2009 12:24 pm

cestita decki,svaka vam cas,a ja i dalje muku mucim prstom,ipak cu morati to odrazati pa....svaka vam cas jos jednom...pozz
sedi
sedi

Back to top Go down

Post  Davor Sat Oct 31, 2009 6:52 pm

Mjestimična magla na početku spusta s vrha je davala dodatan "spooky" štih Ivanščica Halloween - Page 2 Icon_eek
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  chanelbags187 Thu Nov 24, 2011 1:58 pm

cheap designer bags Beautiful and good

cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models

nike shox r4 The beautiful and nice new online sales

super street Online wholesale marketing

mario shoes Online low-cost wholesale

air max tn