termin 1.5.
+2
el presidente
Miky
6 posters
termin 1.5.
Dakle dosla je obavjest za ovosezonske sajmene dana.... vozi se u prosirenom izdanju, a ono kaj nas najvise mora brinuti da je termin 1.5. zauzet...... aj da cujem ideje... mislim da se nama ne isplati delati trku taj dan jer vecina Asievaca koji su bili kod nas prosle godine pe na sajmene dane...
15.03. Varadin, BBK ASI
22.03. Jastrebarsko, KKJ
29.03. Zagreb, Ciklus
05.04. Novi Marof, BK Maraton
18.04. Zlatar, BK Lastavica
25.04. Dugo Selo, BK Dugo Selo
01.05. Samobor, BK imi
15.03. Varadin, BBK ASI
22.03. Jastrebarsko, KKJ
29.03. Zagreb, Ciklus
01.05. Samobor, BK imi
Last edited by Miky on Wed Jan 14, 2009 8:10 pm; edited 1 time in total
Miky- Posts : 273
Re: termin 1.5.
MI NJIH TREBAMO?!!! Ali ako žele doći, dobrodošli su ko i svi ostali. Ovu utrku organizira BK Prelog! Ima i drugih klubova koje naša utrka interesira.Miky wrote:Dakle dosla je obavjest za ovosezonske sajmene dana.... vozi se u prosirenom izdanju, a ono kaj nas najvise mora brinuti da je termin 1.5. zauzet...... aj da cujem ideje... mislim da se nama ne isplati delati trku taj dan jer vecina Asievaca koji su bili kod nas prosle godine pe na sajmene dane...
15.03. Varadin, BBK ASI
22.03. Jastrebarsko, KKJ
29.03. Zagreb, Ciklus
01.05. Samobor, BK imi
Biciklistički klubovi niču ko gljive poslije kiše! U Međimurju ih je nekoliko i svaki ima bar dvadesetak članova.
el presidente- Posts : 457
el presidente wrote:MI NJIH TREBAMO?!!! Ali ako žele doći, dobrodošli su ko i svi ostali.
cemu onda opce organiziranje trke ak ti niko nebu dosal....
btw: Mislim da je vec i vrijeme da se registrira klub kod HBSa. Kaj mislite o tome?
War_Machine- Admin
Naravno da ako se bu trka organizirala da pemo tu, ali ipak treba podelati na masovnosti jer realno prosle godine su nam samo ovi iz asija dosli....treba onda trku malo izreklamirati, poslati sluzbene pozive svim klubovima u okolici da je trka...
tom ovo kaj si rekel da mi njih ne trebamo..hm hm hm hm.... pa cemu onda trka, kaj bumo onda samo mi vozili? TREBAMO na trki čim vise klubova i čim vise članova....
tom ovo kaj si rekel da mi njih ne trebamo..hm hm hm hm.... pa cemu onda trka, kaj bumo onda samo mi vozili? TREBAMO na trki čim vise klubova i čim vise članova....
PRVOMAJSKA
Tradicija se nesmije prekidati!
Ovo bi bila več treča,jubilarna!
Makar smo još mali.
Tradicija se nesmije prekidati!
Ovo bi bila več treča,jubilarna!
Makar smo još mali.
kiki- Posts : 174
kiki i ja sam za to, a kaj ako nebu niko dosel?
Trka
Slažem se sa drugom Kikijom, trka nek se održi 1.5., ovak i onak ne budu svi ASI-ji otišli na trku u Samobor, u Međimurju ima već 5, slovima: PET, klubova, pa ako iz svakog dođe par ljudi bude nas dosta
divlji_huni- Posts : 161
Onda je dogovoreno meni isto pase 1.5. najvice i bilo bi steta da se to menja, ali nek se svim tim 5 (slovom: pet) klubima pošalje sluzbeni poziv na neki mail koji im sluzi ko kontakt+ klubovi iz KC i Vž...
nemreju svi asi u samobor ak nemaju autobusa!divlji_huni wrote:Slažem se sa drugom Kikijom, trka nek se održi 1.5., ovak i onak ne budu svi ASI-ji otišli na trku u Samobor, u Međimurju ima već 5, slovima: PET, klubova, pa ako iz svakog dođe par ljudi bude nas dosta
ostali dojdeju k nam na grah,makar samoborci piju vino z lonci.
kiki- Posts : 174
Ekipa, u subotu u 14.30 na Dravskom mostu sastanak. Molim da nas dođe što više jer moramo provjeriti opcije nove staze i malo
el presidente- Posts : 457
Miky wrote:Dakle dosla je obavjest za ovosezonske sajmene dana.... vozi se u prosirenom izdanju, a ono kaj nas najvise mora brinuti da je termin 1.5. zauzet...... aj da cujem ideje... mislim da se nama ne isplati delati trku taj dan jer vecina Asievaca koji su bili kod nas prosle godine pe na sajmene dane...
15.03. Varadin, BBK ASI
22.03. Jastrebarsko, KKJ
29.03. Zagreb, Ciklus
01.05. Samobor, BK imi
Zbog krivog shvačanja gore navedene izjave od nekih članova kluba pisem pojasnjenje te izjave... Spominjanje BBK Asi u gore navedenom kontekstu bilo je iz razloga jer se taj klub pojavil kao klub( ne kao pojedninci) u njavecem broju na nasoj utrci, a ne zbog razloga da mi nekaj nebremo organizirati bez njih... Oni su bili navedeni samo kao PRIMJER.. a kaj se tice preklapanja ja u nastavku rasprave sam napisal kaj mislim o tome... a da sam napial cudno jesam... priznam to...
Mišljenja sam da se biciklijada održi 1.5.2009. zbog tradicije i pošto če biti već treča po redu došlo bude još više ljudi nego lani. Treba obavijestiti SVE klubove (ne samo međimurske) i sigurno se bude skupilo dosta raje.Oni članovi bbk asi koji su bili lani če doci i ove godine , ne budu isli svi u samobor. a možda bude kisa ko zna .
Hai rajder- Posts : 282
trka
Čul sam se sa podprecednikom i on veli da se trka mora održati 1.5. jer je to već sad i tradicija
divlji_huni- Posts : 161