BK Prelog
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gorice ludbreške

+8
Miky
sedi
el presidente
divlji_huni
Davor
mazda
Hai rajder
bruno
12 posters

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

gorice ludbreške Empty gorice ludbreške

Post  bruno Fri Oct 02, 2009 9:45 pm

ajd dijdemo i to vec jampot pokret 9.00 h kod rotora
bruno
bruno

Back to top Go down

gorice ludbreške Empty Re: gorice ludbreške

Post  Hai rajder Fri Oct 02, 2009 9:52 pm

bruno wrote:ajd dijdemo i to vec jampot pokret 9.00 h kod rotora
kad ?
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Post  bruno Sat Oct 03, 2009 11:34 am

nedjelja:-)
bruno
bruno

Back to top Go down

Post  mazda Sat Oct 03, 2009 8:24 pm

mi vas čekamo na mostu

gorice ludbreške Icon_bounce gorice ludbreške Icon_bounce gorice ludbreške Icon_bounce
mazda
mazda

Back to top Go down

Post  Davor Sun Oct 04, 2009 10:24 pm

Ajde netko nek sroči dvije-tri mudre za raport gorice ludbreške 263267 .
Btw. pohvala kolegi Makovcu koji je prvi put odvozil Ludbreške gorice i uspješno se odupral agoniji koja ga je pratila prilikom uspona i spusteva gorice ludbreške 188544 .
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  bruno Sun Oct 04, 2009 10:48 pm

ukratko....vožnja je bila odlična,vrijeme je bilo odlično,ekipa je bila odlična ,a vino....koliko sam skužil da je i ne bilo baš odlično gorice ludbreške Icon_smile , i nadam se da bodemo uskoro ponovili ovu vožnju

P.S. Davor dobro si se držal do preloga gorice ludbreške 768508
bruno
bruno

Back to top Go down

Post  Davor Sun Oct 04, 2009 10:57 pm

Bome dobro smo ga zažgali od Hrastovljana do Preloga 35,38 i čak 43 na dijelovima gorice ludbreške 948108
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  divlji_huni Mon Oct 05, 2009 11:50 am

09:00h - Pokrenuli smo naše pile u smjeru Ludbreških goric
09:05h - Pridružila nam se ekipa iz Svetog Martina, njih 8-9, no oni su krenuli na Kalnik tako da zajedno vozimo manji dio puta, rastajemo se, mašemo mi njima, oni nama, pustili smo i koju suzu, mada su svi rekli daje to zbog hladnog zraka pak nek bude tak
Na mostu nam se pridružila ekipa iz Podbresta tako da nas je bilo ukupno i sve skupa zbrojeno 7, Mazda, Darko, Kiki, Davor, Bruno, Goran i moja malenkost.
Vozimo cestu i ubrzo stižemo do makadama i uspona u gorice, vozimo gore tko kako može, neki i guraju. Na vrhu pitamo za jednog poznatog nam tipa ali je on već bral grožđe pak se mi sjedamo na bicikle i put pod kotače, pravac šuma. Blata nije bilo, vozili smo sve do gore bez problema.
Stigli na vrh, čekamo Gorana a on nešto mumlja, psuje, nikad više u šumu, mi se čudimo i ne vjerujemo ušima!
Čovjem se prvi put otisnul na zahtjevniju vožnju po šumama i gorama, pak mu je to bilo malo previše a onda još nije ni znal kakav spust ga čeka.
Nako spusta je rekel definitvno više nejde u šume, cesta to je njegov đir.
Vozimo se dalje , Darku je pukla guma, to za čas sređujemo, opet malo spusta i Goranovo nikad više šuma.
Penjemo se po singeltraku, mi uživamo, vriščimo od sreče a Goran od muke, graba i sa jedne i sa druge strane, nije to njegov đir.
Dolazimo u Slanje i krečemo odmah lijevo gore, malo dolje, Goran i Kiki nam zaostaju, mi čekamo, čekamo, već se pitamo kaj se desilo a dečki su stali kod nekog dedija na dopingu, vele da "hujše" vino još nisu pili ali doping je doping i Goran se dalje vozi bez problema. Mi smo im vikali kaj i nas nisu zvali ali ako je tak jako hudo vino bilo i nije nam žal. Zaustavil su nas 1km dalje, dočki hote na gemišt i nisu nam trebali reči dva put. Vele Kiki i Goran da je ovaj gemišt bilo puno bolji ali ni to vino nije bilo bog znak kakvo, no kak se veli, poklonjemo konju se ne gledaju zubi, tak smo i mi stisnuli oči da ne vidimo kaj pijemo i samo smo nalijali tu tekučinu u sebe, lijepo se zahvalili, uljudno odbilo drugi gemiš, put pod kotače i pići prema doma, neko je spomenul da je juha već kuhana tak da vozimo koliko ide, gladni smo.
Davor i Bruno su bilo najgladniji tak da nas oni ostavljaju poslje D.Martijanca i žure doma a ostali vozimo polakše do Podravskih noći na jedan dobar gemišt, Goran nas je častil. Više nije spominjal de nejde u šume tak da nam se bude valjda pridružil na sljedeči vožnji.
Na mostu nas ostavlja ekipa iz Podbresta, mi pićimo do Preloga, pozdravljamo Gorana, konačno doma i jelo. Tri put sam jeo do večere, onda večera i još sam bio gladan u 22h, a niti danas ujutro nije nikaj bolje, čim sam se ustao morao sam jesti. Btw, i sad sam gladan.
Goran, druga vožnja po šumama i goram bude pono ljepša, sad znaš kaj te čeka! Nemoj odustati!!!!! gorice ludbreške 188544
Ako sam kaj izostavil, dopunite!

Pozdrav, do sljedeče vožnje!
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  el presidente Mon Oct 05, 2009 12:36 pm

Čitam ovaj izvještaj sa suzom u očima al sa nadom da u četvrtak kad je PRAAAAZNIIIIIIK bude još jača vožnja sa malkice boljim gemištima! Ajmo s prijedlozima za rutu! gorice ludbreške Icon_cheers
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  divlji_huni Mon Oct 05, 2009 12:46 pm

Ja glasujem za Kalnik gorice ludbreške 948108

Evribadi gorice ludbreške 53952

Pokret: 9h gorice ludbreške 1619
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  sedi Mon Oct 05, 2009 1:48 pm

pol 10 bi bilo prekasno??jer ujutro dolazim iz zg... a vec se nebrem strpeti ka pem i ja..... Wink
sedi
sedi

Back to top Go down

Post  divlji_huni Mon Oct 05, 2009 1:56 pm

9h i 30min je isto ok, ovak i onak bude, khm, neko kasnil gorice ludbreške Icon_smile
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  sedi Mon Oct 05, 2009 1:59 pm

eh,onda mislim da sam ja isto IN...potvrda jos slijedi,jer starci doma naveke imaju planove za cijelu kucu,ali....sve se da odgoditi....ne ? dak ej povratak..cca??
sedi
sedi

Back to top Go down

Post  divlji_huni Mon Oct 05, 2009 3:04 pm

Povratak oko 14h ili kasnije
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  sedi Mon Oct 05, 2009 3:11 pm

zavisi od kolicine postaja na povratku... i ugrijanosti glavnog cpu motora ;)zasičenja gorive smijese
sedi
sedi

Back to top Go down

Post  el presidente Mon Oct 05, 2009 3:15 pm

sedi wrote:zavisi od kolicine postaja na povratku... i ugrijanosti glavnog cpu motora ;)zasičenja gorive smijese
EVRIBADI SEJ KALNIK! EVRIBADI SE GEMIŠT! EVRIBADI SEJ SPUST PREMA BARBARI gorice ludbreške Icon_cheers !
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  divlji_huni Mon Oct 05, 2009 3:16 pm

je, je dobro si to opisal gorice ludbreške Icon_cheers

De je Barbara?
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  sedi Mon Oct 05, 2009 3:27 pm

de je barbara ,koje barbara Wink ja doniram 2 l beloga za put do tamo Wink imamo jos ponuda?
sedi
sedi

Back to top Go down

Post  Miky Mon Oct 05, 2009 3:32 pm

ja sam za, more i kalnik, more i gorice, more i 9, more i pol 10. meni sve odgovara...
Miky
Miky

Back to top Go down

Post  kiki Mon Oct 05, 2009 5:40 pm

divlji_huni wrote:je, je dobro si to opisal gorice ludbreške Icon_cheers

De je Barbara?

nema veze de je, glavno da je dobra!
kiki
kiki

Back to top Go down

gorice ludbreške Empty kalnik

Post  TiHiMasTer Mon Oct 05, 2009 10:02 pm

i mi planiramo na Kalnik u četvrtak ali mi budemo imali biciklijadu (laganini vožnja) moj podli plan da nekoga naj...govorim na MTB... inaće svi budu imali cestake... mi krećemo oko 8 - znači oko 8,30 u Prelogu ali stigli budete vi nas gorice ludbreške 768508 naš broj za sad nije definiran... ali sreli se budemo negdje na najljepšoj stazi za vožnju MTB-a. Kalik here we come ... again! gorice ludbreške 405334

TiHiMasTer

Back to top Go down

Post  TiHiMasTer Mon Oct 05, 2009 10:03 pm

kiki wrote:
divlji_huni wrote:je, je dobro si to opisal gorice ludbreške Icon_cheers

De je Barbara?

nema veze de je, glavno da je dobra!

sve su Barbare dobre.. a neke su i bolje!!!

TiHiMasTer

Back to top Go down

Post  Drummer Tue Oct 06, 2009 12:08 am

Poštovanje drugovi! Tek ve su me počele noge boleti. Neje mi pomoglo niti 5 vur namakanja i dinstanja v Vučkovcu gorice ludbreške Icon_smile A za duševnu bol bum još videl, znate da se PTSP more pojaviti i godinama posle traume gorice ludbreške Affraid One grabe i granje budem još sanjal, to je ziher. Tak je to dok se najempot z Globetke prejde na "pravi put". Stvarno, ako bo mi život dosadil, onda bum vam se pak pridružil, drugač ne.

Vidimo se zutra na VŽ ligi!

Drummer

Back to top Go down

Post  kiki Tue Oct 06, 2009 9:40 pm

Drummer wrote:Poštovanje drugovi! Tek ve su me počele noge boleti. Neje mi pomoglo niti 5 vur namakanja i dinstanja v Vučkovcu gorice ludbreške Icon_smile A za duševnu bol bum još videl, znate da se PTSP more pojaviti i godinama posle traume gorice ludbreške Affraid One grabe i granje budem još sanjal, to je ziher. Tak je to dok se najempot z Globetke prejde na "pravi put". Stvarno, ako bo mi život dosadil, onda bum vam se pak pridružil, drugač ne.

pekmez
kiki
kiki

Back to top Go down

Post  el presidente Tue Oct 06, 2009 10:12 pm

Drummer wrote:Poštovanje drugovi! Tek ve su me počele noge boleti. Neje mi pomoglo niti 5 vur namakanja i dinstanja v Vučkovcu gorice ludbreške Icon_smile A za duševnu bol bum još videl, znate da se PTSP more pojaviti i godinama posle traume gorice ludbreške Affraid One grabe i granje budem još sanjal, to je ziher. Tak je to dok se najempot z Globetke prejde na "pravi put". Stvarno, ako bo mi život dosadil, onda bum vam se pak pridružil, drugač ne.

Pak nesmeš si to tak k srcu jemati! gorice ludbreške Icon_wink
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics