gorice ludbreške
+8
Miky
sedi
el presidente
divlji_huni
Davor
mazda
Hai rajder
bruno
12 posters
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
gorice ludbreške
ajd dijdemo i to vec jampot pokret 9.00 h kod rotora
bruno- Posts : 183
Re: gorice ludbreške
kad ?bruno wrote:ajd dijdemo i to vec jampot pokret 9.00 h kod rotora
Hai rajder- Posts : 282
mi vas čekamo na mostu
mazda- Posts : 18
Ajde netko nek sroči dvije-tri mudre za raport .
Btw. pohvala kolegi Makovcu koji je prvi put odvozil Ludbreške gorice i uspješno se odupral agoniji koja ga je pratila prilikom uspona i spusteva .
Btw. pohvala kolegi Makovcu koji je prvi put odvozil Ludbreške gorice i uspješno se odupral agoniji koja ga je pratila prilikom uspona i spusteva .
Davor- Posts : 155
ukratko....vožnja je bila odlična,vrijeme je bilo odlično,ekipa je bila odlična ,a vino....koliko sam skužil da je i ne bilo baš odlično , i nadam se da bodemo uskoro ponovili ovu vožnju
P.S. Davor dobro si se držal do preloga
P.S. Davor dobro si se držal do preloga
bruno- Posts : 183
Bome dobro smo ga zažgali od Hrastovljana do Preloga 35,38 i čak 43 na dijelovima
Davor- Posts : 155
09:00h - Pokrenuli smo naše pile u smjeru Ludbreških goric
09:05h - Pridružila nam se ekipa iz Svetog Martina, njih 8-9, no oni su krenuli na Kalnik tako da zajedno vozimo manji dio puta, rastajemo se, mašemo mi njima, oni nama, pustili smo i koju suzu, mada su svi rekli daje to zbog hladnog zraka pak nek bude tak
Na mostu nam se pridružila ekipa iz Podbresta tako da nas je bilo ukupno i sve skupa zbrojeno 7, Mazda, Darko, Kiki, Davor, Bruno, Goran i moja malenkost.
Vozimo cestu i ubrzo stižemo do makadama i uspona u gorice, vozimo gore tko kako može, neki i guraju. Na vrhu pitamo za jednog poznatog nam tipa ali je on već bral grožđe pak se mi sjedamo na bicikle i put pod kotače, pravac šuma. Blata nije bilo, vozili smo sve do gore bez problema.
Stigli na vrh, čekamo Gorana a on nešto mumlja, psuje, nikad više u šumu, mi se čudimo i ne vjerujemo ušima!
Čovjem se prvi put otisnul na zahtjevniju vožnju po šumama i gorama, pak mu je to bilo malo previše a onda još nije ni znal kakav spust ga čeka.
Nako spusta je rekel definitvno više nejde u šume, cesta to je njegov đir.
Vozimo se dalje , Darku je pukla guma, to za čas sređujemo, opet malo spusta i Goranovo nikad više šuma.
Penjemo se po singeltraku, mi uživamo, vriščimo od sreče a Goran od muke, graba i sa jedne i sa druge strane, nije to njegov đir.
Dolazimo u Slanje i krečemo odmah lijevo gore, malo dolje, Goran i Kiki nam zaostaju, mi čekamo, čekamo, već se pitamo kaj se desilo a dečki su stali kod nekog dedija na dopingu, vele da "hujše" vino još nisu pili ali doping je doping i Goran se dalje vozi bez problema. Mi smo im vikali kaj i nas nisu zvali ali ako je tak jako hudo vino bilo i nije nam žal. Zaustavil su nas 1km dalje, dočki hote na gemišt i nisu nam trebali reči dva put. Vele Kiki i Goran da je ovaj gemišt bilo puno bolji ali ni to vino nije bilo bog znak kakvo, no kak se veli, poklonjemo konju se ne gledaju zubi, tak smo i mi stisnuli oči da ne vidimo kaj pijemo i samo smo nalijali tu tekučinu u sebe, lijepo se zahvalili, uljudno odbilo drugi gemiš, put pod kotače i pići prema doma, neko je spomenul da je juha već kuhana tak da vozimo koliko ide, gladni smo.
Davor i Bruno su bilo najgladniji tak da nas oni ostavljaju poslje D.Martijanca i žure doma a ostali vozimo polakše do Podravskih noći na jedan dobar gemišt, Goran nas je častil. Više nije spominjal de nejde u šume tak da nam se bude valjda pridružil na sljedeči vožnji.
Na mostu nas ostavlja ekipa iz Podbresta, mi pićimo do Preloga, pozdravljamo Gorana, konačno doma i jelo. Tri put sam jeo do večere, onda večera i još sam bio gladan u 22h, a niti danas ujutro nije nikaj bolje, čim sam se ustao morao sam jesti. Btw, i sad sam gladan.
Goran, druga vožnja po šumama i goram bude pono ljepša, sad znaš kaj te čeka! Nemoj odustati!!!!!
Ako sam kaj izostavil, dopunite!
Pozdrav, do sljedeče vožnje!
09:05h - Pridružila nam se ekipa iz Svetog Martina, njih 8-9, no oni su krenuli na Kalnik tako da zajedno vozimo manji dio puta, rastajemo se, mašemo mi njima, oni nama, pustili smo i koju suzu, mada su svi rekli daje to zbog hladnog zraka pak nek bude tak
Na mostu nam se pridružila ekipa iz Podbresta tako da nas je bilo ukupno i sve skupa zbrojeno 7, Mazda, Darko, Kiki, Davor, Bruno, Goran i moja malenkost.
Vozimo cestu i ubrzo stižemo do makadama i uspona u gorice, vozimo gore tko kako može, neki i guraju. Na vrhu pitamo za jednog poznatog nam tipa ali je on već bral grožđe pak se mi sjedamo na bicikle i put pod kotače, pravac šuma. Blata nije bilo, vozili smo sve do gore bez problema.
Stigli na vrh, čekamo Gorana a on nešto mumlja, psuje, nikad više u šumu, mi se čudimo i ne vjerujemo ušima!
Čovjem se prvi put otisnul na zahtjevniju vožnju po šumama i gorama, pak mu je to bilo malo previše a onda još nije ni znal kakav spust ga čeka.
Nako spusta je rekel definitvno više nejde u šume, cesta to je njegov đir.
Vozimo se dalje , Darku je pukla guma, to za čas sređujemo, opet malo spusta i Goranovo nikad više šuma.
Penjemo se po singeltraku, mi uživamo, vriščimo od sreče a Goran od muke, graba i sa jedne i sa druge strane, nije to njegov đir.
Dolazimo u Slanje i krečemo odmah lijevo gore, malo dolje, Goran i Kiki nam zaostaju, mi čekamo, čekamo, već se pitamo kaj se desilo a dečki su stali kod nekog dedija na dopingu, vele da "hujše" vino još nisu pili ali doping je doping i Goran se dalje vozi bez problema. Mi smo im vikali kaj i nas nisu zvali ali ako je tak jako hudo vino bilo i nije nam žal. Zaustavil su nas 1km dalje, dočki hote na gemišt i nisu nam trebali reči dva put. Vele Kiki i Goran da je ovaj gemišt bilo puno bolji ali ni to vino nije bilo bog znak kakvo, no kak se veli, poklonjemo konju se ne gledaju zubi, tak smo i mi stisnuli oči da ne vidimo kaj pijemo i samo smo nalijali tu tekučinu u sebe, lijepo se zahvalili, uljudno odbilo drugi gemiš, put pod kotače i pići prema doma, neko je spomenul da je juha već kuhana tak da vozimo koliko ide, gladni smo.
Davor i Bruno su bilo najgladniji tak da nas oni ostavljaju poslje D.Martijanca i žure doma a ostali vozimo polakše do Podravskih noći na jedan dobar gemišt, Goran nas je častil. Više nije spominjal de nejde u šume tak da nam se bude valjda pridružil na sljedeči vožnji.
Na mostu nas ostavlja ekipa iz Podbresta, mi pićimo do Preloga, pozdravljamo Gorana, konačno doma i jelo. Tri put sam jeo do večere, onda večera i još sam bio gladan u 22h, a niti danas ujutro nije nikaj bolje, čim sam se ustao morao sam jesti. Btw, i sad sam gladan.
Goran, druga vožnja po šumama i goram bude pono ljepša, sad znaš kaj te čeka! Nemoj odustati!!!!!
Ako sam kaj izostavil, dopunite!
Pozdrav, do sljedeče vožnje!
divlji_huni- Posts : 161
Čitam ovaj izvještaj sa suzom u očima al sa nadom da u četvrtak kad je PRAAAAZNIIIIIIK bude još jača vožnja sa malkice boljim gemištima! Ajmo s prijedlozima za rutu!
el presidente- Posts : 457
Ja glasujem za Kalnik
Evribadi
Pokret: 9h
Evribadi
Pokret: 9h
pol 10 bi bilo prekasno??jer ujutro dolazim iz zg... a vec se nebrem strpeti ka pem i ja.....
sedi- Posts : 22
9h i 30min je isto ok, ovak i onak bude, khm, neko kasnil
eh,onda mislim da sam ja isto IN...potvrda jos slijedi,jer starci doma naveke imaju planove za cijelu kucu,ali....sve se da odgoditi....ne ? dak ej povratak..cca??
zavisi od kolicine postaja na povratku... i ugrijanosti glavnog cpu motora ;)zasičenja gorive smijese
EVRIBADI SEJ KALNIK! EVRIBADI SE GEMIŠT! EVRIBADI SEJ SPUST PREMA BARBARI !sedi wrote:zavisi od kolicine postaja na povratku... i ugrijanosti glavnog cpu motora ;)zasičenja gorive smijese
je, je dobro si to opisal
De je Barbara?
De je Barbara?
de je barbara ,koje barbara ja doniram 2 l beloga za put do tamo imamo jos ponuda?
ja sam za, more i kalnik, more i gorice, more i 9, more i pol 10. meni sve odgovara...
Miky- Posts : 273
divlji_huni wrote:je, je dobro si to opisal
De je Barbara?
nema veze de je, glavno da je dobra!
kiki- Posts : 174
kalnik
i mi planiramo na Kalnik u četvrtak ali mi budemo imali biciklijadu (laganini vožnja) moj podli plan da nekoga naj...govorim na MTB... inaće svi budu imali cestake... mi krećemo oko 8 - znači oko 8,30 u Prelogu ali stigli budete vi nas naš broj za sad nije definiran... ali sreli se budemo negdje na najljepšoj stazi za vožnju MTB-a. Kalik here we come ... again!
TiHiMasTer- Posts : 40
kiki wrote:divlji_huni wrote:je, je dobro si to opisal
De je Barbara?
nema veze de je, glavno da je dobra!
sve su Barbare dobre.. a neke su i bolje!!!
TiHiMasTer- Posts : 40
Poštovanje drugovi! Tek ve su me počele noge boleti. Neje mi pomoglo niti 5 vur namakanja i dinstanja v Vučkovcu A za duševnu bol bum još videl, znate da se PTSP more pojaviti i godinama posle traume One grabe i granje budem još sanjal, to je ziher. Tak je to dok se najempot z Globetke prejde na "pravi put". Stvarno, ako bo mi život dosadil, onda bum vam se pak pridružil, drugač ne.
Vidimo se zutra na VŽ ligi!
Drummer- Posts : 7
Drummer wrote:Poštovanje drugovi! Tek ve su me počele noge boleti. Neje mi pomoglo niti 5 vur namakanja i dinstanja v Vučkovcu A za duševnu bol bum još videl, znate da se PTSP more pojaviti i godinama posle traume One grabe i granje budem još sanjal, to je ziher. Tak je to dok se najempot z Globetke prejde na "pravi put". Stvarno, ako bo mi život dosadil, onda bum vam se pak pridružil, drugač ne.
pekmez
kiki- Posts : 174
Pak nesmeš si to tak k srcu jemati!Drummer wrote:Poštovanje drugovi! Tek ve su me počele noge boleti. Neje mi pomoglo niti 5 vur namakanja i dinstanja v Vučkovcu A za duševnu bol bum još videl, znate da se PTSP more pojaviti i godinama posle traume One grabe i granje budem još sanjal, to je ziher. Tak je to dok se najempot z Globetke prejde na "pravi put". Stvarno, ako bo mi život dosadil, onda bum vam se pak pridružil, drugač ne.
Page 1 of 2 • 1, 2
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 1 of 2