OD KLETI DO KLETI 2009
+3
War_Machine
The C
matija
7 posters
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 1 of 1
OD KLETI DO KLETI 2009
Poštovani članovi i svi biciklisti koji čitate i laprdate na našem forumu, obznanjujem vam da dana 18.10.2009. u nedjelju Neno Ciglar organizira biciklijadu naziva iz naslova, tj. pedale se budu bračale od janoga vinara do drugoga po gornjem Međimurju uz razme se degustacije raznih sorti vina te jedača i pijača u kavani kult u Štrigovi.Kotizacija po osobi je 30 kn.Pokret je u 9:00 sa parkirališta trgovačkog centra mercator kod policije.Molio bih vas da se čim prije izjasnite koliko bi vas išlo da se javi organizatoru.Hvala lijepa.
matija- Posts : 91
Re: OD KLETI DO KLETI 2009
Dragi članovi, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta vožnja od kleti do kleti odgađa se do slijedeće nedjelje tj. 25.10.2009.
matija- Posts : 91
matija wrote:Dragi članovi, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta vožnja od kleti do kleti odgađa se do slijedeće nedjelje tj. 25.10.2009.
Gledam prognozu, bu malo topleše, ali nekšne kapljice su nacrtane
Još nikaj neznam, vjerojatno bumo morali biti fest mokri i iznutra, kaj bo ravnoteža.
Mislim, ide se, samo je upit organizirane klope, jer se ne splati za premalo ljudi, nebu nas "pun autobus".
Tekućina pak nigdar ni bila upitna.
The C- Posts : 83
Posto se niko ne javlja da ide, moram ja... 99% sam siguran da pem, pa makar budem malo i moker
War_Machine- Admin
ja dolazim također , ove subote nemam namjeru piti wotkuWar_Machine wrote:Posto se niko ne javlja da ide, moram ja... 99% sam siguran da pem, pa makar budem malo i moker
Hai rajder- Posts : 282
I bolje ti je!CUBE RAJDER wrote:ja dolazim također , ove subote nemam namjeru piti wotkuWar_Machine wrote:Posto se niko ne javlja da ide, moram ja... 99% sam siguran da pem, pa makar budem malo i moker
el presidente- Posts : 457
el presidente wrote:I bolje ti je!CUBE RAJDER wrote:ja dolazim također , ove subote nemam namjeru piti wotkuWar_Machine wrote:Posto se niko ne javlja da ide, moram ja... 99% sam siguran da pem, pa makar budem malo i moker
Of vikend se menja vreme, vura se pomiče. Zemite svetla sa sobom, inače se bumo morali žuriti piti , kaj bi po dnevu došli dimo. No, mislim da ipak to nebu nikak moguće .
V "Kultu" bu roštilj, a pri Turku mislim da bo nekaj našnitano. A raznih sorti bo ko u "rječniku" .
Recesija je , pa bo participacija 30 kn.
Staza bo šumsko-brdsko prilagodljiva. Če bumo prebrzo vozili, bumo morali več put na okrjepu,a i stazu bumo produžili. Ako bumo kasnili, postoje "šortkati" (short cut).
Predlažem da odma ve prestanete piti.
Ostalo v nedelju !!!
V "Kultu" bu roštilj, a pri Turku mislim da bo nekaj našnitano. A raznih sorti bo ko u "rječniku" .
Recesija je , pa bo participacija 30 kn.
Staza bo šumsko-brdsko prilagodljiva. Če bumo prebrzo vozili, bumo morali več put na okrjepu,a i stazu bumo produžili. Ako bumo kasnili, postoje "šortkati" (short cut).
Predlažem da odma ve prestanete piti.
Ostalo v nedelju !!!
Eto, rešili smo i tu vožnju..
Iz kluba su svojom prisutnošću uveličali ovaj događaj: tomek, vlado, matija, nikola, veljko i moja malenkost.
Vožnja je bila idealna za upoznavanje pitomih i ne tak pitomih međimurskih brežuljaka te pokojeg vinskog podruma, a neno je začinil rutu u svom stilu kaj znači da je na par bregova trebalo pošteno stiskati pedale i pustiti koju kaplju znoja, ali sve se to kompenziralo za prekrasnim pogledima s vrhova i odličnim šumskim spustevima
Uglavnom; organizacija je bila super, trasa odlična, a mali minusek ide na predugo čekanje roštilja u kultu (tam su nam se već bili želuci zaljepili za kičmu jer smo bili na "rezervi") ali je zato porcija bila idealne veličine i zasitna
Definitivno bi trebalo više ovakvih vožnji radi treninga, ali i popularizacije bicklizma
Fala neno...
Iz kluba su svojom prisutnošću uveličali ovaj događaj: tomek, vlado, matija, nikola, veljko i moja malenkost.
Vožnja je bila idealna za upoznavanje pitomih i ne tak pitomih međimurskih brežuljaka te pokojeg vinskog podruma, a neno je začinil rutu u svom stilu kaj znači da je na par bregova trebalo pošteno stiskati pedale i pustiti koju kaplju znoja, ali sve se to kompenziralo za prekrasnim pogledima s vrhova i odličnim šumskim spustevima
Uglavnom; organizacija je bila super, trasa odlična, a mali minusek ide na predugo čekanje roštilja u kultu (tam su nam se već bili želuci zaljepili za kičmu jer smo bili na "rezervi") ali je zato porcija bila idealne veličine i zasitna
Definitivno bi trebalo više ovakvih vožnji radi treninga, ali i popularizacije bicklizma
Fala neno...
Davor- Posts : 155
a mali minusek ide na predugo čekanje roštilja u kultu (tam su nam se
već bili želuci zaljepili za kičmu jer smo bili na "rezervi") ali je
zato porcija bila idealne veličine i zasitna
ovo potpisujem !
pošto su neki clanovi morali dimo k mamikama te nisu zvozili turu do kraja budem ja dovrsil davorovu pricu !
skracena verzija : trebali ste biti tam !
nastavak sutra dok otide of bobenj vun z glove !
ovo potpisujem !
pošto su neki clanovi morali dimo k mamikama te nisu zvozili turu do kraja budem ja dovrsil davorovu pricu !
Bolje bobenj nego jezikova juha!CUBE RAJDER wrote:a mali minusek ide na predugo čekanje roštilja u kultu (tam su nam se
ovo potpisujem !
Sveukupno mislim da je ekipa bila više nego zadovoljna. Nisam nikad mislil da Međimurje ima tolko bregova sa britkim usponima i još ljepšim pogledima. A kaj se tiče malo zakašnjelog ručka u kultu, mislim da nije organizator kriv. Možda je gazda htjel samo rundu više prodati (ako je tak ni njemu ne zamjeram jer smo mu ipak usvinjili cijelu terasu i pol birtije). Meni je više bil bed zbog toga jer sam zakasnil doma i ni ovaj put nisam na vrijeme došel kak sam obećal. Baš sam . Al sam zato od Štrigove do ČK-a došel za manje od 40 min! Malo smo bili gladni, i kaj sad? Mogli ste uzeti koju bananu ili korak jegera.
Pohvala organizatoru i hoćemo još takvih vožnja po nama nepoznatim krajevima Međimurja!
Pohvala organizatoru i hoćemo još takvih vožnja po nama nepoznatim krajevima Međimurja!
el presidente wrote:Sveukupno mislim da je ekipa bila više nego zadovoljna.
Nisam nikad mislil da Međimurje ima tolko bregova sa britkim usponima i još ljepšim pogledima.
A kaj se tiče malo zakašnjelog ručka u kultu, mislim da nije organizator kriv. Možda je gazda htjel samo rundu više prodati Malo smo bili gladni, i kaj sad? Mogli ste uzeti koju bananu ili korak jegera.
Hvala svim dečkima i pucama na odazivu, a posebno onima kaj su zbog odgode ostali doma i mnogli samo misliti kak nam je bilo lepo po sunčanom danu. Jebga, prošli vikend je vreme bilo hudo, a ljudi si porihtali smene
Za kašnjenje roštilja su krivi pol/pol vegetarijanac i gazda. Pošto je gazda ipak "bajkfrendli" nebumo mu zamerili. Drugi put bumo malo više zablatili lokal.
A da neistraženog terena ima, ima ga!
"od kleti do kleti" je završna priredba i namjenjena je (skoro) svima, no druge vožnje moraju biti malo kraće, malo brže i s više vode.
Uglavnom, najbolje je bilo društvo, sunce i orehovica pri Gumaču.
orehovica pri Gumaču je bila zakon !The C wrote:el presidente wrote:Sveukupno mislim da je ekipa bila više nego zadovoljna.
Nisam nikad mislil da Međimurje ima tolko bregova sa britkim usponima i još ljepšim pogledima.
A kaj se tiče malo zakašnjelog ručka u kultu, mislim da nije organizator kriv. Možda je gazda htjel samo rundu više prodati Malo smo bili gladni, i kaj sad? Mogli ste uzeti koju bananu ili korak jegera.
Hvala svim dečkima i pucama na odazivu, a posebno onima kaj su zbog odgode ostali doma i mnogli samo misliti kak nam je bilo lepo po sunčanom danu. Jebga, prošli vikend je vreme bilo hudo, a ljudi si porihtali smene
Za kašnjenje roštilja su krivi pol/pol vegetarijanac i gazda. Pošto je gazda ipak "bajkfrendli" nebumo mu zamerili. Drugi put bumo malo više zablatili lokal.
A da neistraženog terena ima, ima ga!
"od kleti do kleti" je završna priredba i namjenjena je (skoro) svima, no druge vožnje moraju biti malo kraće, malo brže i s više vode.
Uglavnom, najbolje je bilo društvo, sunce i orehovica pri Gumaču.
cheap designer bags Beautiful and good
cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models
nike shox r4 The beautiful and nice new online sales
super street Online wholesale marketing
mario shoes Online low-cost wholesale
air max tn
Online wholesale
cheap puma shoes Teacher's design new
cheap gucci shoes The new teacher's design low