BK Prelog
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OD KLETI DO KLETI 2009

+3
War_Machine
The C
matija
7 posters

Go down

OD KLETI DO KLETI 2009 Empty OD KLETI DO KLETI 2009

Post  matija Mon Sep 28, 2009 9:51 pm

Poštovani članovi i svi biciklisti koji čitate i laprdate na našem forumu, obznanjujem vam da dana 18.10.2009. u nedjelju Neno Ciglar organizira biciklijadu naziva iz naslova, tj. pedale se budu bračale od janoga vinara do drugoga po gornjem Međimurju uz razme se degustacije raznih sorti vina te jedača i pijača u kavani kult u Štrigovi.Kotizacija po osobi je 30 kn.Pokret je u 9:00 sa parkirališta trgovačkog centra mercator kod policije.Molio bih vas da se čim prije izjasnite koliko bi vas išlo da se javi organizatoru.Hvala lijepa. OD KLETI DO KLETI 2009 Drunken_smilie
matija
matija

Back to top Go down

OD KLETI DO KLETI 2009 Empty Re: OD KLETI DO KLETI 2009

Post  matija Mon Oct 12, 2009 9:53 pm

Dragi članovi, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta vožnja od kleti do kleti odgađa se do slijedeće nedjelje tj. 25.10.2009.
matija
matija

Back to top Go down

Post  The C Tue Oct 20, 2009 10:58 am

matija wrote:Dragi članovi, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta vožnja od kleti do kleti odgađa se do slijedeće nedjelje tj. 25.10.2009.

Gledam prognozu, bu malo topleše, ali nekšne kapljice su nacrtane OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_question
Još nikaj neznam, vjerojatno bumo morali biti fest mokri i iznutra, kaj bo ravnoteža.
Mislim, ide se, samo je upit organizirane klope, jer se ne splati za premalo ljudi, nebu nas "pun autobus". OD KLETI DO KLETI 2009 Kopfschuettel
Tekućina pak nigdar ni bila upitna.

The C

Back to top Go down

Post  War_Machine Wed Oct 21, 2009 1:36 pm

Posto se niko ne javlja da ide, moram ja... 99% sam siguran da pem, pa makar budem malo i moker cheers
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  Hai rajder Wed Oct 21, 2009 2:08 pm

War_Machine wrote:Posto se niko ne javlja da ide, moram ja... 99% sam siguran da pem, pa makar budem malo i moker OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_cheers
ja dolazim također , ove subote nemam namjeru piti wotku
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Post  el presidente Wed Oct 21, 2009 5:06 pm

CUBE RAJDER wrote:
War_Machine wrote:Posto se niko ne javlja da ide, moram ja... 99% sam siguran da pem, pa makar budem malo i moker OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_cheers
I bolje ti je! OD KLETI DO KLETI 2009 Suspect
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  Hai rajder Wed Oct 21, 2009 5:14 pm

OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_sad
el presidente wrote:
CUBE RAJDER wrote:
I bolje ti je! OD KLETI DO KLETI 2009 Suspect
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Post  The C Fri Oct 23, 2009 6:48 pm

Of vikend se menja vreme, vura se pomiče. Zemite svetla sa sobom, inače se bumo morali žuriti piti OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_sad , kaj bi po dnevu došli dimo. No, mislim da ipak to nebu nikak moguće OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_smile .
V "Kultu" bu roštilj, a pri Turku mislim da bo nekaj našnitano. A raznih sorti bo ko u "rječniku" OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_study .
Recesija je , pa bo participacija 30 kn.
Staza bo šumsko-brdsko prilagodljiva. Če bumo prebrzo vozili, bumo morali več put na okrjepu,a i stazu bumo produžili. Ako bumo kasnili, postoje "šortkati" (short cut).
Predlažem da odma ve prestanete piti. OD KLETI DO KLETI 2009 Drunken_smilie
Ostalo v nedelju !!!

The C

Back to top Go down

Post  Davor Sun Oct 25, 2009 9:48 pm

Eto, rešili smo i tu vožnju..
Iz kluba su svojom prisutnošću uveličali ovaj događaj: tomek, vlado, matija, nikola, veljko i moja malenkost.
Vožnja je bila idealna za upoznavanje pitomih i ne tak pitomih međimurskih brežuljaka te pokojeg vinskog podruma, a neno je začinil rutu u svom stilu kaj znači da je na par bregova trebalo pošteno stiskati pedale i pustiti koju kaplju znoja, ali sve se to kompenziralo za prekrasnim pogledima s vrhova i odličnim šumskim spustevima OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_cheers
Uglavnom; organizacija je bila super, trasa odlična, a mali minusek ide na predugo čekanje roštilja u kultu (tam su nam se već bili želuci zaljepili za kičmu jer smo bili na "rezervi") ali je zato porcija bila idealne veličine i zasitna OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_smile
Definitivno bi trebalo više ovakvih vožnji radi treninga, ali i popularizacije bicklizma OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_rr
Fala neno...
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  Hai rajder Sun Oct 25, 2009 10:25 pm

a mali minusek ide na predugo čekanje roštilja u kultu (tam su nam se
već bili želuci zaljepili za kičmu jer smo bili na "rezervi") ali je
zato porcija bila idealne veličine i zasitna OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_smile
ovo potpisujem !
pošto su neki clanovi morali dimo k mamikama te nisu zvozili turu do kraja budem ja dovrsil davorovu pricu !
skracena verzija : trebali ste biti tam !
nastavak sutra dok otide of bobenj vun z glove !
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Post  el presidente Sun Oct 25, 2009 11:28 pm

CUBE RAJDER wrote:a mali minusek ide na predugo čekanje roštilja u kultu (tam su nam se
već bili želuci zaljepili za kičmu jer smo bili na "rezervi") ali je
zato porcija bila idealne veličine i zasitna OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_smile
ovo potpisujem !
pošto su neki clanovi morali dimo k mamikama te nisu zvozili turu do kraja budem ja dovrsil davorovu pricu !
skracena verzija : trebali ste biti tam !
nastavak sutra dok otide of bobenj vun z glove !
Bolje bobenj nego jezikova juha! OD KLETI DO KLETI 2009 Kopfschuettel
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  el presidente Mon Oct 26, 2009 12:46 am

Sveukupno mislim da je ekipa bila više nego zadovoljna. Nisam nikad mislil da Međimurje ima tolko bregova sa britkim usponima i još ljepšim pogledima. A kaj se tiče malo zakašnjelog ručka u kultu, mislim da nije organizator kriv. Možda je gazda htjel samo rundu više prodati (ako je tak ni njemu ne zamjeram jer smo mu ipak usvinjili cijelu terasu i pol birtije). Meni je više bil bed zbog toga jer sam zakasnil doma i ni ovaj put nisam na vrijeme došel kak sam obećal. Baš sam OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_porc . OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_smile Al sam zato od Štrigove do ČK-a došel za manje od 40 min! OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_cheers Malo smo bili gladni, i kaj sad? Mogli ste uzeti koju bananu ili korak jegera.
Pohvala organizatoru i hoćemo još takvih vožnja po nama nepoznatim krajevima Međimurja!
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  The C Mon Oct 26, 2009 10:08 am

el presidente wrote:Sveukupno mislim da je ekipa bila više nego zadovoljna.
Nisam nikad mislil da Međimurje ima tolko bregova sa britkim usponima i još ljepšim pogledima.
A kaj se tiče malo zakašnjelog ručka u kultu, mislim da nije organizator kriv. Možda je gazda htjel samo rundu više prodati Malo smo bili gladni, i kaj sad? Mogli ste uzeti koju bananu ili korak jegera.
Pohvala organizatoru i hoćemo još takvih vožnja po nama nepoznatim krajevima Međimurja!

Hvala svim dečkima i pucama na odazivu, a posebno onima kaj su zbog odgode ostali doma i mnogli samo misliti kak nam je bilo lepo po sunčanom danu. Jebga, prošli vikend je vreme bilo hudo, a ljudi si porihtali smene OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_cry
Za kašnjenje roštilja su krivi pol/pol vegetarijanac i gazda. Pošto je gazda ipak "bajkfrendli" nebumo mu zamerili. Drugi put bumo malo više zablatili lokal.
A da neistraženog terena ima, ima ga!
"od kleti do kleti" je završna priredba i namjenjena je (skoro) svima, no druge vožnje moraju biti malo kraće, malo brže i s više vode.
Uglavnom, najbolje je bilo društvo, sunce i orehovica pri Gumaču. OD KLETI DO KLETI 2009 Drunken_smilie

The C

Back to top Go down

Post  Hai rajder Mon Oct 26, 2009 10:40 am

The C wrote:
el presidente wrote:Sveukupno mislim da je ekipa bila više nego zadovoljna.
Nisam nikad mislil da Međimurje ima tolko bregova sa britkim usponima i još ljepšim pogledima.
A kaj se tiče malo zakašnjelog ručka u kultu, mislim da nije organizator kriv. Možda je gazda htjel samo rundu više prodati Malo smo bili gladni, i kaj sad? Mogli ste uzeti koju bananu ili korak jegera.

Hvala svim dečkima i pucama na odazivu, a posebno onima kaj su zbog odgode ostali doma i mnogli samo misliti kak nam je bilo lepo po sunčanom danu. Jebga, prošli vikend je vreme bilo hudo, a ljudi si porihtali smene OD KLETI DO KLETI 2009 Icon_cry
Za kašnjenje roštilja su krivi pol/pol vegetarijanac i gazda. Pošto je gazda ipak "bajkfrendli" nebumo mu zamerili. Drugi put bumo malo više zablatili lokal.
A da neistraženog terena ima, ima ga!
"od kleti do kleti" je završna priredba i namjenjena je (skoro) svima, no druge vožnje moraju biti malo kraće, malo brže i s više vode.
Uglavnom, najbolje je bilo društvo, sunce i orehovica pri Gumaču. OD KLETI DO KLETI 2009 Drunken_smilie
orehovica pri Gumaču je bila zakon !
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Post  chanelbags187 Thu Nov 24, 2011 1:58 pm

cheap designer bags Beautiful and good

cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models

nike shox r4 The beautiful and nice new online sales

super street Online wholesale marketing

mario shoes Online low-cost wholesale