Bilogora raport
4 posters
BK Prelog :: Razno :: Bicikliranje
Page 1 of 1
Bilogora raport
Jučer me vrag odnesel na Bilogoru, pa eto par riječi o jučerašnjoj vožnji:
Do 9:00 smo suknuli (dvojica njih i ja) jutarnji aperitiv u centru Koprivnice i zajašili naša dvokotačna prometala prema vrhu Bilogore. Iz Kc pičimo prema Jagnjedovcu i tu počinje prvi ozbiljniji uspon u dužini od 2 km i nekih 18% (sumljiv mi je taj znak). To normalno savladavamo bez trunčice muke i dalje skrećemo u šumu i po makadamu dolazimo do Stankovog vrha s kojeg puca prekrasan pogled na okolne gorice i pašnjake na kojima pasu kravice. Dalje vozimo po šumi i goricama standarno; il je uspon il je spust - ravnog nema, te prelazimo u Bjelovarsko- bilogorsku županiju. Taj dio puta je totalna vukojebina sa derutnim kućama, a od dućana i birtije niti D niti B . U Novigradu Podravskom nas je zabljesnula reklama PAN, OSVJEŽI DAN i uz škripu guma parkiramo pile uz ogradu jedne "fensi" krčmetine i guštamo uz veliki pan za 10 čuna. Do Kc imamo još nekih 17 km pa skrećemo prema Molvama kraj plinocrpilišta i u tren oka smo natrag u Kc.
Tak.
Do 9:00 smo suknuli (dvojica njih i ja) jutarnji aperitiv u centru Koprivnice i zajašili naša dvokotačna prometala prema vrhu Bilogore. Iz Kc pičimo prema Jagnjedovcu i tu počinje prvi ozbiljniji uspon u dužini od 2 km i nekih 18% (sumljiv mi je taj znak). To normalno savladavamo bez trunčice muke i dalje skrećemo u šumu i po makadamu dolazimo do Stankovog vrha s kojeg puca prekrasan pogled na okolne gorice i pašnjake na kojima pasu kravice. Dalje vozimo po šumi i goricama standarno; il je uspon il je spust - ravnog nema, te prelazimo u Bjelovarsko- bilogorsku županiju. Taj dio puta je totalna vukojebina sa derutnim kućama, a od dućana i birtije niti D niti B . U Novigradu Podravskom nas je zabljesnula reklama PAN, OSVJEŽI DAN i uz škripu guma parkiramo pile uz ogradu jedne "fensi" krčmetine i guštamo uz veliki pan za 10 čuna. Do Kc imamo još nekih 17 km pa skrećemo prema Molvama kraj plinocrpilišta i u tren oka smo natrag u Kc.
Tak.
Davor- Posts : 155
Re: Bilogora raport
Ti samo pamti puteve da nas jednaput prepeljaš tim krajevima
divlji_huni- Posts : 161
tu počinje prvi ozbiljniji uspon u dužini od 2 km i nekih 18% (sumljiv mi je taj znak). To normalno savladavamo bez trunčice muke
Ovo pa ti ne verujem niti "R" od riječi!
Ovo pa ti ne verujem niti "R" od riječi!
el presidente- Posts : 457
Možda je to neki zatvorenik, nepismen, delal znaka i tak je umjesto 8% izašlo 18%
A da je i 18%, pak kaj je to za nas tu iz ravnog kraja, mi se tu samo peljamo niti ne znam kad krenemo uz breg, samo tiraj, same ravne, juhuhuuu
A da je i 18%, pak kaj je to za nas tu iz ravnog kraja, mi se tu samo peljamo niti ne znam kad krenemo uz breg, samo tiraj, same ravne, juhuhuuu
divlji_huni- Posts : 161
divlji_huni wrote:Možda je to neki zatvorenik, nepismen, delal znaka i tak je umjesto 8% izašlo 18%
To su reči..živio tajnik
A kaj se tiče puteva; trebalo bi se još 1 - 2 put prepeljati i izviditi neki spust kroz šumu tipa onaj sa Kalnika.. to mi je i jučer najviše falilo
Davor- Posts : 155
cheap designer bags Beautiful and good
cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models
nike shox r4 The beautiful and nice new online sales
super street Online wholesale marketing
mario shoes Online low-cost wholesale
air max tn
Online wholesale
cheap puma shoes Teacher's design new
cheap gucci shoes The new teacher's design low