BK Prelog
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bilogora raport

4 posters

Go down

Bilogora raport Empty Bilogora raport

Post  Davor Mon Sep 21, 2009 5:44 pm

Jučer me vrag odnesel na Bilogoru, pa eto par riječi o jučerašnjoj vožnji:
Do 9:00 smo suknuli (dvojica njih i ja) jutarnji aperitiv u centru Koprivnice i zajašili naša dvokotačna prometala prema vrhu Bilogore. Iz Kc pičimo prema Jagnjedovcu i tu počinje prvi ozbiljniji uspon u dužini od 2 km i nekih 18% (sumljiv mi je taj znak). To normalno savladavamo bez trunčice muke i dalje skrećemo u šumu i po makadamu dolazimo do Stankovog vrha s kojeg puca prekrasan pogled na okolne gorice i pašnjake na kojima pasu kravice. Dalje vozimo po šumi i goricama standarno; il je uspon il je spust - ravnog nema, te prelazimo u Bjelovarsko- bilogorsku županiju. Taj dio puta je totalna vukojebina sa derutnim kućama, a od dućana i birtije niti D niti B Bilogora raport Icon_sad. U Novigradu Podravskom nas je zabljesnula reklama PAN, OSVJEŽI DAN i uz škripu guma parkiramo pile uz ogradu jedne "fensi" krčmetine i guštamo uz veliki pan za 10 čuna. Do Kc imamo još nekih 17 km pa skrećemo prema Molvama kraj plinocrpilišta i u tren oka smo natrag u Kc.
Tak. Bilogora raport 948108
Davor
Davor

Back to top Go down

Bilogora raport Empty Re: Bilogora raport

Post  divlji_huni Mon Sep 21, 2009 5:57 pm

Ti samo pamti puteve da nas jednaput prepeljaš tim krajevima Bilogora raport Icon_smile
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  el presidente Mon Sep 21, 2009 6:14 pm

tu počinje prvi ozbiljniji uspon u dužini od 2 km i nekih 18% (sumljiv mi je taj znak). To normalno savladavamo bez trunčice muke

Ovo pa ti ne verujem niti "R" od riječi! Bilogora raport 575986 Bilogora raport Icon_razz
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  divlji_huni Mon Sep 21, 2009 7:38 pm

Možda je to neki zatvorenik, nepismen, delal znaka i tak je umjesto 8% izašlo 18% Bilogora raport Icon_smile
A da je i 18%, pak kaj je to za nas tu iz ravnog kraja, mi se tu samo peljamo niti ne znam kad krenemo uz breg, samo tiraj, same ravne, juhuhuuu Bilogora raport Icon_cheers
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  Davor Mon Sep 21, 2009 9:35 pm

divlji_huni wrote:Možda je to neki zatvorenik, nepismen, delal znaka i tak je umjesto 8% izašlo 18% Bilogora raport Icon_smile
A da je i 18%, pak kaj je to za nas tu iz ravnog kraja, mi se tu samo peljamo niti ne znam kad krenemo uz breg, samo tiraj, same ravne, juhuhuuu Bilogora raport Icon_cheers

To su reči..živio tajnik Bilogora raport 246490

A kaj se tiče puteva; trebalo bi se još 1 - 2 put prepeljati i izviditi neki spust kroz šumu tipa onaj sa Kalnika.. to mi je i jučer najviše falilo Bilogora raport Icon_sad
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  chanelbags187 Thu Nov 24, 2011 2:00 pm

cheap designer bags Beautiful and good

cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models

nike shox r4 The beautiful and nice new online sales

super street Online wholesale marketing

mario shoes Online low-cost wholesale

air max tn