BK Prelog
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opet u defektu

+3
el presidente
Hai rajder
bruno
7 posters

Go down

opet u defektu Empty opet u defektu

Post  bruno Tue Jun 09, 2009 9:44 am

samo da obavijestim clanove kluba (i one koji se tako osjecaju),da sam opet najebal z bajkom,ali ovaj put kak ima biti ,ili ti po domacem pošteno.......

U ponedjeljak u ranim vecernjim satima kretao sam se plocnikom u Prelogu (tocnije krai ribljeg restorana),kretao sam se vrlo malom brzinom,i kad iznenada iz haustora prije ribljeg restorana,uletjela je van jedna starija gospodja kao muha bez glave, nije niti stala na izlasku da pogleda ljevo desno,nego je samo izletjela van,a ja da izbjegnem to automatski aktiviram magura luise BAT kocnice i u tom djelicu sekunde lagano udaram prednjim kotacem Q-a u gospodjin bicikl s korpicom,i nakon FOX-ove ekspanzile letim po zraku(metar i vol u zrak,dva metara dalko)i padam na ruku, direkt na glavu i na kraju na ljevo rame,,,,,gospodja cije ime necu spominjat,rekla mje "dijete ja ti zurim,moram na posao" i gospodja odlazi,ja ostajem krvariti na plocniku....zovem mamu da me vozi u bolnicu,i moju malenkost koja ubrzo dolazi.....u medjuvremenu priskacu u pomoc ljudi koji su bili na terasi ribljeg restorana,,,,,,u bolnici mi dijagnosticiraju prelom desne ruke,malo pomaknuta kljucna kost ljeve ruke,usnica sivana na dva mijesta,postrugana cijela ljeva strana lica,slomljene SH+ naocale,i sto je jos najgore postrugana desna magurina kocnica( u predjelu rucice) Crying or Very sad ,tak da par mj. nista od voznje.... opet u defektu 313187
bruno
bruno

Back to top Go down

opet u defektu Empty Re: opet u defektu

Post  Hai rajder Tue Jun 09, 2009 10:13 am

Sranje !!!!!!!! Nema drugih rijeci !!!!!!!!1 opet u defektu 261736
Hai rajder
Hai rajder

Back to top Go down

Post  el presidente Tue Jun 09, 2009 10:59 am

Pridružujem se Rajderovom razmišljanju... opet u defektu 261736 De si sad Brunek? Doma ili v bolnici?
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  bruno Tue Jun 09, 2009 12:33 pm

doma sam....sav u bolovima
bruno
bruno

Back to top Go down

Post  el presidente Tue Jun 09, 2009 2:03 pm

bruno wrote:doma sam....sav u bolovima
Ako ti je striček doktor pripisal kakvu mlađahnu, mi ti ju makar dopeljamo. Wink
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  divlji_huni Tue Jun 09, 2009 3:04 pm

Ovi nizinski krajevi su postali opasni tak da se budemo dalje vozili samo po bregima Smile

Želim ti brzi oporavak! opet u defektu 948108
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Post  bruno Tue Jun 09, 2009 3:14 pm

uskoro dolazi k meni moja mlađahna....tak da mi ju ne trebate dopeljati,,,, opet u defektu 931611
bruno
bruno

Back to top Go down

Post  Davor Tue Jun 09, 2009 3:56 pm

E točno tak sam i ja naj..al u sedmom mjesecu prošle godine. Istina bil sam potpomogut sa par sokova od hmelja i prekoračenjem brzine Embarassed .
Umjetnički dojam Salta Guvernale ili ti ga Let prek volana je bil besprijekoran, a sljetanje na lijevi lakat rezultiralo je rukom u knaufu cca mjesec dana, a o spiganom disku i kotaču, strganom lijevom shifteru i neprocenjivom gubitku taho - Trelocka negdi v travi da ne govorimo. opet u defektu 261736
Tak da se naj nikaj sekirati Brunek - buš ti to zalizal isto kak i ja. opet u defektu 591347
U međuvremenu predlažem da se oformi delegacija BK Prelog za kućne posjete i posjeti našeg bolesnika.
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  dado Tue Jun 09, 2009 4:21 pm

E to ti je peh...izgleda da pus morav celo vreme nositi full downhill zaštito pa bo unda valjda dobro. Do unda cim prije ozdravi. A i gospoji bi trebalo "zafaliti"! opet u defektu 768508
dado
dado

Back to top Go down

Post  War_Machine Tue Jun 09, 2009 4:32 pm

Bruno ozdravi cim prije ... Ja sam danas bil na Ivanscici i uspel sam se skrsiti al na svu srecu samo ogrebotine, nikaj hudoga...
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top