BK Prelog
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slaganje staze za utrku povodom 1. maja

+4
Davor
el presidente
Miky
divlji_huni
8 posters

Go down

Slaganje staze za utrku povodom 1. maja Empty Slaganje staze za utrku povodom 1. maja

Post  divlji_huni Tue Apr 28, 2009 7:02 pm

U četvrtak, 30.04.2009., slaganje šikana i postavljanje traka za prvomajsku utrku.
Pozvani su svi Slaganje staze za utrku povodom 1. maja 53952

Sastanak je na mostu u 16h!!!!!!!!!!! Slaganje staze za utrku povodom 1. maja 188544
divlji_huni
divlji_huni

Back to top Go down

Slaganje staze za utrku povodom 1. maja Empty Re: Slaganje staze za utrku povodom 1. maja

Post  Miky Wed Apr 29, 2009 4:29 pm

Evo offtopic slaganja staze ali organizacije utrke, danas sam raznosil plakate po Prelogu i D. Kraljevcu...
Miky
Miky

Back to top Go down

Slaganje staze za utrku povodom 1. maja Empty Re: Slaganje staze za utrku povodom 1. maja

Post  el presidente Wed Apr 29, 2009 7:20 pm

Miky wrote:Evo offtopic slaganja staze ali organizacije utrke, danas sam raznosil plakate po Prelogu i D. Kraljevcu...
Milky, Milky, Milky!!! Slaganje staze za utrku povodom 1. maja 11164
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  Davor Wed Apr 29, 2009 7:41 pm

[quote="el presidente"]
Miky wrote:Evo offtopic slaganja staze ali organizacije utrke, danas sam raznosil plakate po Prelogu i D. Kraljevcu...

A ja sam ih naštampal cheers
Startni brojevi i akreditacije su također napravljeni i spremni, jedino bi molil firmu koja nam je lani sponzorirala vezice da napravi isto i ove godine. Slaganje staze za utrku povodom 1. maja 246490
Davor
Davor

Back to top Go down

Post  el presidente Wed Apr 29, 2009 10:08 pm

[quote="Davor"]
el presidente wrote:

A ja sam ih naštampal cheers
Startni brojevi i akreditacije su također napravljeni i spremni, jedino bi molil firmu koja nam je lani sponzorirala vezice da napravi isto i ove godine. Slaganje staze za utrku povodom 1. maja 246490
Ajd, da se samo vi ne dizete svojim djelima u nebesa, budem ja preuzel zadacu na sebe da kontaktiram sa firmom Perpetuum mobile te da zamolim onog super covjeka direktora da nam udjeli nekoliko vezica.... Slaganje staze za utrku povodom 1. maja 11164
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  Miky Wed Apr 29, 2009 11:48 pm

No dobro, budem zel te vezice, sam treba pitati ;-)
Miky
Miky

Back to top Go down

Post  ksacer Thu Apr 30, 2009 7:14 pm

Zao mi je sto vam ne mogu pomoci ovaj tjedan. Radimo duze jer je velika sila. Sorry . A u petak imam obaveze . Na utrci sretno svima! Pokazite kak ste dobri. Bye,bye Slaganje staze za utrku povodom 1. maja 445431
ksacer
ksacer

Back to top Go down

Post  Nick Thu Apr 30, 2009 10:06 pm

Dechkovi, di morem parkirati u centru Preloga? Sutra je praznik, valjda nebu puno ljudi.
Nick
Nick

Back to top Go down

Post  War_Machine Thu Apr 30, 2009 10:34 pm

oooo...i ti dolazis, ima da si nekaj skupa spijemo Smile
ajd vidimo se sutra decki...
War_Machine
War_Machine
Admin

Back to top Go down

Post  Miky Thu Apr 30, 2009 10:48 pm

Nick wrote:Dechkovi, di morem parkirati u centru Preloga? Sutra je praznik, valjda nebu puno ljudi.

OOO bas lepo da dolazis...Ovak ako dolazis po hidri, onda ulazis u prelog dok prejdes ktc, vozis ravno i dojdes do rotora, na rotoru izlazis na prvom izlazu, tj desno, znaci sa lijeve strane ti bu stadion, sa desne skola, na prvom raskrscu skreces ljevo, opet se vozis kraj stadiona( obilazis ga) i sad samo ravno, dolazis na raskrsce na kojem opet ravno i vozis se do kraja ulice koja te vodi na parking iza crkve. i tu se onda proseces nekih 30m do punkta za prijave...mislim da tu bude mjesta, jer u centru tesko da kaj najdes.. ak kaj nebu jasno zovi me....
Miky
Miky

Back to top Go down

Post  Nick Thu Apr 30, 2009 11:02 pm

ok, kak se zove ta ulicadi je crkva, znas mozda?
Nick
Nick

Back to top Go down

Post  el presidente Thu Apr 30, 2009 11:05 pm

Nick wrote:ok, kak se zove ta ulicadi je crkva, znas mozda?
Glavna. A dolaziš iza crkve po ulici Nikole Tesle. Slaganje staze za utrku povodom 1. maja 53952
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  Nick Thu Apr 30, 2009 11:07 pm

Muchas gracias, compadres.
Nick
Nick

Back to top Go down

Post  el presidente Thu Apr 30, 2009 11:12 pm

Nick wrote:Muchas gracias, compadres.
Nada gringo. (to sam čul na filmu, heh)
el presidente
el presidente

Back to top Go down

Post  chanelbags187 Thu Nov 24, 2011 2:33 pm

cheap designer bags Beautiful and good

cheap designer handbags New sale
air max 90 Beautiful and nice new models

nike shox r4 The beautiful and nice new online sales

super street Online wholesale marketing

mario shoes Online low-cost wholesale

air max tn
Online wholesale

cheap puma shoes Teacher's design new

cheap gucci shoes The new teacher's design low

gucci shoes cheap Online sell at a

louis vuitton handbags outlet Low-cost wholesale

chanelbags187

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics